Firma käyttää asiakkaitaan hyväksi.
Firma käyttää asiakkaitaan hyväksi.
Eka harja joka tuli maksoi postikuluineen 99. sitten soitti joku nainen joka kyseli olenko ollut tyytyväinen harjaan. puheltiin noin 4 kuukauden jaksoista uusien harjojen välityksestä.
parin viikon päästä soitti joku joka kertoi että olet voittanut lahjakortin ,jolla saa toisen harjan hintaa 39.90. Tottakai tilasin ,mutta ikävä kyllä , siihen kuului kytky ,jossa lähetetään 6 harjaspää pakettia hintaan 25 e. 2 kk. välein kpl.omasta mielestäni myyjä ei niistä kertonut,en olisi tilannut. nyt seuraavat kuusi pakettia maksaa minulle 150e. eli yht 190 e.soitin asiakaspalveluun ,josta soittivat sitte takaisin ja voi voi olet hyväksynyt tilauksen ja ikävä kyllä ne sitte tulee.Aikoivat kuunnella nauhoituksen puhelusta , mutta tuskin sillä mitään merkitystä on.
Asiakaspalvelija oli muutenkin sen kuuloinen ,että en taida olla ainoa tässä suomen maassa jotka ovat ottaneet yhteyttä.Olisi kannattanut pysyä oral b :ssä saisi ainakin itse päättää koska harjakset vaihtaa , ja edullisempiakin ovat.
Että älkää hyvät ihmiset menkö lankaan ja ostako kaikkea mitä puhelimitse myydään.