Company replied
Det var uppskattat att träffa på personerna som säljer tjänsten samt att veta exakt vem på bolaget som blir ens kontaktperson. Rent servicemässigt sticker dom ut från alla andra på marknaden. Vi är... See more
Kan inget annat än rekommendera detta till samtlig företagare! Upplevdes som proffsiga redan vid första mötet. De skapar en personlig kontakt där de ställer relevanta frågor, för att sedan skrädda... See more
Company replied
Vi träffade 3 olika aktörer för att få hjälp med vår telefoni och växel. Telebyrån var helt den aktör som anpassade en lösningen för just oss. Väldigt kunniga och hade bred kunskap, vi är jättenöjda!
Company replied
Telebyrån är en helt oberoende återförsäljare utav telekomtjänster. Hos oss hittar du växeltjänster, operatörsavtal och hårdvara på ett och samma ställe.Vi finns idag representerade på 3 olika orter i landet med säte i Kalmar och är idag en av Sveriges snabbast växande återförsäljare inom telekom. Telebyrån fokuserar på företagskunder och endast företagskunder, våra kommunikationslösningar passar både stora som små företag.
Norra Långgatan 1, 39232, Kalmar, Sweden
Replied to 12% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Otroligt lång återkopplingstid. Har nu betalat flera fakturor för mobilnummer jag inte beställt och får ingen hjälp att lösa det.
Påstår att dom samarbetar med 3. När jag ringer 3 känner dom inte till detta!
Hade lite problem med vår gamla växel men Alexander löste det på nolltid.
Allt flyter på nu och vi sparar dessutom pengar varje månad.
Tack för grym hjälp 🙏

Reply from Telebyrån
Vi har nu haft samarbetet i drygt ett halvår, och det fungerar perfekt.
Amanda och Alexander har båda varit otroligt tillgängliga och proaktiva – de hör av sig innan man ens hunnit tänka på problemet!

Reply from Telebyrån
Vi har haft många leverantörer genom åren men det här gänget sticker ut.
Amanda fixade allt snabbt och utan massa “ska kolla på det”.

Reply from Telebyrån
Växeln och IT - installationen funkar klockrent. Skönt att ha någon som kan alla stora operatörer och inte tvingar oss till en enda lösning. Tack Alexander!

Reply from Telebyrån
Håller inte vad de lovar, skicka fakturor ifrån olika faktureringstjänster men så mycket mer är det inte. Det finns inget som är seriöst med detta företaget. Majoriteten av omdömen här är dessutom ifrån deras anställda, eller anställda i Telink. Vilket inte heller är särskilt seriöst.
Nej, jag skulle kunna tänka mig att anlita Telebyrån till att plocka upp skiten efter min hund på sin höjd.

Reply from Telebyrån
Jag hade väldigt dålig koll på mina abonnemang och orkade inte riktigt ta tag i allting, då kom jag i kontakt med Telebyrån som hjälpte mig med alla mina tjänster och nu känns det väldigt skönt att ha fått hjälp med allting och kunna ringa min kontaktperson som hjälper mig med alla mina tjänster plus att jag fick ett mycket bättre pris. Otroligt smidig partner, rekommenderar starkt
Jag är supernöjd med Telebyrån. Från första kontakten har allt gått smidigt och professionellt. Kundtjänsten var hjälpsam, tydlig och tog sig verkligen tid att svara på mina frågor.
Bra upplevelse överlag. Trevlig säljare som hjälpte oss med att upphandla vår företagstelefoni och växel.
Älskar växeln. Superenkel att administrera och fungerar felfritt.
Väldigt nöjda! Växeln och IT-lösningen fungerar klockrent och teamet är både kunnigt och hjälpsamt. Sam och Ludwig, stort tack för toppensupporten!
Väldigt smidigt att jobba med dem! Växeln fungerar klockrent och IT-installationen gick snabbt. Tack Ludwig för att du gjorde övergången så enkel!
Proffsiga och trevliga att jobba med. Alltid snabb support och inga konstigheter. Alexander, tack för att du gjorde hela processen så smidig!
Äntligen fungerar precis som det ska. Tack bästa Amanda för all hjälp!
Uppgav sig ringa för Tre:s räkning. Försökte få mig att skaffa ett Treabonnemang genom dem istället för direkt hos Tre som jag har idag.
Uppgav sig vara Tre, fast dem endast förmedlar åt dem. Försökt lura mig till att skaffa ett Tre abonnemang fast jag redan har Tre.
Hjälpte oss att samla allt och paketerade det på ett sätt som sänkte våra kostnader. Dessutom oerhört bra bemötande av deras support när man väl behöver hjälp.
Telebyrån fixade en ny mobil till mig på bara några timmar när den gamla gick sönder, precis i lagom tid innan flyget skulle gå! Vad skulle jag göra utan er!! 🙏🏻
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.