Company replied
Varför ringer ni och stör mig? Aldrig haft kontakt med företaget och skulle aldrig rekommendera detta företag som ringer upp privatkunder och bidrar till dålig stämning i samhället.
Company replied
Telink är stjärnan i telekomdjungeln! Förutom att på riktigt göra tekniken mer användbar, relevant och begriplig så är det en sak som skiljer Telink ut ännu mer i Telekombranschen, de går att få tag... See more
Company replied
Telink PBX AB – En av Sveriges snabbast växande molnväxlar Telink är en svenskutvecklad molnväxel och kommunikationsplattform skapad för att göra företagskommunikation enklare, smartare och mer effektiv. Vår lösning är utvecklad i Sverige och anpassad för företags verkliga behov – från telefoni och växel till AI-baserade funktioner och smarta integrationer. Vår ambition har från början varit tydlig: att förändra hur företag kommunicerar. Vi vill inte bara leverera en tjänst, utan en lösning som gör vardagen enklare för våra kunder. Genom modern teknik, hög tillgänglighet och ett starkt fokus på användarupplevelse hjälper vi företag att arbeta mer effektivt och ge bättre service till sina kunder. Det som särskiljer Telink är kombinationen av innovativ teknik och personlig support. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras behov och utvecklar kontinuerligt plattformen för att möta framtidens krav på företagskommunikation. Målet är enkelt: att leverera en stabil, flexibel och framtidssäker kommunikationslösning som hjälper företag att växa.
Norra Långgatan 1 , 39232, Kalmar, Sweden
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jag är otroligt nöjd med Telink! Från första kontakten har allt fungerat smidigt och professionellt. Det som verkligen sticker ut är deras kombination av personlig service och smarta tekniska lösningar – man märker att de verkligen förstår företagets behov.
Vi har fått hjälp med både telefoni och AI-lösningar, och resultatet har överträffat våra förväntningar. Implementeringen gick snabbt, supporten är alltid tillgänglig och lösningarna har effektiviserat vår verksamhet markant.
Det känns tryggt att ha en partner som ligger i framkant och samtidigt är så engagerad i kundens framgång. Rekommenderas starkt till alla företag som vill ta nästa steg inom kommunikation och digitalisering!

Reply from Telink
Bedrägeri till 100% köp inte tjänster av dem. dem är katastrofala vid kontakt om man ens får tag på dem. Fakturerar för för allt möjligt.
undvik

Fem stjärnor!
Vi är enormt nöjda med Tellink. Systemet fungerar klockrent, supporten är riktigt vass med snabba och tydliga svar. Driftsättningen var dessutom både proffsig och otroligt smidig.
Stort tummen upp från Erikssons Husvagnar!

Reply from Telink
Vi har använt Telinks växel nu i någon vecka, väldigt nöjd! Amanda är mycket hjälpsam och tålmodig med oss och jättesnabb på att svara på våra frågor, fixa om det är något som måste justera.

Reply from Telink
Använd deras växel i en månad och den funkar fint :)
Bra service och utbildning

Reply from Telink
Fick ett riktigt bra intryck och bemötande!

Reply from Telink
I en bransch där mycket kan kännas opersonligt och krångligt sticker Telink ut. De kombinerar smart teknik med något som ofta saknas i telekomvärlden – tillgänglighet och mänsklig kontakt. Här möts man av ett team som inte bara levererar lösningar utan också finns där när man behöver dem, med snabba svar och professionellt bemötande.

Reply from Telink
Lätt att använda, trevlig och hjälpsam kundtjänst och lätt det bästa alternativet för oss.

Reply from Telink
Trevlig intro/demo. Ingen direkt 'kurs' utan mer en (just) demo när vxl skulle implementeras hos vårt företag.
Svårt att hitta svar på deras Support-sida och tänkte då ringa dem....... Stänger kl 17 :-(
Nja...

Reply from Telink
Grymt enkel & praktisk app som gör administrering av växeln super enkelt. De har även en riktigt bra kundtjänst om man skulle behöva någon typ av support.

Reply from Telink
Snygg och smidig växellösning med många funktioner och integrationer som är relativt enkel att jobba med.
Supporten har varit bra och hjälpt till snabbt.

Reply from Telink
Det är nytt för oss med telefonväxel, men tycker det funkar bra, dom har varit väldigt bra och hjälpsamma på supporten och svarat fort om det varit problem med någon inställning i programmet.

Reply from Telink
Väldigt nöjd med både service och support. Trots att vi är ett ungt och litet företag, så lägger dem väldigt mycket tid och energi på oss!

Reply from Telink
Vi valde att flytta vår telefonväxel till Telink i slutet av april detta år. Telink har hela tiden varit proffsiga och behjälpliga på alla sätt i samband med detta. Inget som helst avbrott på flyttdagen. Även återkopplingen efteråt har varit suverän.

Reply from Telink
Flyttade växel från Telness till Telink och blev extremt besviken på både hur själva flytten hanterades och vad de erbjuder. UI/UX är obekväm och ogenomtänkt. Man måste göra 5 klick för att ändra visningsnummer du vill ringa ifrån. Missade samtal syns i telefonen men syns inte i appen, eftersom man nummer med prefix så går inte bara trycka och ringa. Man måste kopiera nummer, ta bort prefix och slå in den igen. Supporten svarar ej i telefon, fick kontakt hela tiden med Amanda oavsett vart jag ringde, lät som 1 man företag. Just nu måste jag sitta utan fungerande växel i 2 veckor för att flytta min växel tillbaka till Telness. Skriver den omdöme då jag själv inte kunnat hitta information om Telink innan jag beställde. Appen innehåller massa onödiga funktioner såsom chatt, kalender, och massa som inte behöver egentligen.
Smidig telefonväxel och bra kundtjänst

Reply from Telink
Bytte upp oss till Telink för ett tag sedan och vi kan inte vara mer nöjda med allt från service, produkt och kommunikation.
Stort tack för att ni gör det där ”lilla extra” som förgyller vardagen!
Mvh, Martin

Reply from Telink
Proffs på det dem gör. Använt deras tjänst i 6 månader och fungerat felfritt.

Reply from Telink
Vi har fått en betydligt lättare vardag efter att vi inledde samarbetet med Telink. Kvalitet är otrolig, precis som service och snabb återkoppling!
Stark rekommendation!

Reply from Telink
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.