Switch | Apple Premium Reseller - Turnhout Reviews 25

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

Gasthuisstraat 57, 2300 Turnhout, BE

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Zeer goed personeel enkel moeten ze wat meer vragen stellen aan de klant ! Omdat zei de producten veel beter kennen !

Company replied

4. Computer and Accessories Store
  5. Computer Repair Service
  6. Mobile Phone Repair Shop

Written by the company

Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Zij hadden nooit met Cyrana mogen samenwerken

Na bijna 1 jaar nog niks van de beloofde voorwaarden mogen ontvangen. Geen cashback, geen gratis IPad. Maar Cyrana neemt maandelijks wel meer van de rekening dan in het contract staat. Ze beloven wel een terugbetaling maar dit kan ook weer meer dan een jaar duren.

24 October 2022
Rated 1 out of 5 stars

2x iphone gekocht (11 2021) en ingegaan…

2x iphone gekocht (11 2021) en ingegaan op een aanbod voor 2x 40€ cashback...vandaag nog steeds niets ontvangen...het winkel personeel verkoopt contracten/dingen die ze niet kunnen waarmaken en ik voel mij bedrogen. Na meermaalse contacten bij de winkel zelf en telefonisch bij cyrana...geen resultaat.

28 July 2022
Rated 2 out of 5 stars

Vorig jaar kocht ik een Macbook op 17…

Vorig jaar kocht ik een Macbook op 17 december 2021 omdat er een cashback actie was van 200 euro in die periode. Ik betaalde aanvankelijk 50 euro meer in de winkel dan wanneer ik online eenzelfde computer had besteld maar zou dus 150 euro minder betalen 'als' ik de cashback zou ontvangen. Die cashback ontvangen kon wel tot 3 maanden duren. Toen ik na drie maanden nog steeds niets ontvangen had heb ik contact opgenomen met een bepaald tel.nr. waarin me werd verteld dat ik voor de cashback een mail moest sturen naar klantenservice van cyrana. Ik wou deze mail versturen maar mocht geen emailadres vermelden blijkbaar. Dat werd me niet verteld in de winkel door één van de mensen daar, waardoor er eigenlijk al heel wat maanden voorbij waren gegaan eer ik die mail kon sturen. Op 3 mail stuurde ik een mail met mijn factuur, mijn contract nummer enz. Buiten een automatische reply dat de mail ontvangen was, heb ik nog niets ontvangen. Als klant mag je wel een betere service verwachten en een antwoord wanneer de storting zal plaats vinden. Niets daarvan. Na een maand is er nog niets op mijn rekening gestort ook al heb ik ongeveer al 6 maanden geleden alles betaald. Dit zijn geen correcte praktijken. De jongens die in de winkel staan doen hun best maar hebben naar mijn gevoel weinig ervaring en er zijn er ook veel in opleiding die vaak nog wat uitleg moeten vragen aan iemand die toch al iets langer in de zaak staat. Voor de cashback komen ze op het einde van het verhaal met allerlei contractjes aandraven. Dat is zeer onaangenaam. Plots zijn er voorwaarden aan de cashback verbonden. Dat weet je als klant niet wanneer er eerst over een cashback gesproken wordt. Die contractjes gaan over de één of anders service of verzekering en kosten de klant extra geld indien het binnen de eerste maand niet opgezegd wordt. Dit is geen fijne politiek en ik denk dat heel veel klanten daardoor niet meer terug zullen gaan naar Switch. Ik had beter naar een zaak gestapt waar de verkoper duidelijk veel ervaring heeft met Apple computers en die bereikbaar is als je naar zijn of haar zaak belt. Je kan niet eens naar de zaak in Turnhout bellen; enkel naar een algemeen nummer. Dat lijkt ook nergens op. Ik meen dat het op langere termijn een slechte zaak voor Switch is dat ze zo hun zaken aanpakken, want het geeft alles behalve vertrouwen. Toen ik mijn computer ging afhalen stond er naast mij een vrouw aan de toog die haar beklag deed en die daar al meermaals was komen klagen dat een bepaalde afspraak niet nagekomen werd. Ik vermoed dat er al ontzettend veel klanten zijn en het was dus voor mezelf geen aangename ervaring om bij Switch te kopen. Ik zal dit, net als vele andere klanten vermoedelijk, dus ook niet meer doen in de toekomst. Ik zie dat bij de reply telkens een standaard antwoord staat, maar daar zijn we als klant niets mee gebaat. Wij verwachten dat jullie zaken oplossen zoals met de cashback. Dat er druk wordt uitgeoefend door jullie, of dat Switch die cashback zelf stort en dit in orde maakt dan dat we als klant niet de juiste informatie krijgen waardoor we maanden tijd verliezen, en verder aan ons lot overgelaten worden. Switch kan op zovele gebieden het heel wat beter doen dan nu het geval is.

7 June 2022
Rated 5 out of 5 stars

Duidelijke afspraken en goede uitleg…

Duidelijke afspraken en goede uitleg van het toestel

7 April 2022

Beste

Tot snel! het SWITCH-team

Rated 3 out of 5 stars

Switch , het kan veel beter !

Zeer weinig informatie gekregen betreft mijn IPad Pro , de zeer lange wachttijd waar nooit goede info werd gegeven , en de prijzenpolitiek die jullie hanteren dwz , online of in de winkel maakt een verschil van 30€ voor hetzelfde toestel , dit kan ik eigenlijk niet aanvaarden , er is zelfs voor de lange wachttijd geen commerciële geste gedaan , hopelijk krijg ik hier ook een antwoord op .
Wat het personeel van de winkel betreft, die hebben het voor jullie helemaal goed gemaakt qua service naar de klant toe , dat kan ik echter voor de beleidsvoering van Switch niet zeggen .

29 March 2022

Beste Karel​

We appreciëren het enorm dat u uw review met ons deelt, ook al was uw ervaring niet 100% bevredigend.

Uw feedback stelt ons in staat onze diensten steeds verder te optimaliseren, we nemen deze dan ook op een positieve manier mee.

We blijven beschikbaar voor al uw vragen via contact@switch.be en hopen u alsnog snel in één van onze shops te mogen verwelkomen.

Rated 1 out of 5 stars

Ik vind dat ik misleid ben

Ik vind dat ik misleid ben. Bij ophaling van mijn macbook werd er gesproken over een cashback premie tbv 250 euro. In goed vertrouwen tekende ik de documenten. Achteraf bleek dat ik diverse abonnementen had afgesloten. Ik heb nadien 2 mails gestuurd naar Switch om mijn ongenoegen te uiten. Tot op heden wacht ik op een reactie. Dit was 100 procent zeker mijn laatste aankoop bij hun.

2 March 2022

Beste

Van harte bedankt voor uw feedback, dit stelt ons in staat onze diensten steeds verder op punt te stellen.
We nemen dit intern op om deze situatie in de toekomst te vermijden.

We blijven beschikbaar voor al uw vragen en bemerkingen via contact@switch.be en hopen u alsnog snel in één van onze shops te mogen verwelkomen.

Rated 4 out of 5 stars

Zeer goed personeel enkel moeten ze wat…

23 February 2022

Beste Nancy

Bedankt voor uw mooie review, volgende keer proberen we er 5 sterren van te maken!

Iphone 13 Max

HI,
Echte vriendelijke en behulpzame mensen.
Bedankt,
MVG, A.Z.

20 February 2022

Beste Alfons

Rated 4 out of 5 stars

Zeer tevreden over de technische…

Zeer tevreden over de technische uitleg,en de bereidwilligheid van de verkoper
voor het overzetten van mijn bestand naar het nieuwe toestel.
Hartelijke dank daarvoor!

10 February 2022

Beste Maurice

Rated 1 out of 5 stars

Iphone gekocht met cachback actie.

Iphone gekocht met cachback actie.
Alleen zijn hier allerlei contracten aan verbonden die veel geld kosten als je ze niet annuleert binnen 30 dagen.

10 February 2022

Beste Erwin​

We appreciëren het enorm dat u uw review met ons deelt, ook al was uw ervaring niet bevredigend.

Stel bedriegers

Stel bedriegers, nooit nog zaken mee doen, zeer slecht imago voor een goed product van Apple, ik snap het zelfs niet dat Apple met Switch samenwerkt.

in één woord : het zijn oplichters

4 February 2022

Beste dirk​

We nemen dit intern op om deze situatie in de toekomst te vermijden.

Beste,

Tot snel! Het SWITCH-team

Rated 5 out of 5 stars

Heel vriendelijk en zeer goede uitleg…

Heel vriendelijk en zeer goede uitleg en heel heulpvaardig

25 January 2022

Beste Diane

Rated 5 out of 5 stars

Goede uitleg over de producten

Goede uitleg over de producten. Het personeel was zeer vriendelijk.

23 January 2022

Beste Rudi

Tot snel! het SWITCH-team

Nieuwe Iphone !

Zeer goed geholpen bij de aankoop van een nieuwe iphone. Personeel was zeer behulpzaam.

9 January 2022

Beste Peter
Van harte bedankt voor de 5 sterren en tot binnenkort!
Vriendelijke groet, het SWITCH-team

Rated 2 out of 5 stars

Computer op 2/10 gekocht en voorschot…

Computer op 2/10 gekocht en voorschot betaald. Was niet in voorraad, zou eind oktober geleverd worden. Eind november mail naar Switch gestuurd. Antwoord dat ik zou verwittigd worden als hij er is. Eind december naar Switch Turnhout om te horen wat er fout gelopen is en de aankoop zo nodig te annuleren. Computer zou vandaag of morgen geleverd worden. Volgende dag bericht gekregen en computer afgehaald.
Geen verklaring voor de vertraging gevonden.
Probleem wsch. niet bij winkel, doch bij Switch of Apple

8 January 2022

Beste Peter
Er is een wereldwijd tekort aan microchips waardoor de productie bij Apple zeer moeizaam verloopt.
Met vriendelijke groet, het SWITCH-team

Rated 4 out of 5 stars

Personeel was zeer behulpzaam en…

Personeel was zeer behulpzaam en geduldig

8 January 2022

Beste Jan
Hartelijk bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!
Vriendelijke groet, het SWITCH-team

Rated 4 out of 5 stars

Jammer dat alles zo omslachtig moet

Jammer dat alles zo omslachtig moet, cash back op de mac book pro zou beter gewoon korting kunnen zijn, nu moet je inschrijven op dingen die je dan iedere maand moet betalen of binnen 30 dagen weer opzeggen om die cash back te krijgen.
Ze helpen je wel in de winkel om dit te regelen, maar ik vind dit vreemd en vervelend.
De kwaliteit van de MacBook is wel geweldig. Even wennen na een windows laptop, maar het verloopt prima.

7 January 2022

Beste Ruud
Met vriendelijke groet, het SWITCH-team

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look