KÖP ALDRIG NÅGOT HÄR!!!!!
KÖP ALDRIG NÅGOT HÄR!!!!!!
SKRÄP KLÄDER DELUX!!!!!
ALDRIG KÄNT MIG SÅ LURAD!!!!
INTE ALLS SOM PÅ BILDEN!!!!!!
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
KÖP ALDRIG NÅGOT HÄR!!!!!!
SKRÄP KLÄDER DELUX!!!!!
ALDRIG KÄNT MIG SÅ LURAD!!!!
INTE ALLS SOM PÅ BILDEN!!!!!!
Beställde en vinterjacka och fick en jacka utan foder typ. Lika tunn som en vanlig collage-tröja.
En egenskap ska tydliga vara Värmande och isolerade och ska hålla mig varm även på riktigt kalla dagar. Ja om det aldrig blir under 8 plusgrader kanske.
Har mailat kundservice utan svar. Vill byta storlek på ett par tofflor men det går inte att få kontakt med företaget. Det var min första och sista gång jag handlar där.
Knepigt att svara då min vara ännu inte har kommit. 30/5 fick jag om att varan var på väg, den har som sagt ännu inte kommit. Påminnelse, när kom första förfrågan till mig.
MVH
Jag beställde en klänning i feb och den levererades till i grannens brevlåda, vilken befinner sig utomlands halva året så min klänning dök upp först i början av maj. Då var den för stor och höll ingen bra kvalitet jag fick då besked att retur inte va möjlig då det skull skett minst 14 dagar efter leverans. Detta är en rad omständigheter som gått fel men viljan finns inte att lösa problemet.
Det bara fortsätter dom skriver att dom ska hjälpa mig men det händer ingenting så oseriösa

Reply from Sveala Stockholm
Jag har inte fått min beställning men ni har dragit pengar från mitt konto.

Reply from Sveala Stockholm
Dåligt I skrivande stund har inte fått klänningen som jag beställde drygt en månad sen

Reply from Sveala Stockholm
Det går inte avbeställa trots att det är mycket långa väntetider på varan. Man behöver ju hinna skaffa annat och då står man med en vara man inte behöver. Ingen personlig kundkontakt heller utan standardsvar de skickar ut.

Reply from Sveala Stockholm
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.