Fijne ondernemer, moest hier flink wat gebeuren en heb een offerte voor al het werk gekregen voor een goede prijs. Ben blij dat alles achter de rug is, alles ziet er goed uit.
See what reviewers are saying
Alles mooi egaal aangebracht. Vakmanschap is waar deze man voor staat.
m'n vriendin was bang dat het zou scheuren door de verwarming maar alles is perfect opgedroogd zonder ook maar iets
ze werkte best netjes on voorzichtig al lag er nog wat stof in de gang
Company details
Written by the company
Welkom bij Stukadoor Breda, uw betrouwbare partner voor professionele stukadoorsdiensten in Breda en omstreken. Onze missie is om elk huis te transformeren met vakkundige afwerking en uitzonderlijke klantenservice. Met jarenlange ervaring bieden wij een breed scala aan stukadoorsdiensten, waaronder pleisterwerk, schuurwerk, en sierpleister. Bij Stukadoor Breda staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. We gebruiken alleen de beste materialen en de nieuwste technieken om duurzaam en esthetisch plezierig resultaat te garanderen. Onze deskundige stukadoors zijn zorgvuldig getraind om elk project met precisie en aandacht voor detail te behandelen. Of u nu uw interieur een frisse uitstraling wilt geven, of de buitenkant van uw woning wilt vernieuwen, wij zijn hier om u te helpen. Onze diensten zijn aangepast aan uw specifieke behoeften en budget. Wij nodigen u uit om de ervaringen van onze tevreden klanten te lezen en zelf te ontdekken waarom Stukadoor Breda de voorkeur heeft in de regio. Voor meer informatie over onze diensten of een vrijblijvende offerte, bezoek onze website of neem direct contact met ons op. Uw tevredenheid is onze prioriteit!
Contact info
Verlengde Poolseweg 16, 4818 CL, Breda Noord Brabant, Netherlands
- +31763690264
- contact@stukadoorbreda.net
- stukadoorbreda.net
People also looked at
ze werkte best netjes on voorzichtig al…
ze werkte best netjes on voorzichtig al lag er nog wat stof in de gang
het hele huis lijkt moderner nu
mijn vader zei ook dat werkplek schoon…
mijn vader zei ook dat werkplek schoon bleef tot het einde
ik had niet verwacht dat ze de vensters…
ik had niet verwacht dat ze de vensters ook zouden schoonmaken
Zelfs Plekken Die Ik
Zelfs plekken die ik zelf niet had gezien werden gevuld en netjes afgewerkt.
Ze Nam Tijd Om Te Overleggen Geen Overhaaste
ze nam tijd om te overleggen geen overhaaste keuzes
de kalklaag geeft een natuurlijke…
de kalklaag geeft een natuurlijke uitstraling en voelt zacht aan
de schilder die later kwam zei dat hij…
de schilder die later kwam zei dat hij zelden zo'n nette ondergrond zag, echt top
Hij Checkte Halverwege Wat Ik Ervan Vond, Mijn Tante Stond
Hij checkte halverwege wat ik ervan vond, mijn tante stond erbij.
zelfs de stukken waar je bijna niet…
zelfs de stukken waar je bijna niet kijkt, deed hij met dezelfde precisie
m'n partner zag een klein bultje en hij…
m'n partner zag een klein bultje en hij heeft dat direct bijgewerkt
Zelfs De Trapleuning Haalde Hij Voorzichtig Los
zelfs de trapleuning haalde hij voorzichtig los en hing die achteraf perfect terug zonder iets te beschadigen
m'n vriendin was bang dat het zou…
stukadoor was vriendelijk
stukadoor was vriendelijk, werkte snel en liet alles schoon achter
keuken renovatie ziet er nu echt af…
keuken renovatie ziet er nu echt af dankzij zijn werk
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.