Jeg tog chancen og bestilte 3 plakater, Den Grimme Ælling, Klodshans og Den standhaftige tinsoldat, som jeg tilfældigvis så på jeres hjemmeside. Jeg må sige, at der kom 3 flotte plakater i messing... See more
See what reviewers are saying
OPDATERING 23/03/2024 Så fik jeg endelig i går besked fra Storyofandersen, at mit køb ville blive refunderet i løbet af 4-6 arbejdsdage. De fik mine købte varer retur for 1 måned siden. Hvis... See more
Company replied
Jeg havde desværre en fejl i min første ordre, men jeg må sige, at kundeservice virkelig imponerede mig. De ringede mig efterfølgende op og vi fik rettet fejlen og de sender en ny plakat, som jeg er v... See more
Company replied
Jeg var sent ude - Skrev mandag vedr. Min ordre, da den skulle bruges til en fødselsdagsgave i weekenden, fik svar 30 min efter, og senere var min ordre afsendt! Super god service! Har netop afh... See more
Written by the company
Udforsk H.C. Andersens eventyrlige klassikere og genoplev fortællingerne i et eksklusivt og moderne udtryk. Giv din bolig et eksklusivt udtryk med en flot kombination af vores danske kulturskat moderniseret til nutiden. Hos Story of Andersen finder du moderne plakater, som alle tager afsæt i Hans Christian Andersen og hans inspirerende eventyr og papirklip, som i dag er kendt og elsket verden over.
Hasn’t replied to negative reviews
Virkeligt smukke plakater og…
Virkeligt smukke plakater og indramning. I en liga for sig.
Fantastiske billeder
Fantastiske billeder
Er utrolig glad for mine billeder
Kan klart anbefale at handle der
Jeg tog chancen og bestilte 3 plakater
Jeg må sige, at der kom 3 flotte plakater i messing ramme, ligesom jeg havde forestillet mig, godt pakket ind. De levede fuldt ud op til mine forventninger og jeg overvejer at bestille flere.
Flotte billeder
Flotte billeder, i pæn ramme. Modtag dem inden for få dage. Meget tilfreds.
Jeg købte "Prinsessen på ærten" i…
Jeg købte "Prinsessen på ærten" i messing ramme og det er endnu flottere i virkeligheden. Det var også nemt at bestille og en kundevenlig hjemmeside.
Hej.
Hej.
Det er meget flotte billeder jeg er meget glad for dem de pynter op i mit soveværelse i stedet for de hvide vægge.
Hilsen Adelina 😊
Smukke billeder -
Jeg er SÅ glad for de 3 billeder jeg…
Jeg er SÅ glad for de 3 billeder jeg har købt.
Jeg kan varmt anbefale storyofandersen.
Meget tilfreds 👍🤗
Nem og overskuelig hjemmeside og…
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtigt levering 😀
Jeg havde desværre ikke set på min…
Jeg havde desværre ikke set på min telefon, at dem jeg købte (sort baggrund) var meget med streger. Der var også et lille mikroskopisk knæk i det ene hjørne af den ene plakat. Så nu skal jeg lige have sendt dem retur og håber virkelig på at det bliver nemt og ubesværet. I så fald er jeg slet ikke færdig med at havde hos jer, jeg skal bare lige se billederne af billederne i pc størrelse, så jeg ikke kommer til at købe de samme igen. Jeg har er meget syg og har været indlagt i halvanden mpde og blevet opereret 4 gange. Jeg glædede mig såååå meget til at få eventyr på på væggen i vores soveværelse, men det får jeg da helt sikkert også. De 3 stjerner er kun fordi der er den lille bitte fold og så de uklare billeder. I får 5 ud af 5 hvis jeg kan annullere/fortryde/reklamere uden bøvl.
Super flotte plakater
Super flotte plakater. Hurtig levering. Og fik endda hurtigt byttet den ene plakat uden problemer 👍