Sportmonda Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Vi skulle bruge 13 spillertrøjer til stævne her til sommer. Efter ar have designet trøjerne på og jeg sammen med teamet fra Sportmonda fik rettet designet til, kom trøjerne efter 14 dage. Desværr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem en behagelig, nem og sjov oplevelse. Virkelig fedt at kunne designe sin egen fodboldtrøje. Kundeservice er super belejlige til at hjælpe med at rette design alt efter behov, og sende nye... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har nu bestilt holdsæt hos Sportmonda af flere omgange gennem de seneste par år, og servicen har altid været helt i top. God og hurtig betjening, gode priser og meget venligt personale. Claus har y... See more

Company details

1. Soccer Store

Information provided by various external sources

Design jeres eget holdsæt.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

God og solid service!

Kanon service!

Jeg bestilte et holdsæt igennem sportmonda, og det var en god beslutning!

Hurtig service omkring bestilling, hurtige svar over email og så fik vi endda ekstra gratis merchandise med!

Det kan være svært at overskue de mange muligheder for køb af spillersæt - men man går ikke forkert med sportmonda!

15 December 2017

Fremragende service

Jeg har købt holdsæt hos Sportmonda flere gange, og det har været en super god kvalitet og service hver gang. Man får en personlig hjælp, hvor man kan spørge om alt som man kunne have brug for at vide. Prisen er rigtig god og man får rigtig meget for pengene. De er gode til at hjælpe sportshold som ikke har så mange penge at gøre godt med.

Super god oplevelse og helt sikkert vores førstevalg fremover.

23 February 2017

Fantastisk service!

Sportmonda kan varmt anbefales til alle der står og mangler et spillesæt! Vi havde ikke så mange krav, men de der måtte være, tog sportmonda imod med åbne arme, for ikkr at nævne den super gode dialog der var igennem hele processen. Helt igennem gennemført. Sportmonda skal helt sikkert bruges igen. 5 stjerner herfra!

25 December 2016
Rated 5 out of 5 stars

Kanon service og fremragende produkt!

Jeg oplevede stor hjælpsomhed, venlighed og ikke mindst lynhurtig tilbagemeldning på alle de spørgsmål og beskeder, jeg nu engang sendte undervejs i min bestilling. De produkter, jeg modtog, var også vildt fede og langt over forventning - HER FÅR MAN NOGET FOR PENGENE!

22 December 2016

Fremragende service og produkter

CustomSpot leverede en yderst kompetent og tilfredsstillende service. Vi fik vores produkter leveret til tiden, selvom de blev bestilt med kort varsel. Selve tøjet er vældig godt, og trykket var, som det skulle være.

Alt i alt var det en god oplevelse, og det kan klart anbefales at handle hos CustomSport!

13 September 2016

Fremragende oplevelse - 6 ud af 5 stjerner

Vores hold havde brug for et holdsæt på fjorten trøjer, hvor vi så faldt over Customsport.dk. Der gik atten dage fra den oprindelige kontakt til at produktet kom ind ad døren. Ikke kun har processen og kontakten til virksomheden været ikke andet end behagelig og gnidningsfri, men trøjene og tilbehør er også i fremragende kvalitet. Prismæssigt er der heller ikke at sætte en finger på noget som helst.

Klokkeklar anbefaling herfra!

20 July 2016

Positiv oplevelse

Vi vil helt sikkert anbefale Customsport til andre. Rigtig fin service, hvor de imødekom alle vores ønsker til spillertøj. Hurtig levering, lækkert tøj og fine gaver med i købet. Vi kan ikke sætte en finger på noget!

12 May 2016
Rated 5 out of 5 stars

Super god kundeservice og pris!

Mit fodboldhold stod og manglede et ny holdsæt, så jeg kontaktede CustomSport og bedte om at få et tilbud på et af deres mange produkter, det tog 10 minutter så havde jeg fået et tilbud der passede perfekt til os!
Der har igennem hele forløbet været en super god kundeservice og en god information fra CustomSport om hvor langt de var nåede i processen med tryk osv!
Ville til hver en tid anbefale dem til andre.

1 February 2016

Vildt imponerende!

De spillesæt vi har modtaget lever 110% op til forventningen. Valgmulighederne og servicen var også i verdensklasse.

Uden tvivl en fem-stjernet oplevelse!

9 October 2015
Rated 5 out of 5 stars

Smukt fra start til slut!!

Helt igennem fantastisk, intet mindre!
Normalt ville jeg være skeptisk over ikke at have produktet i hånden - men det her har vist at der intet er at frygte!

Vores holdsæt til DM i Hyggebold er blevet sindssygt fede og alle gutterne glæder sig til at lufte det i weekenden!

Hurtige svar og god vejledning - ingen minusser herfra!

2 July 2015
Rated 5 out of 5 stars

God service. Kan rart anbefales.

Fantastisk, flot og professionelt stykke arbejde I har lagt bag vores spillesæt. Det ser virkelig flot ud. Rigtigt god sammenarbejde, og man får lyn hurtigt kommunikation imellem Customsport og kunden. Det er noget som jeg har været meget glad for. Levering kom til tiden, som lovet.

20 May 2015

Take a closer look