Sportmonda Reviews 71

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har netop modtaget vores nye holdsæt og træningstrøjer til Vindinge IF 2018, og vi er super tilfredse med både kvaliteten og servicen fra SportMonda. Det har været en rigtig god oplevelse... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Vi skulle bruge 13 spillertrøjer til stævne her til sommer. Efter ar have designet trøjerne på og jeg sammen med teamet fra Sportmonda fik rettet designet til, kom trøjerne efter 14 dage. Desværr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vores hold havde brug for et holdsæt på fjorten trøjer, hvor vi så faldt over Customsport.dk. Der gik atten dage fra den oprindelige kontakt til at produktet kom ind ad døren. Ikke kun har processen... See more

Company details

1. Soccer Store

Information provided by various external sources

Design jeres eget holdsæt.

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Super service og flotte holdsæt til vores klub

Det har været en rigtig god oplevelse at få designet på plads, få styr på sponsorlogoer og få sendt fakturaer direkte til sponsorerne – hele processen blev håndteret professionelt, og kommunikationen har været rigtig god. Super god hjemmeside også med nem funktionalitet.

Vi har også fået hjælp til opfølgning og tracking hele vejen, hvilket gav os tryghed i en stor bestilling.

Det eneste lille minus var, at leveringstiden blev lidt længere end forventet – men vi havde også en større ordre, og vi kan se, at resultatet er blevet rigtig flot.

Alt i alt en super positiv oplevelse – vi kan varmt anbefale SportMonda til andre klubber, der skal have lavet fede fodboldtrøjer. 👏⚽

2 October 2025
Sportmonda logo

Reply from Sportmonda

Hej Sebastian. Tusind tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive anmeldelsen - det betyder rigtig meget for os! 🙏 Mvh. Peter, Sportmonda.

Rated 5 out of 5 stars

Behagelig, nem og sjov oplevelse

Helt igennem en behagelig, nem og sjov oplevelse. Virkelig fedt at kunne designe sin egen fodboldtrøje. Kundeservice er super belejlige til at hjælpe med at rette design alt efter behov, og sende nye skitser indtil man er helt tilfreds. Jeg modtog trøjen og var så glad for den, den var præcis som jeg havde designet den. Hurtig levering og fantastiske priser-Tjek dem ud! Kan anbefales både til privat personer som mig selv, der vil have en personlig trøje, og til fodboldhold der vil have ens trøjer til klubben.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

30 September 2024
Rated 1 out of 5 stars

Pakkerne kommer hurtigt hvilket er…

Pakkerne kommer hurtigt hvilket er positivt. MEN to gange nu har de sendt forkert pakke. Første pakke var slet ikke en jeg havde bestilt. Næste pakke er forkert str og nu reagere de ikke trods der er sendt 2-3 mails og der er ingen kontakt på telefonen TRODS man ringer inden for telefontiden

10 July 2024
Sportmonda logo

Reply from Sportmonda

Hej Louise,

Jeg kan desværre ikke lige se dit ordrenummer her, men jeg håber, vi fik løst det for dig til sidst.

Vi har haft begrænset bemanding på telefonen hen over sommerferien, og det beklager jeg virkelig – det er aldrig rart at stå i den situation, du beskriver.

Det lyder til, at du har været meget uheldig med dine ordrer, og det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have hos os.

Jeg håber, vi fik rettet op på det, og at alt kom på plads til sidst.

Ellers er du meget velkommen til at skrive til os igen, så finder vi en løsning sammen.

Peter
Sportmonda

Fødselsdagsgave

Hvis man kunne, ville jeg gerne give Sportmonda ti stjerner, for det fortjener de på virkelig god kundeservice!
Havde lavet en bestilling på et sæt fodboldtøj til vores barnebarns fødselsdag den 020823. De forventer afsendelse af tøj den 280723, men der sker desværre noget forsinkelse så de vil sende et andet sæt end det bestilte uden beregning (men stadig med vores barnebarns navn på) så vi ikke står uden gave på dagen og samme dag modtager jeg det oprindelige bestilte sæt så både Sportmonda og PostDanmark har sat alle sejl ind og HELT bestemt leveret varen til fuld tilfredshed 🏆👍🏻 så tak for det og ikke sidste gang vi bestiller der. Forøvrigt, korrespondancen har også været super, deres personale har stor empati for deres kunder!!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 August 2023

Super service!

Har bestilt hold trøjer fra sportmonda 4 gange nu og hvergang har der været super kommunikation og alt har været som ønsket, varene er kommet til tiden, har faktisk ikke noget dårligt og sige, har sågar anbefalet dem videre.

3 August 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super service , hurtige til at svare tilbage . (Selv sent om aftenen)

Lækker kvalitet af hele sæt 👍🏻

Vil til hver en tid købe trøjer her .

21 July 2023
Rated 4 out of 5 stars

Super fedt tøj og god kundeservice!⭐️

Vi skulle bruge 13 spillertrøjer til stævne her til sommer.
Desværre var 2 i forkert størrelse…
Sportmonda lavede hurtigt 2 nye og fik sendt dem afsted!

Super lækre trøjer og rigtig god kundeservice🙌

25 June 2023
Rated 5 out of 5 stars

God service og god kvalitet af spillersæt

Vi var et volleyballhold på 7 spillere, der skulle bruge bruge trøjer til et stævne og ville gerne gøre lidt ekstra ud af det. Vi fik specialdesignet 2 sæt til hver ved hjælp af Sportmondas designværktøj, som var nemt at bruge, og viste hvordan trøjerne ville se ud. Efter bestilling sendt jeg billeder af logo og sponser til dem, og de hjalp mig med at ændre vores sponsors logo, så det fik samme guldfarve som spillernummeret på ryggen. 2 uger senere var trøjerne trykt og leveret. Selvom vi var både mænd og kvinder på holdet, passede trøjerne perfekt ved hjælp af deres størrelsesguide, og trøjerne var af god kvalitet. Vi har tidligere prøvet andre leverandører af trøjer, hvis trøjer var af meget ringe kvalitet og fulgte ikke deres størrelser, så det var lidt af en omvæltning for os. Kan klart anbefale Sportmonda, også selvom man måske ikke skal bruge deres spillersæt til fodbold, som de ellers reklamerer med deres spillersæt er beregnet til.

24 April 2023

Fede trøjer

Fede trøjer, god kvalitet og et godt tryk. Derudover rigtigt hurtig levering, så vi nåede at få dem selvom vi var sent ude.

18 August 2022

Klart 5 stjernet service

Vi har nu bestilt holdsæt hos Sportmonda af flere omgange gennem de seneste par år, og servicen har altid været helt i top. God og hurtig betjening, gode priser og meget venligt personale. Claus har ydet super god service for os, så vi bestiller helt sikkert hos Sportmonda igen.

23 May 2022

Super god

Vi bestilte holdsæt hos dem, og det hele var ligesom det vi havde i tankerne. Alt var perfekte og levering var hurtigt.
Anbefaler helt bestemt.

3 March 2022