Company replied
Så bra bemötande. Enkelt att beställa (dock svårt att välja på allt fint som finns) snabb leverans, snabbt svar på mejl och otroligt bra och proffsig service. Kommer definitivt beställa från SoPoster... See more
Company replied
Mycket bra tryck på sina posters. Fint paketerat och ett personligt företag. Snabba svar vid frågor. Finns många fina posters som är gjorda av kreatörer där det finns något som passar alla.
Company replied
Prints från en samling svenska kreatörer. Affischer för alla rum och stilar.
Bergvägen 24, 64534, Strängnäs, Sweden
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
SoPosters skrev ut mina foton till en Vårsalong. Mycket nöjd med resultat och bemötande.

Reply from SoPosters
Snabb leverans, jättetrevlig personal och superbra service!

Reply from SoPosters
Himla trevlig poster och snabbt gick det också. Prisvärt för att få något annorlunda på väggen.
Det enda negativa är väl att nu måste jag ju kika på en till 😄

Reply from SoPosters
Så nöjd med våra posters! Jättefin kvalitet och superbra service. Det visade sig att vi bor precis i närheten så istället för att hämta leveransen hos ett ombud fick vi dem personligt levererade hem. Så roligt att kunna stötta lokala företag när de är så bra och verkligen har det lilla extra!

Reply from SoPosters
Snabb leverans och trevligt bemötande - alltid! Och dessutom superfin kvalitet på prints 👌🏽

Reply from SoPosters
Så bra bemötande. Enkelt att beställa (dock svårt att välja på allt fint som finns) snabb leverans, snabbt svar på mejl och otroligt bra och proffsig service. Kommer definitivt beställa från SoPoster igen.

Reply from SoPosters
Beställde en namnposter. Väldigt dåligt att det inte gick att förhandsgranska så man kunde se bokstäverna.

Reply from SoPosters
Leverans i handen, vilken service! Fin kvalitet på postern och snabb order.

Reply from SoPosters
Riktigt snabba och fin poster.
Kommer definitivt handla där igen.
Över förväntan

Reply from SoPosters
Snabb leverans, snabbt svar och väldigt tillmötesgående.

Reply from SoPosters
Snabb hantering på beställning och trevligt bemötande av kundtjänst vid frågor. Hade varit på jakt i flera veckor efter de perfekta posters till mitt kök innan jag snubblade in på SoPoster och hittade de perfekta trycken, så nöjd!

Reply from SoPosters
Beställde söndag natt, fick leverans tisdag, snabbt o smidigt!

Reply from SoPosters
Bra kvalitet på postern. Snabb leverans efter beställning.

Reply from SoPosters
Snygga bilder/posters. Snyggt och personligt förpackade vid leverans.

Reply from SoPosters
Snabb leverans och tryckkvalitén är super!

Reply from SoPosters
Jag hade inte kunnat bli mer nöjd! Snabb, smidig leverans och ett mycket trevligt bemötande! Supersnygg poster och en stadig ram. Tack!

Reply from SoPosters
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.