SD KaartReviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Na een lange wachtperiode is mijn bestelling dan toch toegekomen. Dit heeft alles te maken met de corona en de posterijen. Een zeer vriendelijke Sander Kiewied heeft de moeite genomen om toch dagel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Micro-SD kaart voor prima prijs. Nette snelle levering. Alleen had mijn pakketje prima per brievenbuspost gekund. Nu moest ik er voor thuisblijven en deponeerde de chauffeur van DHL het alsnog in de b... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Bestelling is niet voorradig en wordt zonder overleg zomaar geannuleerd. Dat vind ik dus helemaal niet kunnen. Misschien had ik wel willen wachten maar die vraag wordt gewoon niet gesteld. Antwoo... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering tegen lage verzendkosten. Het bestelde werkt perfect en doet wat het moet doen precies zoals op de webshop bij het artikel was omschreven.

Company details

1. Camera Store
  2. Electronic Spare Parts and Components Store

Information provided by various external sources

Wij zijn gespecialiseerd in SD-kaarten en Micro SD-kaarten. Alle informatie met betrekking tot de aanschaf van een SD-Kaart vind u op deze website. Daarnaast vind u ook een aantal artikel over veel voorkomende problemen met SD-kaarten, lees hiervoor ons blog.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Als het kan koop ik ergens anders

Op donderdag besteld, en op zaterdag geleverd. Tot zover okay. Er was een verkeerde kaartlezer bij geleverd. Gelijk een email gestuurd met de vraag hoe dit af te handelen, want de informatie op site en het retourformulier op de site spraken elkaar tegen wat betreft kosten voor retourneren en adres. Ik kreeg snel antwoord van John dat ik maandag antwoord zou krijgen, maar helaas, niets. Ik weer gemaild. Ik kreeg antwoord en toen bleek hij ineens op vakantie te zijn, De volgende maandag zou ik antwoord krijgen, maar je raadt het al: niets. Ik heb weer gemaild, en ik kreeg antwoord dat hij die cardreader op zou sturen, samen met een retourlabel dat hij uit zou printen. Ik weer een paar dagen gewacht, maar het laat zich raden, weer helemaal niks. Ik weer gevraagd wat hij nou eindelijk eens een keer doet wat hij zei te gaan doen en dat is de bestelling leveren. Ik kreeg een cryptisch antwoord dat hij "geen terugkoppeling over de kaartlezer had", Raar antwoord. Ik wist dus niet of ik een andere zou krijgen als ik zou retourneren, laat staan of ik mijn geld terug zou krijgen. Maar weer gevraagd, toen heb ik maar voorgesteld dat ik mijn geld terug zou krijgen en ik zou bij betaling van de retourkosten die verkeerd geleverde kaartlezer terugsturen. Dat was dan goed. Ook had ik mijn rekeningnummer maar even doorgegeven. Ik moest nog wel nog een keer vragen wat dan het goede adres was en kreeg hier dan wel spoedig antwoord op. Gelukkig nog dezelfde dag had ik het geld al op mijn rekening en ik heb die andere lezer teruggestuurd.

Al met al veel teveel afhouderij en ik begon me op den duur echt belazerd te voelen. Die kaartlezer die ik besteld had staat nog steeds op voorraad op de site. Ik krijg het gevoel dat hij dat ding eigenlijk niet heeft en me maar wat anders opgestuurd heeft en me daar door afhoudend gedrag me mee op kon zadelen.

Dus ik koop hier niet meer. De service was echt ver onder de maat. Ik heb datzelfde ding al ergens anders gekocht, en ook nog eens zo'n 30% goedkoper.

24 August 2021

Op 11 jan

Op 11 jan. jl. heb ik de bestelling opgegeven. Nu, 25 jan. nog niets ontvangen. Moet zo'n kleine zending zo lang duren?

25 January 2021

Reply from SD Kaart

Zou je ons even willen mailen op info@sd-kaart.nl ?

Door de backup na de fout in ons systeem is die waarschijnlijk niet meegegaan, dus moet ik even nakijken! Normaal is het binnen 1-2 dagen geleverd!

Groet

Uitverkocht!!!

Heel slordig dat een product aangeboden wordt terwijl het uitverkocht is
en dat je daarna niet meteen je geld terugkrijgt maar een alternatief wordt aangeboden

17 January 2021

Reply from SD Kaart

Zoals ik aangaf in mijn mail aan u dat wij een fout in ons systeem hadden en hebben zelfs contact gehad via de mail, geld is teruggestort en zal maandag binnenkomen. Ik vind deze review vrij jammer aangezien wij gewoon contact hadden via de mail en ik zo vriendelijk was om u te helpen om een alternatief aan te bieden.

Rated 1 out of 5 stars

Bedankt voor uw reactie, ik neem m’n woorden terug.

Bestelling gedaan, betaald. Vervolgens verzonden en dag later geld teruggestort zonder reden van opgaaf.
Terwijl ik alles al geregeld had voor de ontvangst

16 January 2021

Reply from SD Kaart

Zoals ik aangaf in de mail hadden we een fout in ons systeem, wanneer u mailt kunnen we het regelen.

Rated 1 out of 5 stars

zonder opgaaf van redenen zomaar een…

zonder opgaaf van redenen zomaar een refund, onbegrijpelijk

16 January 2021

Reply from SD Kaart

Dit is door ons systeem gebeurd omdat er een fout in onze webshop zat door een update, als je een mailtje had gestuurd hadden we het kunnen nakijken, wat we nu alsnog doen. Graag contact opnemen via de mail info@sd-kaart.nl omdat we uw bestelling niet terugkunnen vinden door het terugzetten van de backup.

Rated 4 out of 5 stars

Website is goed

Website is goed, prijzen zijn ook prima. Maar ik zat maar te wachten op mijn bestelling. Ja het is druk. Dus ik had extra geduld. Check ik toch weer even mijn mail, zie ik een mailtje dat ik mijn geld terug krijg. Verder geen uitleg hoe en waarom. Ja jammer zat wel op die kaarten te wachten. Maar wel keurig ook het bedrag volledig ontvangen. Dus dit was mijn ervaring. Kan er niet meer van maken.

15 January 2021

Reply from SD Kaart

Door een fout in ons systeem zijn er producten terug op de site die op dit moment niet leverbaar zijn! Vreemd dat onze mailtjes niet verstuurd zijn. Als u opzoek bent naar een product bent mail ons even op info@sd-kaart.nl

Rated 1 out of 5 stars

Een beloofde betaalmethode stond…

Een beloofde betaalmethode stond aanvankelijk niet op de site. Dit werd gecorrigeerd. Bij wat een issue leek tussen paypal en verkoper werd ik gedreigd met het nogmaals via ongewenste betaalmethode moeten betalen en werd gesuggereerd dat ik als koper een oprichter was. Dit terwijl ik verkoper met een print screen mijn creditcard betaling had laten zien.

12 December 2020

Beste mevrouw van Campen,

Wij hebben U nooit oplichter genoemd, daarnaast deze 1 ster review vinden wij zeer jammer aangezien wij zo snel mogelijk het kaartje nageleverd hebben die gekruist was met een andere bestelling. Over het PayPal verhaal, wij kregen een melding van een betaling met een hoger risico waardoor wij dus alert werden en U erop gewezen hebben dat wij het geld nog niet ontvangen hadden en het graag bevestigd hadden zien worden doormiddel van het doorgeven dat de producten geleverd waren. Daarnaast gaven wij aan om de bestelling via PayPal te annuleren en per Bank over te maken omdat wij gewoon onze producten geleverd hadden maar niks ontvangen, lijkt mij een normale oplossing?
Wij hebben ons best gedaan voor U en nooit oplichter genoemd maar deze review vinden wij echt jammer en willen het graag oplossen.

SD-Kaart.nl

Rated 1 out of 5 stars

slechte elektrische step - bedrog bij retourzending

Ik kocht op 3/10 een elektrische step bij sd-kaart.nl. De kwaliteit van het toestel was ronduit slecht! Ik heb het toestel dan ook retour gezonden op 10/10. Sindsdien is het een lijdensweg om mijn centen terug te zien. SD Kaart weigerde de retourzending (als smoes omdat ze verhuisd waren - welke professionele winkel regelt bij verhuis geen overgangsperiode voor post??? - nonsens - ze weten gewoon heel goed dat het een slecht toestel is, en dat ze het allicht niet verder kunnen verkopen). Sindsdien reageren ze simpelweg niet op mijn communicatie. KOOP HIER NIKS. HET ZIJN EEN STELLETJE AMATEURS.

12 December 2020

Reply from SD Kaart

Op SD-Kaart.nl worden geen elektrische steps verkocht? Daarnaast hebben wij nooit een retour ontvangen dus lijkt mij deze review onterecht.

Graag verzoek ik U om deze review te verwijderen en met de verkoper contact op te nemen.

SD-Kaart.nl

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look