ScandiGolf Reviews 183

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Beställde tre produkter och har betalat för alla. Två kom snabbt men en saknades. Anmärkte på detta direkt via mail, påminde via mail och provade en annan mailadress. Nu efter en vecka har jag ännu... See more

Rated 2 out of 5 stars

Jag beställde 2 kepsar och ett par shorts. Vid leverans så fanns det bara en keps och shortsen och ingen följesedel. Dock så behöver jag byta storlek på shortsen. Jag kontaktade dom via chat oc... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har beställt två golfset som båda varit mycket bra. Det första setet tog ett par veckor att få hem. Till det andra jag önskade jag en bärbag istället för en vagnbag och via chatten fixade de en utan e... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Gjorde mitt första köp från denna leverantör. Beställde en Bettenardi SB1 putter och önskade en om möjligt snabb leverans inför en kommande tävling. Fick svar omgående att de skulle göra vad de ku... See more

Company replied

Company details

1. Golf shop

Written by the company

Hos oss på ScandiGolf hittar du golfklubbor, golfutrustning och golfgrepp av hög kvalitet – alltid till låga priser. Vi brinner för golf och vill ge dig bästa möjliga utrustning för spelet!

Contact info

1-star

Replied to 42% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Beställde en tröja i början av december…

Beställde en tröja i början av december som fortfarande inte kommit.

5 December 2025

Reply from ScandiGolf

Vi ber om ursäkt för förseningen och den upplevelse du haft. Det är självklart inte så det ska fungera när man handlar hos oss.

Vad vi kan se är ärendet nu löst, men vi tar med oss din feedback och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranser.

Tack för ditt tålamod och vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse framöver.

Rated 1 out of 5 stars

Beställde ett grepp till en putter i…

Beställde ett grepp till en putter i mitten på december. Det var menat som en julklapp, det har fortfarande inte dykt upp. Tror inte att jag får någon vara. Har mejlat dem men ej fått svar.
handla inte av detta företag.

18 December 2025

Reply from ScandiGolf

Vi ber om ursäkt för den försenade leveransen och den upplevelse du haft, särskilt när varan var tänkt som en julklapp. Det är självklart inte den nivå av service vi strävar efter.

Vad vi kan se är ärendet nu löst, men vi tar med oss din feedback för att förbättra både leveranstider och återkoppling framöver.

Tack för ditt tålamod och vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse i framtiden.

Katastrof!

Beställde en golfbag i början av december som skulle vara en julklapp till min son. Mejlade kundtjänst och frågade om leveransen, och fick svar om att de skulle återkomma. Det gjorde de aldrig. 3 obesvarade mejl från mig senare, så mejlar jag dem att jag vill makulera min beställning och få en återbetalning då jag förstod att den inte skulle hinna levereras innan 24/12. Inget svar. 2 mejl till gällande samma sak, inget svar. Så i dagsläget känner jag mig rejält blåst på de 2000 kr som jag betalat för en fortsatt olevererad golfbag. Handla inte här!!

1 January 2026

Reply from ScandiGolf

Vi ber om ursäkt för den upplevelse du haft och för den bristande återkopplingen i samband med din beställning. Vi förstår att det är extra frustrerande när varan var tänkt som en julklapp.

Vad vi kan se är ärendet nu löst, men vi tar med oss din feedback och arbetar kontinuerligt med att förbättra både leveranstider och vår kommunikation.

Nöjd

Nöjd. Funkade felfritt

21 January 2026

Hej Linus,

Vad roligt att allt fungerade felfritt! Tack för att du tog dig tid att lämna en recension – vi uppskattar det!

Rated 1 out of 5 stars

Beställde en wedge med grafit skaft…

Beställde en wedge med grafit skaft fick stål. De svarar varken på mail eller telefon.

22 January 2026

Reply from ScandiGolf

Vi beklagar verkligen att du har fått fel wedge och att du inte fått svar på dina försök att kontakta oss. Det här ska inte behöva hända, och vi förstår att det är frustrerande. Vi vill självklart hjälpa dig att få rätt produkt så snart som möjligt. Vänligen kontakta oss på info@scandigolf.se så ordnar vi det omgående.

Katastrof

Katastrof! Beställde tröja och dunväst 29/11. Leverans 5/12 men endast tröjan. Chattade via hemsidan, mailade och ringde upprepade gånger under ca två veckors tid för att höra när resten av ordern skulle levereras. Först 15/12 fick jag återkopplingen att västen var restad och mitt ärende var prioriterat. Dagens datum 18/1 har jag ännu inte hört något. Rapporterat problemet till Klarna som pausat betalningen. Så glad att jag inte betalade direkt. Mycket oseriöst företag. Varning!

18 January 2026

Reply from ScandiGolf

Vi är verkligen ledsna över att din beställning inte har hanterats korrekt och för den frustration och besvär det har orsakat. Det här är absolut inte den upplevelse vi vill ge våra kunder, och vi ber om ursäkt för bristen på återkoppling och fördröjningen med din dunväst. Vi vill självklart rätta till detta så snabbt som möjligt. Vänligen kontakta oss direkt på info@scandigolf.se så att vi kan lösa ditt ärende omgående.

Rated 5 out of 5 stars

Jag är väldigt nöjd med hur smidig…

Jag är väldigt nöjd med hur smidig prosessen åter igen är, detta kan jag verkligen rekommendera / johanna

16 January 2026

Hej Johanna,

Vad roligt att höra att du är nöjd med den smidiga processen! Tack för att du rekommenderar oss – det betyder mycket.

Rated 5 out of 5 stars

Detta kan jag varmt rekommendera

Detta kan jag varmt rekommendera. Köpte en LAB putter

12 January 2026

Hej Jesper,

Tack för din rekommendation! Vi är glada att du är nöjd med din L.A.B putter och uppskattar att du delar din upplevelse.

Kanon nöjd med allt

15 January 2026

Hej Jesper,

Vad roligt att höra att du är kanon­nöjd med allt! Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Rated 1 out of 5 stars

Håll er borta är min erfarenhet.

Beställde ett paraply som skulle bli en julklapp, idiotiskt nog så betalade jag direkt.
Försökt få kontakt med Söderhamns stolthet Scandigolf flera gånger men till ingen nytta.
Att ta emot pengar för en vara men sen behålla denna vara kan kallas för mycket men inget man skulle bära med ära. Håll er undan är mitt råd efter den erfarenhet jag har med Scandigolf.

Alldeles nyss kom ett mejl från Scandigolf där de beklagar min köpupplevelse. Fick också en mejladress för kontakt, samma som jag redan provat ett par gånger men till ingen nytta.
Ska ha min vara som jag betalt för, detta vet Scandigolf om och de har de redan mina kunduppgifter.
Kanske skickas dessa mejl automatiskt i ett försök att släta över hur illa mitt köp behandlats av Scandigolf eller?

7 December 2025

Reply from ScandiGolf

Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte har levt upp till förväntningarna och för den frustration detta har orsakat. Det är absolut inte så vi vill att våra kunder ska känna, och vi ber om ursäkt för bristen på återkoppling. Vi vill självklart hjälpa dig att lösa ärendet så snabbt som möjligt. Vänligen kontakta oss direkt på info@scandigolf.se så att vi kan ordna detta.

Sämsta kommunikationen genom tiderna

Sämsta kommunikationen genom tiderna! De skicka fel vara och har fortfarande inte återkopplat med en lösning.
Har ringt, mailat, skrivit på Instagram och i deras chatt.
Under all kritik. Handla aldrig här. Oseriöst och oprofessionellt bolag.

Uppdatering: 27/1 fortfarande inte löst. De svarade på mail 21/1 och jag trodde att vi hade hittat en lösning. Sen blev det tyst igen. Skickat mail och SMS utan återkoppling. Det har nu gått över 1 månad. Stor eloge till Scandi. Tror det är svårt att hitta något annat företag som jobbar så hårt på att INTE svara kunder 😂👍🏼

14 January 2026

Reply from ScandiGolf

Vi beklagar verkligen att du har fått fel vara och att kommunikationen från vår sida inte har fungerat som den ska. Det är absolut inte den upplevelse vi vill ge våra kunder, och vi ber om ursäkt för frustrationen detta har orsakat. Vi vill självklart rätta till situationen omgående – vänligen kontakta oss direkt på info@scandigolf.se så att vi kan lösa ditt ärende.

Bluff !

Jag verkar inte vara ensam om att lurad !
Beställde en jacka 10/12 som jag sedan den 11/12 försökte avbeställa men inget svar. Ordern kom och hämtades ut för att skickas åter Skickar mejl för att få returetikett som man skulle göra Inte ett svar på ngt mejl och jag har skickat säker 10 stycken !
Skickade en kompis som var på orten för att lämna den åter på adressen .Där fanns skylt om att de höll till där men stängt Ingen svarar helleri telefon när man ringer Kommer polisanmälas !

12 January 2026

Reply from ScandiGolf

Vi beklagar verkligen den situation du har hamnat i och för den frustration och olägenhet detta har orsakat. Det är absolut inte så vi vill att våra kunder ska uppleva vår service, och vi ber om ursäkt för bristen på återkoppling. Vi vill självklart hjälpa dig att få returprocessen genomförd korrekt. Vänligen kontakta oss direkt på info@scandigolf.se så att vi kan lösa ärendet omgående.

Rated 5 out of 5 stars

Beställde en vara och fick den

Beställde en vara och fick den, detta var det billigaste stället

28 December 2025

Hej Thomas,

Tack för att du delar din upplevelse! Vi är glada att du fick din vara och uppskattar att du tyckte att priset var bra.

Beställde ett golfbälte 11/12 2025

Beställde ett golfbälte 11/12 2025, betalade via Klarna Idag 11/1 2026 har fortfarande inte fått det levererat. Ringt och mailat men har ej fått svar 🤔

11 January 2026

Reply from ScandiGolf

Vi beklagar verkligen att ditt golfbälte ännu inte har levererats och för den frustration detta har orsakat. Det är absolut inte den upplevelse vi vill ge våra kunder, och vi ber om ursäkt för bristen på återkoppling. Vi vill självklart lösa detta så snabbt som möjligt. Vänligen kontakta oss direkt på info@scandigolf.se så att vi kan följa upp och se till att din order når dig.

Rated 1 out of 5 stars

Opålitlig webbsida och urkass kundservice.

Beställde och betalade för en vagnbag på mellandagsrean. Har fortfarande inte fått notis om att varan plockats eller någon form av spårningsinformation till postförsändelse, båda saker som webbsidan hävdar att man ska få.

Beställde varan 26/12 2025 - antog att det var hög belastning pga julledighet och var därför relativt lugn med att varan inte skickades ut direkt.

Nu har jag däremot kontaktat dem via webbsidans chatt samt skickat mejl med samma förfrågan: var befinner sig min vara?

Första gången jag skrev i chatten fick jag ett generiskt svar:

"Hej! Tack för att du hör av dig.
Jag ska genast se efter vad som har skett med Order #4204. Jag lägger en prioritet på denna beställning och återkommer till dig så snart jag har mer information om leveransen.
Tack för ditt tålamod!"

Jag valde att se detta som ett positivt tecken, men nu flera dagar senare (10 januari 2026) efter ett flertal obesvarade chattmeddelanden samt mejl till deras kundservice så får jag väl utgå ifrån att det här företaget inte kan leverera de varor som annonseras till salu.

Jag kan verkligen inte rekommendera det här företaget efter den här upplevelsen och jag utgår ifrån att det här är borttappade pengar.

27 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Har ej mottagit min order

Har ej mottagit min order, den är alltså inte skickad!! Trots upprepade mail och telefonsamtal har företagit ej hört av sej tillbaka!! Otroligt oseriöst!!

26 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Order #4187 Endast headcovern fanns med…

Order #4187 Endast headcovern fanns med i paketet som inte ens innehöll en följesedel, den beställda klubborsten saknades och inget meddelande fanns rörande detta. Jag provade att ringa ett flertal gånger, sände mail och lämnade meddelande i chatten men inga reaktioner från Scandigolf. Kommer aldrig att handla där igen! Uselt!!!!!!

26 December 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look