Beställde tre produkter och har betalat för alla. Två kom snabbt men en saknades. Anmärkte på detta direkt via mail, påminde via mail och provade en annan mailadress. Nu efter en vecka har jag ännu... See more
See what reviewers are saying
Jag beställde 2 kepsar och ett par shorts. Vid leverans så fanns det bara en keps och shortsen och ingen följesedel. Dock så behöver jag byta storlek på shortsen. Jag kontaktade dom via chat oc... See more
Har beställt två golfset som båda varit mycket bra. Det första setet tog ett par veckor att få hem. Till det andra jag önskade jag en bärbag istället för en vagnbag och via chatten fixade de en utan e... See more
Company replied
Gjorde mitt första köp från denna leverantör. Beställde en Bettenardi SB1 putter och önskade en om möjligt snabb leverans inför en kommande tävling. Fick svar omgående att de skulle göra vad de ku... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Hos oss på ScandiGolf hittar du golfklubbor, golfutrustning och golfgrepp av hög kvalitet – alltid till låga priser. Vi brinner för golf och vill ge dig bästa möjliga utrustning för spelet!
Contact info
Växelgatan 8, 826 40, Söderhamn, Sweden
- +46730292344
- info@scandigolf.se
- scandigolf.se
Replied to 42% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Beställde en tröja i början av december…
Beställde en tröja i början av december som fortfarande inte kommit.

Reply from ScandiGolf
Beställde ett grepp till en putter i…
Beställde ett grepp till en putter i mitten på december. Det var menat som en julklapp, det har fortfarande inte dykt upp. Tror inte att jag får någon vara. Har mejlat dem men ej fått svar.
handla inte av detta företag.

Katastrof!
Beställde en golfbag i början av december som skulle vara en julklapp till min son. Mejlade kundtjänst och frågade om leveransen, och fick svar om att de skulle återkomma. Det gjorde de aldrig. 3 obesvarade mejl från mig senare, så mejlar jag dem att jag vill makulera min beställning och få en återbetalning då jag förstod att den inte skulle hinna levereras innan 24/12. Inget svar. 2 mejl till gällande samma sak, inget svar. Så i dagsläget känner jag mig rejält blåst på de 2000 kr som jag betalat för en fortsatt olevererad golfbag. Handla inte här!!

Reply from ScandiGolf
Bra priser och snabb leverans
Beställde ett headcover som var precis enligt förväntan. Bra pris och väldigt snabb leverans. Jag är väldigt nöjd med ScandiGolf ⭐️
Beställde en wedge med grafit skaft…
Beställde en wedge med grafit skaft fick stål. De svarar varken på mail eller telefon.

Katastrof
Katastrof! Beställde tröja och dunväst 29/11. Leverans 5/12 men endast tröjan. Chattade via hemsidan, mailade och ringde upprepade gånger under ca två veckors tid för att höra när resten av ordern skulle levereras. Först 15/12 fick jag återkopplingen att västen var restad och mitt ärende var prioriterat. Dagens datum 18/1 har jag ännu inte hört något. Rapporterat problemet till Klarna som pausat betalningen. Så glad att jag inte betalade direkt. Mycket oseriöst företag. Varning!

Reply from ScandiGolf
Jag är väldigt nöjd med hur smidig…
Jag är väldigt nöjd med hur smidig prosessen åter igen är, detta kan jag verkligen rekommendera / johanna

Reply from ScandiGolf
Detta kan jag varmt rekommendera
Detta kan jag varmt rekommendera. Köpte en LAB putter

Reply from ScandiGolf
Håll er borta är min erfarenhet.
Beställde ett paraply som skulle bli en julklapp, idiotiskt nog så betalade jag direkt.
Försökt få kontakt med Söderhamns stolthet Scandigolf flera gånger men till ingen nytta.
Att ta emot pengar för en vara men sen behålla denna vara kan kallas för mycket men inget man skulle bära med ära. Håll er undan är mitt råd efter den erfarenhet jag har med Scandigolf.
Alldeles nyss kom ett mejl från Scandigolf där de beklagar min köpupplevelse. Fick också en mejladress för kontakt, samma som jag redan provat ett par gånger men till ingen nytta.
Ska ha min vara som jag betalt för, detta vet Scandigolf om och de har de redan mina kunduppgifter.
Kanske skickas dessa mejl automatiskt i ett försök att släta över hur illa mitt köp behandlats av Scandigolf eller?

Sämsta kommunikationen genom tiderna
Sämsta kommunikationen genom tiderna! De skicka fel vara och har fortfarande inte återkopplat med en lösning.
Har ringt, mailat, skrivit på Instagram och i deras chatt.
Under all kritik. Handla aldrig här. Oseriöst och oprofessionellt bolag.
Uppdatering: 27/1 fortfarande inte löst. De svarade på mail 21/1 och jag trodde att vi hade hittat en lösning. Sen blev det tyst igen. Skickat mail och SMS utan återkoppling. Det har nu gått över 1 månad. Stor eloge till Scandi. Tror det är svårt att hitta något annat företag som jobbar så hårt på att INTE svara kunder 😂👍🏼

Bluff !
Jag verkar inte vara ensam om att lurad !
Beställde en jacka 10/12 som jag sedan den 11/12 försökte avbeställa men inget svar. Ordern kom och hämtades ut för att skickas åter Skickar mejl för att få returetikett som man skulle göra Inte ett svar på ngt mejl och jag har skickat säker 10 stycken !
Skickade en kompis som var på orten för att lämna den åter på adressen .Där fanns skylt om att de höll till där men stängt Ingen svarar helleri telefon när man ringer Kommer polisanmälas !

Reply from ScandiGolf
Beställde en vara och fick den
Beställde en vara och fick den, detta var det billigaste stället

Beställde ett golfbälte 11/12 2025
Beställde ett golfbälte 11/12 2025, betalade via Klarna Idag 11/1 2026 har fortfarande inte fått det levererat. Ringt och mailat men har ej fått svar 🤔

Reply from ScandiGolf
Opålitlig webbsida och urkass kundservice.
Beställde och betalade för en vagnbag på mellandagsrean. Har fortfarande inte fått notis om att varan plockats eller någon form av spårningsinformation till postförsändelse, båda saker som webbsidan hävdar att man ska få.
Beställde varan 26/12 2025 - antog att det var hög belastning pga julledighet och var därför relativt lugn med att varan inte skickades ut direkt.
Nu har jag däremot kontaktat dem via webbsidans chatt samt skickat mejl med samma förfrågan: var befinner sig min vara?
Första gången jag skrev i chatten fick jag ett generiskt svar:
"Hej! Tack för att du hör av dig.
Jag ska genast se efter vad som har skett med Order #4204. Jag lägger en prioritet på denna beställning och återkommer till dig så snart jag har mer information om leveransen.
Tack för ditt tålamod!"
Jag valde att se detta som ett positivt tecken, men nu flera dagar senare (10 januari 2026) efter ett flertal obesvarade chattmeddelanden samt mejl till deras kundservice så får jag väl utgå ifrån att det här företaget inte kan leverera de varor som annonseras till salu.
Jag kan verkligen inte rekommendera det här företaget efter den här upplevelsen och jag utgår ifrån att det här är borttappade pengar.
Beställde för mer än två veckor sedan
Beställde för mer än två veckor sedan. Fortfarande inte fått någon leverans och kommer inte i kontakt med kundservice. Riktigt dåligt!
Har ej mottagit min order
Har ej mottagit min order, den är alltså inte skickad!! Trots upprepade mail och telefonsamtal har företagit ej hört av sej tillbaka!! Otroligt oseriöst!!
Order #4187 Endast headcovern fanns med…
Order #4187 Endast headcovern fanns med i paketet som inte ens innehöll en följesedel, den beställda klubborsten saknades och inget meddelande fanns rörande detta. Jag provade att ringa ett flertal gånger, sände mail och lämnade meddelande i chatten men inga reaktioner från Scandigolf. Kommer aldrig att handla där igen! Uselt!!!!!!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.