ScandiGolf Reviews 183

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Beställde tre produkter och har betalat för alla. Två kom snabbt men en saknades. Anmärkte på detta direkt via mail, påminde via mail och provade en annan mailadress. Nu efter en vecka har jag ännu... See more

Rated 2 out of 5 stars

Jag beställde 2 kepsar och ett par shorts. Vid leverans så fanns det bara en keps och shortsen och ingen följesedel. Dock så behöver jag byta storlek på shortsen. Jag kontaktade dom via chat oc... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har beställt två golfset som båda varit mycket bra. Det första setet tog ett par veckor att få hem. Till det andra jag önskade jag en bärbag istället för en vagnbag och via chatten fixade de en utan e... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Gjorde mitt första köp från denna leverantör. Beställde en Bettenardi SB1 putter och önskade en om möjligt snabb leverans inför en kommande tävling. Fick svar omgående att de skulle göra vad de ku... See more

Company replied

Company details

1. Golf shop

Written by the company

Hos oss på ScandiGolf hittar du golfklubbor, golfutrustning och golfgrepp av hög kvalitet – alltid till låga priser. Vi brinner för golf och vill ge dig bästa möjliga utrustning för spelet!

Contact info

1-star

Replied to 42% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 3 out of 5 stars

Produkt saknas, inget svar på mina mail - nu löst

Nu efter en vecka har jag ännu inte fått nåt svar.

Red: Strax efter jag skrev detta så fick jag återkoppling och fick pengarna tillbaka. Hoppas att det löst sig för alla andra som också gett dåligt betyg här.

25 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Dåliga leveranstider, service och fel varor.

Väldigt dåligt avseende leveranstider, rätt varor och service.
Klubborna kom en månad sent, skickades först efter jag hade stoppat betalningen. Kompensation kom ytterligare en månad senare efter 5 påminnelser. Och när den till sist kom var det inte oväntat fel.
Bland det sämsta jag varit med om alla kategorier när det gäller handlare online.

Edit.
Skickat mail till ScandiGolf efter att läst deras svar på mitt inlägg.

Såg att ni svarat på omdömet jag lämnade på TrustPilot. Låter ju vackert det ni skriver men långt ifrån verkligheten.

Kolla gärna upp hela mailkonversationen som jag haft med er sedan jag beställde klubbor i början av januari både när det gäller leverans av klubbor samt efterföljande kompensation.
/Peter

24 March 2026

Reply from ScandiGolf

Detta är inte något vi känner igen från vår verksamhet. Vi strävar alltid efter att leverera i tid, skicka rätt varor och ge god service till våra kunder.

Vi tar dock sådan här feedback på största allvar och ser gärna att du kontaktar vår kundservice med ditt ordernummer så att vi kan undersöka vad som kan ha gått fel och hjälpa dig vidare.

Kontakta oss på info@scandigolf.se så hjälper vi dig där

Rated 5 out of 5 stars

Beställde en golfjacka på tisdag

Beställde en golfjacka på tisdag att ta med på en golfresa på måndag.Fick leverans på fredag. Kan de få fart på information till kunderna, chatt & mailsvar, och snabba leveranser så är Scandigolf ett bra val för köp av golfprylar och kläder.

20 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

DEM TAR DINA PENGAR, KÖP INTE HÄRIFRÅN!

Hade det funnits möjlighet att ge noll stjärnor hade jag gjort det direkt. Väntade i en och en halv månad på mina golfklubbor utan att få minsta lilla livstecken. Försökte nå Scandi via mejl, telefon och allt däremellan – total radiotystnad. Inte ett enda svar.

Det är under all kritik att behandla kunder så här. Tack och lov att jag betalade med Klarna som fick ta över ärendet och fixa tillbaka pengarna, annars hade man väl stått där blåst på både klubbor och pengar.

Har fortfarande inte hört ett ord från företaget och vid det här laget räknar jag kallt med att klubborna aldrig ens skickades. Riktigt oseriöst och fullständigt oacceptabelt. Handla inte här om du vill slippa huvudvärk.

21 January 2026

Reply from ScandiGolf

Vi kan tyvärr inte hitta något ärende som stämmer överens med din beskrivning i vårt system. Utifrån informationen i omdömet verkar detta därför inte vara en faktisk beställning hos oss.

Vi tar alltid kundservice på största allvar och svarar på alla inkommande ärenden. Om du har handlat hos oss ber vi dig att kontakta vår kundservice med ditt ordernummer så att vi kan undersöka detta vidare.

Rated 1 out of 5 stars

Hade gett mindre betyg om det var…

Hade gett mindre betyg om det var möjligt. Gick 1,5 månad och väntade på golfklubbor, försökte kontakta scandi via mail, telefon etc men inget svar. Tack gode gud att jag tog det på klarna som tog över ärendet och redde ut pengarna. Har fortfarande inte hört något från företaget men antar att klubborna aldrig kommer komma fram!

7 January 2026

Reply from ScandiGolf

Vi ber om ursäkt för den upplevelse du haft. Det är självklart inte så vi vill att det ska fungera när man handlar hos oss.

Vad vi kan se är ärendet nu löst, men vi förstår att situationen ändå har varit frustrerande. Vi tar med oss din feedback och arbetar kontinuerligt för att förbättra både leveranstider och kommunikation.

Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse vid ett nytt tillfälle.

Scandigolf Levererar inte.

Hej, beställde 3st varor från Scandigolf, 2 par byxor och en bollhåv för 20 dagar sedan, jag fick 1st byxa och en bollhåv efter 10 dagar.. väntar fortförande på byxorna..de svarar ej på mejl el telefon.. en gång svarade de på deras chat, men nu har det varit tyst i en vecka fast jag har försökt flera gånger, vet ej vad de håller på med.

23 February 2026

Reply from ScandiGolf

Tack för din feedback och vi ber om ursäkt för den upplevelse du haft. Vi förstår att det är frustrerande när en leverans dröjer och kommunikationen inte fungerar som förväntat.

Vad vi kan se är ärendet nu löst, men vi tar självklart med oss din feedback för att bli bättre, både vad gäller leveranser och återkoppling.

Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans framöver.

Rated 1 out of 5 stars

Har beställt och betalat min order i…

Har beställt och betalat min order i december men aldrig fått min leverans. Har mailat och fått svar att produkten är slut och valde det erbjudna alternativet att få pengarna tillbaka. Detta i januari. Har fortfarande inte fått några pengar tillbaka.

10 February 2026

Köp aldrig här ifrån!!

Beställde en putter för 1 månad sen och fortfarande inte blivit skickad, kundservicen är också kass dom svarar varken på mejl, chatt eller när man ringer.

Köp aldrig härifrån, riktig bluff!!

10 February 2026

Reply from ScandiGolf

Vi kan tyvärr inte verifiera detta omdöme i vårt system och hittar inget ärende som stämmer överens med beskrivningen. Vi tar dock sådana här uppgifter på allvar och vill gärna undersöka det närmare.

Om du har gjort en beställning hos oss är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice med ditt ordernummer så hjälper vi dig vidare.

Gjorde ett köp 15:e december 2025

Gjorde ett köp 15:e december 2025. Har fortfarande inte fått mitt paket och Scandigolf svarar varken på mail eller i telefon. OBS! Köp inte från dem.

1 February 2026

Undvik Scandigolf!

Dom har stora problem med att leverera och leverera rätt. Jag beställde 10 grepp i början av januari. Efter 10 dagar och flera påminnelser kom ett(!) grepp i en kartong. Efter ett antal mejl under ytterligare 10 dagar kom det till slut 7 grepp till. Så nu väntar jag på de återstående 2 greppen...

1 February 2026

Reply from ScandiGolf

Tack för ditt omdöme. Vi vill dock förtydliga att detta inte stämmer överens med vad vi kan se i ärendet. Vid den andra leveransen skickades totalt 9 grepp, vilket vi kan bekräfta.

Trots detta valde vi att kompensera dig och skickade även extra grepp samt grepptejp för att lösa situationen på bästa möjliga sätt.

Vi beklagar att upplevelsen ändå inte motsvarade dina förväntningar och strävar alltid efter att våra kunder ska bli nöjda.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look