SaunaTræ ApS Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik den bedste service over telefonen, via mail og besøgte også butikken. Ruslan og Stine gav os vældig fin vejledning og gode råd til valg af materialer til selvbyg. Vi fik et samlet tilbud som bl... See more

Rated 4 out of 5 stars

Sauna projekt lykkedes med hjælp fra SaunaTræ! På baggrund af projektskitser fik vi et samlet tilbud på alt hvad der skal bruges til at bygge sin egen sauna (12 kvm), som nu er i fuld gang. Der var l... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan på det varmeste anbefale saunatræ.dk. Jeg har af Stine, fået den aller bedste vejledning. Hun har brugt meget tid på at finde den helt rigtige løsning til vores saunabyg. Så overvejer i at b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Simpelthen en fornøjelse fra ende til anden at handle hos Saunatræ. Ruslan er meget hjælpsom og dele gerne af sin store viden om saunabyg og brug. Bestillingerne kommer hurtigt frem. Han skaffer hvad... See more

Company details

1. Sauna Store
  2. Lumber Store
  3. Sauna

Written by the company

Hos SaunaTræ er vi specialister i sauna, og vi ved, hvor vigtigt det er at designe rigtigt fra begyndelsen og vælge de rigtige materialer. Vi hos SaunaTræ lægger stor vægt på service, kvalitet og gode relationer, og vi arbejder altid for at finde den bedste løsning til dit saunaprojekt – både til privat og erhverv. Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt råd og en uforpligtende snak om dit projekt.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

17 reviews in the last 12 months

Write a review

Saunatræ kan varmt anbefales

Saunatræ kan varmt anbefales. God rådgivning og service samt hurtig levering. God kvalitet i varerne.

14 March 2023

Reply from SaunaTræ ApS

Hej Ole. Mange tak for din anmeldelse og du er meget velkommen til at bygge din næste sauna sammen med os. God saunaoplevelse 😊

Rated 5 out of 5 stars

God kontakt og hurtig levering

God kontakt.
Først var jeg meget skeptis. da de desvrre ikke har en webshop. men tog chancen og bestilte en skorsten til min sauna. 2 dage efter blev den leveret. super god service og kontakt. handler helt klart her igen.

6 February 2023

Reply from SaunaTræ ApS

Hej Martin. Mange tak og god saunaoplevelse :)

Rated 5 out of 5 stars

Har fået en hel fantastisk løsning via…

Har fået en hel fantastisk løsning via en god dialog og rådgivning i vores nye sauna, har ikke noget negativt at skrive

Vi fik leveret en spand til vand dom ikke levede op til vores ønsker omkring udseende, ud over at dao var langsomme kom pengende retur hurtigt.

Tak for hjælpen

14 February 2023

Hej Valdemar.
Mange tak for det. Vi ønsker dig rigtig god saunaoplevelse i din smukke sauna!

Rated 5 out of 5 stars

Et sted jeg vil handle igen

Hurtig ekspedition
Konkurrencedygtige priser
God kommunikation
Helt sikker et sted jeg vil handle igen
Mine bedste anbefalinger

2 February 2023

Reply from SaunaTræ ApS

Hej Tom. Mange tak og rigtig god saunaoplevelse. Du er meget velkommen igen :)

Rated 5 out of 5 stars

God rådgivning og service.

God rådgivning og service er hvad jeg har oplevet i forbindelse med min handel med “Saunatræ”. Hvis der var noget jeg ikke helt forstod, blev forklaringer fulgt op med billeder. Priserne er samtidig konkurrencedygtige.

Chaufføren havde skadet en af panelerne en smule inden levering. “Saunatræ” leverede straks nyt.

Vi skulle bruge sanuatræet til en sauna i vores ødegård i Sverige. Som kuriosum kan nævnes, at “Saunatræ” er billigere med træet,end vi har kunnet finde det til i Sverige, hvor man ellers må antage, at træet oprindeligt kommer fra.

24 October 2022

Reply from SaunaTræ ApS

Hej Kenny. Vi ønsker dig en rigtig god saunaoplevelse!

Ros til SaunaTræ.

Ros til SaunaTræ.
Jeg havde problemer med at vores saunaovn, Harvia Cilindro PC90 9KW med indbygget kontrolpanel, ikke kunne varme vores tønde sauna op til mere end 65 grader selv om vi kun var 2 personer i. Saunaen er ca 12m3. Ingen hjælp fra TimberIN hvor det hele er købt.
Jeg fik fat i Ruslan som foreslog en separat styring, Harvia Xafir 2,3 til 11KW, hvilket jeg nu har monteret uden problemer og nu kan jeg selv bestemme temperaturen, har været i med 80 grader og det er perfekt. ;-)
Stor ros herfra til Ruslan med hjælp og info omkring ovnen som tilsyneladende ikke kan varme mere end ca 65 grader, andre har haft samme problem kan jeg forstå.
:-) Cuno

28 September 2022

Hej Cuno. Det er vi glade for at høre. Rigtig god saunaoplevelse. 👍

Rated 5 out of 5 stars

Support andre kunne lære af

Saunatrae med Ruslan i spidsen, så går intet galt. Vi har bygget en stor sauna fra bunden med Ruslan's guidance og support som er blevet bedre end vi kunne have drøm om. 110% anbefaling herfra.
Rasmus fra Vanløse

13 September 2022

Reply from SaunaTræ ApS

Hej Rasmus. Mange tak og rigtig god saunaoplevelse.

saunatrae kan varmt anbefales

saunatrae kan varmt anbefales. de har go kvalitet til goe priser, og overaskende flot showroom og lager..

3 March 2022

Reply from SaunaTræ ApS

Mange tak Helmuth. Ønsker dig rigtig god saunaoplevelse :)

Rated 5 out of 5 stars

Ruslan var en stor hjælp til at sikre…

Ruslan var en stor hjælp til at sikre jeg fik de ting jeg skulle bruge. Han hjalp også med at finde en større ovn så den kunne passe med saunaens dimensioner.

7 January 2022

Reply from SaunaTræ ApS

Mange tak Emanuel. Tillykke med din sauna. Held og lykke med den og jeg ønsker dig de bedste saunaoplevelser.👍

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god kvalitet til rimelige…

Virkelig god kvalitet til rimelige priser. Hentede selv det bestilte træ, og fik en god snak med Ruslan omkring de ting der er vigtige i forbindelse med opbygning af saunaen.

5 July 2021

Mange tak. Held og lykke med projektet 👍

Rated 5 out of 5 stars

Saunatræ gør det nemt at bygge sauna

Saunatræ gør det nemt at bygge sauna. Efter at have surfet rundt på en masse forskellige sider, var det dejligt at komme til et sted som udelukkende arbejder med saunaer. Jeg fik god personlig vejledning i at vælge det rigtigte træ og olie og er super tilfreds med resultatet.

28 May 2021
Rated 5 out of 5 stars

Kendte ikke virksomheden og var lidt…

Kendte ikke virksomheden og var lidt usikker på om jeg kunne forvente den samme kvalitet og service som hos de større udbydere. Det var der bestemt ikke nogen grund til at være. Service og kvalitet er i top og det var en fornøjelse at opleve gode råd og input ikke var noget jeg skulle bede om, men bare var en del af det hele. Tydeligt der er tale om en passion og et ønske om at kunderne får noget godt ud af at det de køber. Kan varmt anbefales!!
Ib og Anja fra Sønderborg

25 May 2021

Mange tak Ib og held og lykke med projektet. 😊

Super service hos Sauna Trae

Har lige bygget sauna hytte ved vores sommerhus og købte alle indvendige materialer hos Sauna Trae. Fik grundige vejledninger og masser af gode inputs til at få lavet en fantastisk sauna. Nu nydes hvert et minut i saunaen med udsigt til de flotte klitter ved Bjerregård Strand på Holmsland Klit.
Jeg handler også hos Sauna Trae næste gang jeg har et sauna projekt. Super service og gode priser. Varm anbefaling herfra :-)

24 May 2021

Reply from SaunaTræ ApS

Mange tak Michael. 👍 Nyd din sauna :)

Take a closer look