Randersfjord Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Jeg ser at de dårlige anmeldelser går…

Jeg ser at de dårlige anmeldelser går på de tidligere ejere. Det der var, er ikke det der er. De nye ejere er ordentlige, samvittighedsfulde menneskers i roligt kan plante jeres campingvogn/telt hos. I vil få en dejlig ferie ved Danmarks næstdejligste fjord, (bor selv ved Limfjorden)

9 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kære alle tidligere besøgende af denne…

Kære alle tidligere besøgende af denne campingplads, som nu hedder Udbyhøj Camping. Helt nye ejere har overtaget pladsen. Uanset hvad man måtte mene om de tidligere ejere, som desværre også overtog nogle bizarre helårscampister, de fleste som har kommenteret/anmeldt her og flere andre steder, så har det intet med pladsen at gøre i nuet. Kunne man ikke give de nye ejere en chance, og derfor slette alt om gamle ejere? Og... Istedet besøge de nye, som i øvrigt også gør det godt. Jeg har besøgt denne campingplads hvert år siden 2014.

25 April 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har også været fastlægger der…

Jeg har også været fastlægger der gemmer 2 år helårs camping god camping fatter Thorsten med de 2 københavne snuder var hvis til noget til næsen temperament i høj plan råben og ik kunde venlige .har hørt den er gået konkurs jubi .for de kan ikke drive en campingplads de to københavner

5 November 2023

Taler dårligt til folk
Og nu uden Cvr ??? Er i ved at lukke og slukke

16 July 2024
Rated 1 out of 5 stars

Snyd og bedrag aldrig køb ferie hertil

Vi købte et ophold på Randers Fjord Camping fra d. 12-14 juni på hjemmesiden. Her betalte vi på forhånd et beløb på 1025 kr. Vi glædede os til, at skulle på denne tur, og havde lejet en lille fin hytte - troede vi,
Da vi ankom til campingpladsen, blev vi virkelig chokeret. Intet levede op til forventningerne på billederne, inde på hjemmesiden - heller ej billederne som i DK-camp også viser på jeres hjemmeside. Hjemmesiderne viser en super fin campingplads, hvor den er velplejet mht, klippet hæk, grus der er fri for ukrudt, en fin teresse op til caféen, græs der er klippet, og en masse campister. Det vi kom ind til var en helt spøgelses campingplads, vi har aldrig oplevet noget lignede før.
Vi kommer ind op campingpladsen, og ser en campingplads som slet slet ikke er blevet plejet eller passet på, på nogle måder. Hækken er slet ikke blevet klippet, i jeg ved ikke hvor længe. Græsset er slet ikke blevet klippet i flere måneder, nogle af pladserne er græsset op til 40 cm. Højt, og på andre af pladserne er græsset 15 cm højt. - heraf er der fuld af ukrudt på hvert eneste sted man kunne befinde sig på gruset, og på gå stien. Ud af en campingplads, hvor der er plads op til 100 campister, så vi 10 campingvogne. Toiletterne de stank og var tydeligt ikke blevet rengjort rigtig rigtig længe.
Der hvor caféen stod, var der fyldt op med alt muligt skrammel foran på teressen, og inde i caféen stod der et stativ fyldt op med vaske tøj. Der står at de sælger brød, slik, Chips osv. men der var ingen tegn på, at man kunne købe brød eller slik osv. legepladsen var fortsat en stor byggeplads på trods af, at de har annonceret på deres Facebook hjemmeside, at den skulle have været færdig i uge 22 - og vi har sågar uge 25, og den stod på ingenmåde færdig. Dette er heller ikke annonceret på deres hjemmeside, så folk med børn kan på ingen måde anvende legepladsen, da det fortsat er en byggeplads.
Dette her blev vi mødt af - og jeg tør slet ikke fortælle da vi kom op til hytten. Her var græsset heller ikke klippet, og man skulle gå i op til 15 cm. Højt græs, hytten var hele falde færdig - maling var skrællet af over det hele, hegnet var rådnet og der var et kæmpe stort hul i hjørnet af hegnet. Teressen var fuld af ukrudt over det hele, og indenfor det var endnu værre.
Der var græs oppe i sengene, pletter på alle dyner og puder, mug og skimmel på dørene, og i vindues karme. Der var ingenting som var blevet gjort rent, og det lille køkken var fedtet over det hele. Fluer og fluelort på vinduet. Døren var angår i stykker, så der var et hul oppe i hjørnet, så der altid kom træk ind. Det var forfærdeligt.
Vi tog henvendelse til ejeren og fortalte, at vi er skuffet over at se, hvad vi har betalt og at campingpladsen slet ikke levede op til vores forventninger, så vi ville meget gerne have vores penge tilbage igen, og finde et andet sted.
Camping ejeren forsøgte at bortforklare og kunne slet ikke svare på halvdelen af det jeg spurgte om. Jeg sagde flere gange, at pladsen ikke lever op til billederne, og vi er langt inde i camping sæsonen, så en camping plads som slet ikke er blevet passet eller plejet.
Jeg snakkede med ejeren i 1,5 time, og det var en helt håbløs snak, for selv om jeg gerne ville have kompensation, så ville han på ingenmåde hverken give penge tilbage eller rette op på noget som helst. Han blev ved med at tale ned til os, og Han endte blot med at køre videre uden, at give fra eller til.
Det endte med at jeg tog en masser billeder af camping pladsen, for at bevise at intet lever op til forventningerne på billedet, også valgte vi simpelthen at køre og finde et andet sted, da vi slet ikke kunne finde os trygge på denne camping plads. Jeg mødte ejeren igen, da vi var ved at køre, og jeg siger hermed til ham, at jeg klage til dk - Camp, fordi det her finder vi os ikke i.
Jeg spurgte ham om han ærligt kunne fortælle mig, at billederne på hjemmesiden er 100% identiske med hvad vi ser på campingpladsen her -og heraf sagde han ja, billederne er de samme.
Vi er noget så skuffet over, at vi har fået denne behandling og så skuffet over, at der bliver annonceret så finde billeder af en velfungerede campingplads på nettet, også møder man en helt spøgelsesby af en camping plads.
Vi er så skuffet over, at på trods af at vi på ingenmåde har benyttet os af hytten, at vi ikke kunne få vores penge tilbage. Det er en campingsplads som slet ikke lever op til forventningerne - og lader alting falde hen, men blot beholder folks penge fordi de skal betale på forhånd inden man møder op på campingpladsen. Det er virkelig en ussel måde, at få penge i kassen på - og det vil ødelægge så mange familiers ferie, med stinkende toiletter, ingen legeplads, mange cm. Højt græs over det hele, ingen hæk er klippet, ukrudt over alt på grus og stier - ingen Kiosk eller cafe. En opholds teresse fyldt med skrammel. det vil ødelægge mange ferier pga. falsk markedsføring og reklame.

18 June 2024
Rated 1 out of 5 stars

Truende adfærd og dårlig problem løsning

Sidst jeg lagde en anmeldelse op blev jeg og mine nærmeste truet til at slette anmeldelsen
Nu da det er over at halvt år siden og mine nærmeste af netop den grund samt fortsat fjendtlighed imod mig har forladt pladsen drister jeg mig til at ligge en anmeldelse op igen

Jeg og min familie oplevede trusler, dårlig problem løsning og råb af os samt børn

Jeg vil bestemt ikke anbefale stedet her
ikke pgr. De øvrige campister eller stedet
Men udelukkende ejerne.

23 June 2023
Rated 5 out of 5 stars

En dejlig lille campingplads som ligger i den smukkeste natur.

Jeg er meget overrasket over alle de dårlige anmeldelser Randersfjord camping har fået?
Vi har camperet på Randersfjord camping i snart 10 år. Det er en dejlig lille campingplads som ligger fuldstændigt fantastisk. Den ligger lige ned til Randersfjord, hvor man kan bade, fiske, sejle på paddelbord, osv. et sted der ligger op til at være aktiv. Naturen og dyrelivet er i top, så what not to like? Det er ikke en super moderne plads, men campingpladsen har fået nye ejere for 1 år siden. Og de har skulle starte fra nærmest nul, da den forringe campingfatter ikke har gjort noget ved pladsen/ bygningerne i ihverfald 10 år. Men jeg syntes Randersfjord camping er en lille perle, som ligger i et af Danmarks smukkeste natur områder. De nye ejere er familiemennesker og søde og rare, og er i fuldgang med at opbygge en forfalden campingplads til en børnevenlig campingplads. Og det er lykkes godt! Så er du til smuk natur, strand, fiskeri, bål hygge, så kom til Udbyhøj. Stedet er absolut et besøg værd !!

29 June 2023
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god campingplads med god natur…

Virkelig god campingplads med god natur og beliggenhed ikke de nyeste faciliteter men de fungerer som de skal. God campingplads for alle aldre man føler sig altid velmødt herude af de unge campingejer som knokler for at give den bedste oplevelse for alle herude eftersom at campingpladsen ikke er den nyeste og de overtog den d. 1 maj 2022 men der er virkelig blevet knoklet og stadig bliver for at campingpladsen bliver mere familie venlig med faciliteter og aktiviteter herude på pladsen også noget at det vi nyder mest er samværet herude der er altid tid til en snak over hækken hvis man ønsker det så i helhed en virkelig god camping plads som fortjener at blive besøgt

27 June 2023

Dårligste oplevelse i de 30 år vi har camperet

Var på randers fjord camping i vintersæsonen 2022-2032 det var meningen vi ville være fastliggere der men ejeren kørte atv og crosser med sønnen på campingpladsen og fløj med drone helt hen til forteltet og de råbte af campisterne så det kunne høres på hele campingpladsen og der var ingen varme og varmt vand på toilletter og bad mega dårlig oplevelse vi kommer der ikke igen vi har camperet i over 30 år og har aldrig oplevet noget lignende

10 December 2022
Rated 1 out of 5 stars

Vi rejste også hurtigt fra…

Vi rejste også hurtigt fra campingpladsen igen,januar 2023, det var en rigtig dårlig oplevelse, ingen varme ingen varmt vand på toilet og bad.
Trods betaling for vintersæsonen, havde vi ikke lyst til at være der, ægteparret der har campingpladsen er overhovedet ikke egnet til at lede sådan et sted.
Måske skulle de lytte lidt mere, end at råbe efter campisterne.

14 January 2023

Aldrig randersfjord.dk

En lille hyggelig campingplads - kunne det være🧐 men desværre bliver den ikke prioteret fra de nye ejer. Mega beskidte toiletter, gammel indtørret skidt på handicaptoilettet. Toiletpapir og sæbe blev ikke fyldt op før kl 18 den pågældende aften. Kiosken åben når ejerne føler for det. Kommer i bikini med barn på armen der ovenikøbet tisser ned af moderen i butikken. Ejerne syntes de har tid til både at kejtsurfe og sejle med venner trods alt mangler. Ingen varmt vand kl 10. Syntes det er under alt kritik. De siger det er deres drøm, den drøm køre de i sænk. Sikke en oplevelse 😡

21 July 2022
Randersfjord logo

Reply from Randersfjord

Hej Belinda Birkemose Larsen

Jeg vil lige starte med at sige vi har lige overtaget pladsen 01-05-22 så vi arbejder på høj tryk med alle ting så kan det være der måske er lidt lang tid før der kommer sæbe i beholderne men så er det godt vi har flere en 1 og mange flere toiletter som man kan bruge vis der er en campist som ikke lige har rengjort wc efter sig

Men vil sige angående butikken så har vi en åbnings tid der hedder fra 08:00 - 09:00 og 15:00 til 17:00 og cafeen åbner 17:00 - 20:00 men vi er søde mod vores gæster at åbner dørene med et smil vis vi sidder i butikken og arbejder alligevel selv om butikken er lukket men nu vil jeg sige angående det oplevelse du had med min søn tissede på sind mor så er han kun et år gammel og han har lige været over og hygge med sind mor på en dejlig varm sommer dag i poolen hvor hans mor holder sind pause som alle mennesker nu godt må ha med sinde børn man kan jo ikke arbejde 24 timer helle tiden der skal også være plads til pauser plus det var ude af butikken lukke tid du fik lov til at tjekke ud i som var kl. 12:57 der åbnede vi med et smil for dig

Angående varmt vand så døje vi desværre lige nu med der er mange der går i bad sammen tid derfor var der ikke varmt vand det er under udbedring

Men folk er velkommen til at komme med kritik eller rus i butikken det er duv bedre en at hænge folk ud med dårlig kritik

Randers Fjord Camping vi ønsker dig en god sommer

Is this your company?