Hestehaven Camping Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Campingpladsen kan ikke opnå mere end 1 stjerne. Der er støj fra byggeri af indhegning fra tidlig morgen, hyl og skrig hele døgnet fra kl 5 til kl 23.30. Men det jeg synes er værst, er at værtsp... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk og afslappede weekend - personalet helt i top. Vi har lige haft den skønneste weekend i en af deres hytter. Alt var super rent og pænt og på pladsen er der en rar atmosfære. Personalet... See more

Rated 3 out of 5 stars

Fin lille rolig plads. Folk så ud til at have en god ferietid. Rene toiletter og fællesrum. Fin detalje med musikken... Giver kun 3 stjerner da der kom en brandbil til vandshow som sprøjtede v... See more

Company details

1. RV Park
  2. also in
  3. Beach Entertainment Shop
  4. Cake Shop
  5. Mobile Home Park

Written by the company

Hestehaven Camping ligger i hjertet af Djursland og tilbyder en enestående ferieoplevelse for hele familien. Vi har store, plane pladser til campingvogne og camp-let, alle med adgang til strøm og grønne hække, der sikrer privatliv og hygge. For vores gæster, der foretrækker at sove i telt, har vi en hyggelig teltplads med bålplads og en sauna, hvor man kan nyde roen og afslapningen. Vi tilbyder nyindrettede autocamperpladser, hvor I kan holde både sikkert og komfortabelt. Til de familier som ønsker at leje en hytte tilbyder vi forskellige modeller fra 1 til 5 personers hytter, alle med toilet. Vores opvarmede swimmingpool er perfekt til både afslapning og leg, med en sjov rutsjebane, der vil underholde både børn og voksne. Kun 400 meter fra campingpladsen ligger en af Djurslands mest populære børnestrande, der er kendt for sit bløde sand og lavvandede badevand. Denne strand er perfekt til familier, der ønsker at nyde solen og havet. I vores outdoor butik sælger vi forskelligt strandudstyr og det er også muligt at leje el-cykler, så I nemt kan komme rundt og opleve den smukke natur i og omkring Fjellerup.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

All reviews

21 reviews in the last 12 months

Write a review

God camping weekend i Fjellerup ved Hestehaven Camping

Netop overstået weekend. Lige fra bookning til indtjekning gik let og med et smil. Vi har følt os taget godt imod-Bygninger er rene og der er alt det der skal være. Når toiletkassetten skal tømmes så gøres dette i en automatisk maskine der efter rengøring putter toiletvæske i. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi besøger den skønne campingplads.

6 September 2026

Kære Claus

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os rigtig meget, at I har haft en god campingweekend hos os, og at både booking, ankomst og ophold har været en god oplevelse. Og hvor er det dejligt at høre, at I allerede tænker på at komme igen. I skal være så hjerteligt velkomne.

Fantastisk og afslappede weekend

Fantastisk og afslappede weekend - personalet helt i top.
Personalet er helt i top- utroligt hjælpsomme og imødekommende. Vi spiste pizza fra pizzeriaet på pladsen - de var supergode.
Derudover var der arrangeret musikaften som afslutning på sæsonen- der var super god stemning.
Vi kommer helt sikkert igen - stor anbefaling herfra 🌻

28 August 2026

Hej Jane

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er virkelig glade for, I havde et godt ophold hos os.
Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Rated 4 out of 5 stars

4 stjerner med en pil opad.

4 stjerner med en pil opad.
Tak for en dejlig uge. Vi kan ikke genkende den kritik der er beskrevet her. Vi er blevet mødt af et smilende værtspar hver dag.

Der er rent overalt og vi har ikke oplevet larm. Vi har nydt alle dage

G.B.G

8 August 2026
Rated 1 out of 5 stars

Campingpladsen kan ikke opnå mere end 1…

Campingpladsen kan ikke opnå mere end 1 stjerne.
Men det jeg synes er værst, er at værtsparret ser igennem fingre med det der kaldes permanent opsat indhegning og støj som følge af bygningen af denne indhegning.
Gad vide hvad kommunen siger til dette ?
Loven siger at sådanne konstruktioner kan medføre lukning af campingpladsen øjeblikkelig.
Godt jeg har afsluttet min ferie og taget hjem.
Pladsen kan ikke anbefales.

27 July 2026

Hej Walter

Vi må ærligt sige, at vi er både overraskede og meget skuffede over denne anmeldelse og især over, at campingpladsen får 1 stjerne på den baggrund.

Den 3. august skrev du til os og gjorde os opmærksomme på, at en fastligger var i gang med at opføre en hundeindhegning. Da vi blev bekendt med forholdet, tog vi det op med de pågældende fastliggere og bad dem om at fjerne indhegningen. Den var fjernet senest den 7. august.

Det er derfor meget svært for os at genkende din beskrivelse af, at vi som værtspar skulle "se igennem fingre med" en permanent indhegning. Vi kendte ikke til byggeriet, før vi blev gjort opmærksomme på det, og da vi blev bekendt med det, blev der reageret på det.

Du skriver desuden, at "loven siger, at sådanne konstruktioner kan medføre lukning af campingpladsen øjeblikkelig". Det er en meget alvorlig påstand at rette mod en campingplads. Der var tale om en indhegning, som en fastligger havde opført uden først at have orienteret os om det, og som vi efterfølgende bad om at få fjernet. Vi mener derfor ikke, at det er rimeligt at fremstille situationen, som om campingpladsen bevidst havde godkendt eller accepteret forholdet.

Vi tager naturligvis henvendelser fra vores gæster alvorligt, og vi er taknemmelige for at blive gjort opmærksomme på forhold, vi ikke selv har set. Men der er stor forskel på at gøre os opmærksomme på et problem og på efterfølgende at fremstille det, som om vi bevidst har valgt at ignorere det.
Vi mener, at 1 stjerne er en meget hård og ikke mindst misvisende vurdering af vores campingplads og vores håndtering af situationen.

Vi ønsker ikke at gå ind i en offentlig diskussion, men vi synes, det er vigtigt at give vores kommende gæster den anden side af historien, når en anmeldelse efter vores opfattelse ikke giver et retvisende billede af forløbet.

Hilsen

Rated 1 out of 5 stars

Kan max give 1 stjerne for denne…

Kan max give 1 stjerne for denne campingplads.

Der var konstant hylen og skrigen fra kl 5 til kl 23.30.
Det er ikke et sted der oser af fred og ro, som man ønsker på en ferie.

24 July 2026

Hej Pia

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at I ikke har haft den rolige ferie, I havde håbet på.

Hestehaven er en familiecampingplads, hvor der i højsæsonen naturligt er liv, leg og glade børn på pladsen. Vi forsøger samtidig at tage hensyn til alle vores gæster og har naturligvis også regler for, hvornår der skal være ro.

Vi beklager, hvis oplevelsen hos jer har været, at støjniveauet ikke har været til at holde ud. Vi håber, at I næste gang finder en campingplads, der passer bedre til jeres ønsker om fred og ro.

Feriefølelse – hver eneste gang

Vi er så glade for, at vi valgte Hestehaven som vores faste campingplads. Hver gang vi kommer herud, bliver vi mødt af ægte feriestemning, glade mennesker og en dejlig atmosfære.

Vores børn kan færdes trygt rundt på pladsen, fordi den er overskuelig og velholdt. Det betyder også meget for os, at der altid er rene og indbydende toiletfaciliteter.

Poolen er et stort hit for hele familien. Den har en behagelig temperatur og en størrelse, der gør, at både børn og voksne har lyst til at tage en dukkert.

Vi har haft flere hold venner på besøg, og de har alle delt vores begejstring for Hestehaven. De har været imponerede over den hyggelige stemning og de gode faciliteter.

Så tusind tak for det store arbejde, I lægger i Hestehaven. Det kan mærkes, og vi sætter virkelig stor pris på den flotte plads og den gode oplevelse, I skaber.

23 July 2026

Hej Katja

Tusind tak for de utrolig søde ord. Det betyder virkelig meget for os at høre, at Hestehaven føles som et sted, hvor hele familien kan finde feriestemningen.
Og dejligt at høre, at både børn, pool, faciliteter og stemningen er noget, I sætter pris på. Det gør os ekstra glade, at jeres venner også har fået øje på, hvad Hestehaven kan.

Tak fordi I vælger Hestehaven som jeres faste campingplads – og ikke mindst tak fordi I er med til at skabe den gode stemning på pladsen. Vi glæder os til mange flere hyggelige stunder sammen med jer.

Rated 5 out of 5 stars

Hestehaven camping er blevet et…

Hestehaven camping er blevet et fantastisk sted.
Altid rene toiletter og badeforhold, pool er blevet opvarmet til 28 grader dejligt de halv køligdage
Legeområder til børnen er gode med hoppepude trampoliner svævebane osv
Rigtig lækkert teltpladser med parkering til bilerne og mcer udenfor teltområdet
Pizza butik med italiensk pizza og andet grillmad nemt hvis man ikke lige gider og stå for maden selv

21 July 2026

Hej Jakob

Tusind tak for den dejlige anmeldelse. Det er så skønt at høre, at I synes, Hestehaven har udviklet sig til et fantastisk sted.

Tak fordi I tager jer tid til at dele jeres oplevelse. Det betyder meget for os!

Hyggelig og fin campingplads

Vi har flere gange været på Hestehavens Campingplads. Bliver altid mødt med smil, man føler sig velkommen. En hyggelig plads, rene og pæne bade og køkkener. Dejlig pool med 27’ varmt vand
Og en stor legeplads. Mange aktiviteter
F.eks. Pool- Party for børn med sæbebobler, slush-ice og pølsehorn 🥳
Live Musik med spisning mm. I det store telt flere gange om sommeren.
En super fin plads 👍
Vi kommer helt sikkert igen 👏

16 July 2026

Hej Anni

Tusind tak for den dejlige anmeldelse ❤️ Hvor er det skønt at høre, at I altid føler jer velkomne på Hestehaven.

Rated 1 out of 5 stars

Hestehaven camping gives minus 5…

Hestehaven camping gives minus 5 stjerner.

Det er sidste gang jeg sætter mine ben på denne campingplads.
Jeg ved dårligt hvor jeg skal starte, for jeg har aldrig oplevet en campingplads, der har opdigtet så meget om sig selv, deres toiletter er møjende beskidte og det er ligegyldigt hvilket tidspunkt man kommer, de bliver aldrig rengjort.
Poolen må man ikke svømme i, overhoved.
Der er hundemøg flere steder også på børnenes legeplads.
Butikken der skulle have varer, ja min bare r.., der har altmuligt bras som er ubrugeligt og ekstremt dyrt.
Vi købte morgenmad en gang, det var den dyreste morgenmad, vi kom af med godt 200 kr og fandt ud af, at vi kunne købe det i den lokale brugs til langt under det halve, så vi følte os temmeligt snydt.
Men værst var det musiske indslag, med susie og drengene, jeg har aldrig oplevet noget så rædselsfuldt, havde de så bare kunne synge, så havde det varet okey, men det var så slemt og falsk, at selv jodle keld var en hel engel og ren tenor i forhold, værst var det, da de flere gange sang drukvisen, vi skåler med vores venner.

Jeg forstå ikke at en sådan camping plads kan påstå at de har 4 stjerner, når det ikke passer, for alene området er rodet, noget af hækken er klippet og noget er ikke klippet, men værst var det, da vi forlod stedet og vi blev spurgt om vi kom tilbage, hvor svaret var nej og vi fortalte hvorfor, der blev vi svinet til og smidt ud af den kvindelig ejer, ved navn ulla.

Til alle der ikke ønske samme oplevelse, så hold jer væk fra hestehaven camping på fælledvej 2, 8585 fjellerup.

Vi sætter ikke vores ben der mere og fraråder alle at besøge pladsen, hvis man har sit liv kært.

6 July 2026

Hej Carina

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at læse, at I har haft en så dårlig oplevelse på Hestehaven.

Vi er kede af, at Hestehaven ikke var det rigtige sted for jer, men vi mener samtidig, at det er vigtigt at korrigere flere af de faktuelle oplysninger i anmeldelsen.

Vores toilet- og badefaciliteter bliver rengjort tre gange dagligt i højsæsonen. Det betyder naturligvis ikke, at der aldrig kan være beskidt. Oplever man, at et toilet trænger til rengøring, vil vi altid meget gerne have besked med det samme, så vi kan tage hånd om det.

Alle vores gæster må naturligvis benytte poolen og svømme i den. Vi har svært ved at genkende beskrivelsen af, at man "overhovedet ikke må svømme" i poolen.

Hvad angår hundeefterladenskaber, så tager vi selvfølgelig også det alvorligt. Vi har hundeejere på pladsen, og det er deres ansvar at samle op efter deres hund. Finder vi efterladenskaber på legepladsen eller andre steder, fjerner vi dem naturligvis.

Vi vil også gerne understrege, at vores 4 stjerner ikke er noget, vi selv har fundet på. Campingpladser i Danmark bliver klassificeret efter fastsatte kriterier, og vores 4-stjernede klassifikation er naturligvis opnået på baggrund af disse.

I forhold til butikkens udvalg og priser er det selvfølgelig helt fair, at man kan have forskellige forventninger. Vi tvinger ingen til at handle hos os, og vores kiosk er et supplement til de øvrige indkøbsmuligheder i området – blandt andet Brugsen, som ligger ganske tæt på campingpladsen.

Musikken med Sussi & Drengene var et festarrangement, hvor fokus er på fest, fællesskab og underholdning – ikke på en koncert med perfektionistisk sang. Vi er helt med på, at den slags musik naturligvis ikke falder i alles smag.

Til sidst er der påstanden om, at du skulle være blevet "svinet til og smidt ud" af vores kvindelige ejer, Ulla. Det er en meget alvorlig beskyldning. Ulla kan ikke genkende episoden og har ingen erindring om den samtale, du beskriver. Derfor er det naturligvis meget ubehageligt for hende at blive hængt ud personligt for en samtale, hun ikke har haft eller kan huske.

Vi er altid åbne for konstruktiv kritik, og hvis noget ikke lever op til vores standard, vil vi meget gerne have det at vide, mens gæsten er på pladsen. Så har vi mulighed for faktisk at gøre noget ved det.

Rated 5 out of 5 stars

Familie på 5 meget tilfreds med…

Familie på 5 meget tilfreds med pladsen.
Super dejlig plads at være på, dejlig tæt ved vandet og med skønt poolområde og god legeplads. Et mekka for ungerne og masser af børn at lege med hvilke gør vores ferie dejlig.
Pladsen er ikke stor hvilke gør det nemt for børnene at finde rundt.
Wc bad og køkken står altid rent (ser tit rengørings pigen rengøre faciliteterne,)
Altid smilende og imødekommende værtspar.
Kan kun anbefale pladsen til andre.

10 July 2026

Hej Denice

Tusind tak for den flotte anmeldelse. 😊

Det betyder rigtig meget for os at høre, at I har haft en dejlig ferie hos os, og at både poolområdet, legepladsen og den korte afstand til stranden har været med til at skabe gode ferieminder.

Vi er også glade for, at I lægger mærke til vores rengøring. Vi ved, hvor vigtigt rene faciliteter er, og vores dygtige rengøringspersonale gør et kæmpe stykke arbejde hver eneste dag.

Tak for de pæne ord om os som værtspar. Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang.

De bedste hilsner
Johanne & teamet på Hestehaven Camping

Rated 5 out of 5 stars

En virkelig hyggelig og fin…

En virkelig hyggelig og fin campingplads! Meget serviceminded og imødekommende personale. På trods af regnvejr var der pænt og ordentligt over det hele, og de sanitære forhold var rigtig fine. Vores børnebørn var begejstrede for børnefaciliteterne både ude og inde. Pladsen kan absolut anbefales

7 July 2026

Hej Berit

Tusind tak for den flotte anmeldelse. 😊

Det glæder os, at I havde et godt ophold hos os – også selvom vejret ikke viste sig fra sin bedste side. Dejligt at høre, at både faciliteterne og børneområderne faldt i god jord hos jer og jeres børnebørn.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen.

De bedste hilsner
Johanne & teamet på Hestehaven Camping

Rated 1 out of 5 stars

Gå uden om Hestehaven camping.

Jeg kan kun give Hestehaven camping 1 stjerne.

Grunden til jeg ikke vil give mere er fordi, da jeg og mine forældre og mindre søskende var der som gæster, var poolen ikke opvarmet til de 27 grader, for da jeg skulle i poolen var den koldere end selve vejret var.
Det var den hver dag, og jeg var i hver dag.

Da jeg skulle i bad, måtte jeg vente for der var ikke mange badrum, og da jeg endelig kom lå der en afføring i wc og med pletter op af siderne. (det var ulækkert)
Vandet i badet var først kogende og der gik ca. 5 min før vandet var godt og kold nok, så jeg kunne bruge det. Og så synes jeg,at det var komisk at der klasket et klistermærke op på væggen med ordene: "spar på vandet, hver en dråbe tæller".
Hvordan skal man kunne spare på vandet, når badevandet er kogende når man tænder.

Selve campingpladsen så ikke godt ud. Græsset var højt et sted og andre steder ligner det en græsmark, hvor det afklippet græs ligger og flyder . Hækkene startede de på at klippe og gjorde det hist og pist, men mange steder gjorde de ikke noget.
Campingpladsens Wi-Fi er meget dårlig, for jo flere der er på, jo dårligere kunne man bruge det. Så vi brugte vores eget mobil bredbånd.

I deres kiosk kan man købe diverse sodavand og ebergidrik, men så ikke alligevel ikke, man kan fx. ikke købe almindelige cola, som vi drikker mest af. Og man kunne ikke købe de mest nødvendige madvarer som man skal bruge til aftenmad, men de sælger is, slik, vin, kaffe, hatte, badetøfler, net , vadedyr og andre la la ting., men det her kan børn og unge ikke blive mæt af, så mig og min far måtte finde en butik og tage derhen og handle ind i. (Brugsen i fjellerup er ret god)

Vi købte forskellige pizza den første dag. Hold JER fra dem. De er ikke de bedste, og samtidig er hver pizza meget dyre.
Køb jeres pizza et andet sted.
Alt er ekstrem dyrt.

Værtparret virkede til at være flinke nok, og så alligevel ikke.
For jeg og min far overhørte en samtale gik fra positiv og til negativ stemning og toneleje, da vedkommende ikke ville købe andre ting i kiosken.
Værtparret lod os vente i et godt stykke tid. Og da vært kvinden kom, og vi skulle betale for is og mine søskende slik, kom det fra den kvindelig vært, om vi ikke skulle hve mere.
Da både jeg og min far sagde nej, kom det fra kvinden, at vi ikke skulle blokere for andre kunder. Øh vi var de eneste der var i kiosken. Så der gik vi så og småsnakkede om det.
Og derefter var tonefaldet negativ, når vi spurgte om noget. Stemningen var kun god, når vi brugte penge på noget.
Så for mig personligt, synes jeg det kun handler om at flå kunderne mest muligt..

26 June 2026

Hej Dasey

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af, at jeres ferie hos os ikke levede op til forventningerne.
Vi vil dog gerne knytte et par kommentarer til nogle af de ting, du nævner.

Vores pool bliver målt dagligt, og vandtemperaturen ligger på minimum 27 grader. Det kan naturligvis føles forskelligt afhængigt af vejr og vind, men vi følger temperaturen hver eneste dag.

Du skriver også, at der var lang ventetid til badene. Det er ikke noget, vi normalt oplever tilbagemeldinger om, og jeg ved ikke, om I var opmærksomme på, at vi har to servicebygninger med badefaciliteter. Til gengæld tager vi din kommentar om den varme vandtemperatur alvorligt og vil undersøge, om der har været en fejl.

Hvad angår rengøringen, bliver toiletter og bade rengjort tre gange dagligt i højsæsonen. Desværre kan der opstå situationer mellem rengøringerne, hvis en gæst efterlader faciliteterne i dårlig stand. Vi opfordrer altid vores gæster til at give besked med det samme, så vi kan få det løst hurtigt.

Du nævner også vores udvalg i kiosken. Vi har bevidst valgt et mindre sortiment med blandt andet Pepsi, Faxe Kondi og Hancock frem for alle mærker. Ligeledes har vi valgt ikke at føre et stort udvalg af dagligvarer, da vi er så heldige at have en velassorteret Brugs kun ca. 800 meter fra campingpladsen.

Den situation, du beskriver i kiosken med vores personale, kan vi slet ikke genkende, og den stemmer ikke overens med den måde, vi ønsker at møde vores gæster på. Hvis du har oplevet det sådan, kan vi kun beklage.

Vi ved godt, at vi ikke kan gøre alle tilfredse, men vi arbejder hver dag på at give vores gæster en god ferieoplevelse og bruger også anmeldelser som din til at se, hvor vi kan blive bedre.

Hestehaven Camping

Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke give mere end 1 stjerne til…

Kan ikke give mere end 1 stjerne til campingpladsen.

Beskidte toiletter, både i kummen og på brædder.
Store græstotter over alt på pladserne.
Pladsen lever langt fra op til en plads der bryster sig af at have 4 stjerner.
Pladsen kan max have 1 stjerne med de faciliteter som pladsen har, alt skal der betales for og det selvom prisen på en plads er meget dyr.

Jeg har set værtsparret genere nogle af gæsterne og det klæder ikke værtsparret at sidde i fuld offentlighed og drikke øl og ikke kun 1 øl, det var 3-4 øl.

Butikken har ikke de mest basale ting, man kunne ønske sig, hvis man lige mangler salt eller andet.

Jeg har oplevet flere pladser og nogle af dem, var langt bedre, jeg er glad for at det kun var for så kort tid, jeg kan ikke anbefale pladsen til nogen og til værtsparret kan jeg kun sige, at hvis i skal leve op til 4 stjerner, så har i lang vej igen.

Det er klart min kritik vil blive skrevet i campingbladet også.

10 June 2026

Hej Ejvind

Er du sikker på det er vores plads, du har besøgt? Vi er nemlig lidt uforstående overfor nogle af dine punkter.

Der skal ikke betales for noget på vores plads, når først du har betalt dit ophold. Wifi, pool og bad er inkluderet. Man betaler selvfølgelig for de ting, man skal have i vores kiosk.

Det undrer mig meget, at du har set, at værtsparret har drukket øl. Kvinden har ikke drukket øl de sidste 20 år. Hun drak 1 glas vin i forbindelse med et musik arrangement i vores festtelt. Og manden har slet ikke drukket.

Vi vil selvsagt blive meget kede af, hvis du skriver det her i campingbladet. Især fordi vi virkelig ikke kan genkende det du beskriver.

Hvis du har andre kritikpunkter er du meget velkommen til at skrive en mail til info@hestehavencamping.dk, så vi kan forholde os til fakta.

Johanne (på vegne af værtsparret)

Rated 4 out of 5 stars

En meget hyggelig plads

En meget hyggelig plads gode toiletfaciliteter rent og pænt og med dejlig varme
Den ligger gå afstand til stranden&grill &ishuset og op til Brugsen i Fjellerup
De havde lige for nyligt overtaget pladsen da vi var der men havde allerede fået en masse lavet
Gravet ny drenrør ned på hele pladsen og fået en ny
CamperClean, en fuldautomatisk Maskine til at tømme cv wc som er gratis 🤗

Vi var der en uge 4 dage med børnebørn så også en god legeplads
Og weekend med gode venner
De fasteligger vi mødte var hyggeligt og snakkesalig 🤗
Værtsparret er meget flinke og i mødekommet
Vi kommer helt sikker igen

23 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk plads med varme og sjæl

Hestehaven Camping er en fantastisk campingplads med moderne og velholdte faciliteter.
Pladsen egner sig særdeles godt til både børnefamilier og seniorer. Her findes en god legeplads, swimmingpool samt skøn natur – herunder en dejlig badestrand blot få hundrede meter fra pladsen.

Der arrangeres løbende aktiviteter for alle aldre gennem hele sæsonen, og stemningen er både tryg og imødekommende. Ejerne er nærværende, hjælpsomme og bidrager til den hyggelige atmosfære på pladsen.

25 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Blev mødt af et smilende og venligt…

Blev mødt af et smilende og venligt værtspar. Dejligt udvalg af varer i butikken. Fine sanitetsforhold. Skønne musik-/ spise arrangementer på pladsen, der har respekt for campisterne og holder kl 22:00. Kan absolut anbefales på denne skønne plet på Djursland

23 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi vil gerne takke for en fantastisk…

Vi vil gerne takke for en fantastisk ferie hos jer, vil blev modtaget af et smilende personale, fik en god plads, fine og rene og ikke mindst store bade forhold, som blev rengjort flere gange om dagen, fint køkken og grill plads , aktiviteter for børn og voksne , dejlig pool med opvarmet vand.
Vi kunne ikke ønske os mere og kommer gerne igen.
Mvh Pia og Peter fra Bornholm

13 July 2025