En forfærdelig oplevelse.
Jeg kan desværre ikke anbefale mit forløb hos psykiater Nicolaj.
Allerede ved den første konsultation oplevede jeg samtalen som meget konfronterende og ubehagelig. Jeg følte mig presset på en måde, som gjorde mig utryg, og jeg gik derfra med en følelse af at være blevet dømt frem for hjulpet. Det var stik imod den psykologiske tryghed, jeg mener, man bør kunne forvente i et psykiatrisk behandlingsforløb.
Jeg havde det psykisk markant dårligere efter konsultationen end før. Derfor skrev jeg efterfølgende til Nicolaj og klinikken for at beskrive min oplevelse. Jeg modtog aldrig noget svar.
Derudover oplevede jeg betydelige problemer med planlægningen af mine aftaler. Mine tider blev flyttet flere gange med kort varsel. Senest blev en aftale først flyttet fra mandag til tirsdag og derefter til fredag som videokonsultation.
Fredag morgen sad jeg klar på det aftalte tidspunkt, men blev aldrig kontaktet. Jeg forsøgte efterfølgende at ringe til klinikken, men kunne ikke komme igennem og sad længe i telefonkø uden resultat. Senere kunne jeg via Min Læge se, at min tid var blevet slettet.
Jeg har forståelse for, at fejl kan ske, og at en travl klinik kan få udfordringer. Men når man søger hjælp hos en psykiater, befinder man sig ofte i en sårbar situation. Derfor er tillid, stabilitet, kommunikation og psykologisk tryghed afgørende.
På grund af den samlede oplevelse mistede jeg tilliden til forløbet og har valgt at søge hjælp hos en anden behandler