Written by the company
Proterapi A/S blev etableret i 1995 og er Danmarks førende leverandør af trænings- og rehabiliteringsudstyr til fysioterapeuter både inden for det offentlige og det private. Vores kunder omfatter fysioterapiklinikker, sundhedscentre, pleje- og botilbud, genoptræningscentre, hospitaler og kommuner. Med mere end 20 års erfaring med salg af fysioterapeutisk udstyr, kan vi hjælpe dig med alt fra rådgivning omkring valg af udstyr, indretning og 3D-tegning af klinik eller træningslokale, samt sparring omkring markedsføring og finansiering. Med en fast, dedikeret konsulent, ved du altid hvem, du skal kontakte. Vores produktkonsulenter er alle uddannede fysioterapeuter med klinisk erfaring. De kan derfor tilbyde rådgivning og vejledning på et højt fagligt grundlag – uanset om det drejer sig om vejledning i forhold til et enkelt produkt, indretning af en træningssal eller udstyr til behandlingsrum. Vi har altid været stolte af, at vi rådgiver og leverer udstyr med udgangspunkt i vores viden om fysioterapi. En af vores styrker er vores mange agenturer på markedets førende genoptrænings- og fitness brands, herunder: HUR, ReckMotomed, Gymna, Seers Medical, NuStep, Theraband, Life Fitness, Cybex, Torque og SportsArt m.fl. De fleste af mærkerne distribuerer vi eksklusivt. Derudover har vi i Proterapi også vores egne mærker af både genoptrænings- og fitnessudstyr: Proterapi og TITAN LIFE, som indeholder et bredt produktsortiment af både småt træningsudstyr og som noget nyt, også styrketræningsmaskiner. Designet er dansk, og fordi vi selv udvikler udstyret, er kvaliteten altid i top. Udstyret har et moderne, skandinavisk look and feel og er karakteriseret af ”value for money”. I kundeservice betjener vores erfarne medarbejdere kunderne pr. telefon og mail. Vi har desuden en dygtig teknikerstab, som kan servicere alle vores produkter – og de fleste af de øvrige du måtte have i dit behandlings- eller træningsrum. Udover reparation af elektrisk og mekanisk træningsudstyr samt behandlingslejer, kan vi også tilbyde opsætning af udstyr ved etablering af fysioterapi- og træningscentre. Proterapi er del af Fitness & Healthcare Group A/S. Foruden Proterapi består koncernen af MedicSport, der forhandler udstyr til det professionelle marked, og af LivingSport, som tilbyder hjemmetræningsudstyr til detailmarkedet i hele Norden. Vi har desuden webshop-forretningerne fitnessbutikken.dk og fitnesssport.se med et stort udbud af træningsudstyr. Koncernen repræsenterer samlet set en lang række anerkendte brands og er specialister inden for fitness- og healthcare-løsninger.
Industriparken 25, 2750, Ballerup, Denmark
- pt@proterapi.dk
- proterapi.dk
Fin oplevelse
Varer til god pris på udsalg, hurtig levering, ingen problem i forbindelse med reklamation på vare - ny blev eftersendt med det samme.

Reply from Proterapi A/S
Bestilte KB og DB
Bestilte KB og DB. Der var fejl på begge dele, men jeg fik hurtig svar på min reklamation og modtog nye fine varer. Super god og hurtig service! Kan anbefales.
Rigtig god kundeservice …
Super god kvalitet på de forhøjer puder , som jeg har ledt SÅ længe efter. Og så var det til en super god pris.
Rigtig god kundeservice.
Super hurtig levering og god kundeservice
Super hurtig levering og god kundeservice. Jeg fik ved en fejl sendt nogle forkerte varer, de blev ombyttet problemfrit og lynhurtigt. De har kvalitetstræningsudstyr til gode priser, her handler jeg igen næste gang.
Nem og god service
Købte en rygpølle inde fra shoppen. Let, nemt og billigt. Kvaliteten virkede super! Kommer til at være en god julegave!
Fin besked om ordrebekræftelse og afsendelse.
1 dags levering. Fantastisk
Hurtigt og nemt. Bestilte varer mandag og modtog dem tirsdag. Levering til døren. Fantastisk service.