Printzlau Privathospital Plastikkirurgi Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået foretaget to store selv betalte operationer hos Andreas inden for det sidste år. Andreas er yderst professionel og kompetent kirurg som giver ærlig rådgivning og fokuserer på hvad der... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alt spillede, lige fra forundersøgelse til efter operationen. Jeg fik pludselig en cancer-udredning ind over, men Printzlau lyttede og den planlagte operation blev omlagt 4 dage før - med megen forstå... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hele vejen igennem trygt og godt. Så sødt og venligt personale, god information, hjælp og omsorg. Dejlig forplejning og overnatning. Top professionelt personale, gode til at forklare og trække på hina... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fra første samtale med Andreas, til min udskrivelse efter min operation har jeg virkelig været i gode hænder. Det hjælpepersonale der er på stedet, er der fordi de virkelig vil det her. Tusind tak fo... See more

Company details

1. Plastic Surgery Clinic
  2. Facial Spa
  3. Plastic Surgeon
  4. Weight Loss Service

Written by the company

Specialister inden for hudreduktioner efter vægttab og kosmetiske operationer som brystforstørrelse, brystløft, brystreduktion, ansigtsbehandlinger i København - Vi har mange års erfaring med flotte resultater. Printzlau Privathospital.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

15 reviews in the last 12 months

Write a review

Fantastisk valg til brystreduktion

Andreas er så dygtig og imødekommende, samtidig også ærlig og realistisk. Har foretaget en brystreduktion og er ovenud tilfreds med resultatet. Hele forløbet har været fantastisk, søde sygeplejersker og god rolig stemning på operationsdagen. God opfølgning på spørgsmål efterfølgende. Kan absolut kun anbefales.

2 August 2021

Kære dig

Mange tak for din anmeldelse af os - vi er glade for, at dit forløb hos os har været positivt og at du har taget dig tiden til at anmelde os.

Jeg kan kun anbefale Andreas Printzlau

Jeg kan kun anbefale Andreas Printzlau. Jeg har fået lavet bryster af ham første gang for 13 år siden og nu igen. Han er simpelhen fantatisk. Man føler en stor tryghed ved ham 🙏🏻 Han er ærlig og troværdig, også kan sit arbejde 110 % Han er utrolig god til at vejlede en så man for det bedste og flottest resutalt.
Alle Sygeplejerskerne var imødekommende og var hele tiden inde og tilse en mens man var indlagt.
Selve hospitalet er lækkert og rent og flotte væresler. Er bestemt ikke sidste gang jeg vælger dette sted.

11 July 2021

Kære Anja

Mange tak for din anmeldelse af os - vi er glade for, at du har taget dig tiden til at skrive den. Vi er også glade for, at dit forløb hos os har været positivt og trygt.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu fået lavet 3 store…

Jeg har nu fået lavet 3 store operationer på printzlau. Først overskydende hud på maven. Det er så flot lavet. Derefter mine bryste, som hang nede ved min navle. Det er det vildeste resultat. Jeg har fået bryste, som en på 18. Derefter overskydende hud på min lår.
Den rejse jeg har oplevet med Andreas Printzlau, vil altid være den bedste rejse i mit liv.
De er så professionelle og dygtige. Alle på printzlau, tager en igennem rejsen med smil og forståelse.
Jeg vil altid vælge dem igen, uden tøven. Og kunne jeg få lavet mere, så blev de valgt uden tøven.
Så skal du have lavet noget, så vælg dem.

10 June 2021

Kære Pernille

Mange tak for din anmeldelse af os - vi er glade for, at du har taget dig tiden til at skrive den. Vi er stolte af at have bidraget med et positivt forløb på din rejse og for den tillid du har vist os.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk faglighed og tryghed!

Andreas Printzlau og hans fagligt kompentente personale fortjener mere end 5 stjerner!

Tryg oplevelse at være indlagt og blive opereret på Printzlau Privathospital. Du er patienten, og du sættes i centrum.
Intet andet end gode ord herfra!

15 January 2021

Kære Anna-Sofie

Mange tak for din anmeldelse af os - vi er glade for, at dit forløb hos os har været positivt.

Rated 5 out of 5 stars

Top professionelt og fantastiske dygtige..

Efter vægttab på 42 kg. har Andreas udført den mest fantastiske og flotte maveplastik-operation så jeg nu går rundt og er så lykkelig for min sindssyg flotte flade mave. Stedet, personalet og omgivelserne er så vidunderligt at 5 ⭐ ikke er nok. Tak for jer ♥️

27 September 2020

Kære Mette

Mange tak for din anmeldelse af os - vi er glade for, at dit forløb hos os har været positivt og at du er glad for dit resultat.

Maveoperation

Andreas har reddet mit forfærdelige maveresultat, lavet af CFR Capio i Odense. Hospitalet er lækkert, og man får virkelig god behandling. Kan absolut anbefales. 10 stjerner herfra til Andreas, hvis det var muligt.

25 September 2020

Kære Annette

Mange tak for din anmeldelse af os - vi værdsætter, at du har taget dig tiden til at skrive de.
Vi er ligeledes glade for, at dit forløb hos os har været positivt og at du er glad for dit resultat.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg fortryder mit valg af kirurg

Jeg havde læst og undersøgt i lang lang tid... ledt efter det helt rigtige sted at få foretaget et ansigtsløft og samtidig få lavet mine øvre øjenlåg. Mit valg faldt på Eeva Kajala Petersen fra Printzlau klinikken. Jeg fik lavet mine operationer og selve klinikken er fin. Men ret hurtigt kunne jeg se at øjenlågsoperationen var gået galt, pga. arrene sad utroligt grimt og der var slet ikke taget nok af. Ligeledes kan jeg nu ca 2 år efter, overhovedet ikke se nogen forskel (heller ikke hvis jeg sammenligner billeder) på før og efter ansigtsløft.
Eeva har tilbudt at lave øjenene om, men jeg tør ikke at lægge mig under kniven igen hos hende. Desuden kan de ar som ujævnt skrår underligt op på låget ikke fjernes, medmindre mine øjenlåg bliver mindst 1 cm for lange.... jeg er ked af mit resultat og får det sandsynligvis rettet et andet sted, når jeg er færdig med at afbetale på denne operation.

4 September 2020

Kære dig

Vi er meget kede af at høre om din negative oplevelse hos os.
Selvom din anmeldelse er nogle år gammel, skal du vide, at din feedback er meget vigtig for os, da den hjælper os med at forbedre vores service.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look