Super blij met de snelle levering van de door mij gekozen plaktegels. Eerst een proefstukje besteld en daarbij krijg je dan een kortingscode voor de definitieve bestelling. Ik heb mijn oude toilet... See more
See what reviewers are saying
Mooie kwaliteit SPC wandpanelen. Snel geleverd. Eenmaal begonnen met badkamer moest er 1 paneel bijbesteld worden. Na contact is ervoor gezorgd dat ik die nog dezelfde week binnen kreeg. Ik ben blij m... See more
Hoi, zeer snelke levering en de bestelde plaktegels voldoen aan onze verwachtingen.Mooi van uiterlijk en zeer makkelijk te verwerken.Trots op resultaat!
De uitleg op de website van hoe we het moeten aanpakken is zeer beperkt. Een filmpje met voorbeelden, vooral rond stopcontacten hebben we gemist. We hebben een paar beginnersfouten gemaakt maar we zi... See more
Company details
Written by the company
Op Plaktegels.com vind je een uitgebreid assortiment van kwalitatieve plaktegels. Ontdek de nieuwste collectie van meer dan 25 verschillende designs plaktegels waarmee je elke ruimte in huis transformeert tot de nieuwste trends. Renoveer de badkamer, keuken, toiletruimte of specifieke wanden in de woonkamer en slaapkamer. Met onze plaktegels creëer je een styling die bij je past.
Contact info
Florijnweg 23e, 6883JN, Velp, Netherlands
- 085-0602352
- info@plaktegels.com
- plaktegels.com
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wel een sample versturen
Wel een sample versturen, maar de tegels pas in jan 2026 kunnen leveren.
Ze plakken heel goed
Ze plakken heel goed. Nadeel is is dat je ze in 1x goed moet plakken. Maar ben er erg tevreden mee, past goed in onze keuken.
We hebben nog geen keuze kunnen maken.
Maar vinden het toegestuurde product prachtt. U hoort nog van ons.
Goede kwaliteit product en service
Goede kwaliteit product en service
De eerste zending tegels was tijdens vervoer licht beschadigd. Zonder enige moeite en binnen enkele dagen had ik kosteloos nieuwe tegels binnen. Het contact was snel en erg prettig. Zeker een aanrader.
Snelle levering.
Snelle en correcte levering
Hartstikke mooi producten en goed…
Hartstikke mooi producten en goed geholpen. Heb een mooie combinatie kunnen maken van wandpanelen en een aantal plaktegels voor onze badkamer.
Had verkeerd besteld en werd snel…
Had verkeerd besteld en werd snel geholpen met de klantenservice, erg fijn
Ze waren goed bereikbaar voor vragen
Ze waren goed bereikbaar voor vragen. Tegels vielen wat tegen.
Fijne service
Langsgeweest op locatie om de samples te bekijken. Gelijk een keuze gemaakt en kon ze direct meenemen. Top service!
Super product
Super product, onze keuken heeft een mooie frisse uitstraling dankzij de plaktegels.
Ruim assortiment en goed betaalbaar.
Helemaal top!
Mail spammmmmm
Heel tevreden!
Deze plaktegels zijn een uitstekende oplossing voor iedereen die zijn of haar ruimte snel en gemakkelijk wil verfraaien. Ik heb recentelijk deze plaktegels gebruikt in mijn keuken en ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Zeer tevreden over de plaktegels.
Zeer tevreden over de plaktegels.
Kwaliteit is erg goed.
Makkelijk te bevestigen.
En een moderne uitstraling.
Perfect!
Onlangs plaktegels besteld op plaktegels.com, heel erg tevreden! Goed geholpen door de medewerkers en ze hebben alles tot in de details uitgelegd. Makkelijk te plaatsen en je bent er zo mee klaar. Onze keuken ziet er meteen heel anders uit. We gaan hier zeker nog vaker bestellen voor op de toilet of badkamer!
Ik ben ontzettend tevreden met de…
Ik ben ontzettend tevreden met de plaktegels! De installatie was eenvoudig en het resultaat is prachtig. Ze geven mijn ruimte een frisse en moderne uitstraling. Zeker een aanrader!

Reply from Plaktegels.com
Voldoet aan alle verwachtingen!
Snelle levering en kwalitatief goede tegels! Voldoet aan alle verwachtingen!
Duidelijke informatie en kennis over…
Duidelijke informatie en kennis over het product. Daarnaast erg vriendelijk en super service.
The Trustpilot Experience