Super blij met de snelle levering van de door mij gekozen plaktegels. Eerst een proefstukje besteld en daarbij krijg je dan een kortingscode voor de definitieve bestelling. Ik heb mijn oude toilet... See more
See what reviewers are saying
Mooie kwaliteit SPC wandpanelen. Snel geleverd. Eenmaal begonnen met badkamer moest er 1 paneel bijbesteld worden. Na contact is ervoor gezorgd dat ik die nog dezelfde week binnen kreeg. Ik ben blij m... See more
Hoi, zeer snelke levering en de bestelde plaktegels voldoen aan onze verwachtingen.Mooi van uiterlijk en zeer makkelijk te verwerken.Trots op resultaat!
De uitleg op de website van hoe we het moeten aanpakken is zeer beperkt. Een filmpje met voorbeelden, vooral rond stopcontacten hebben we gemist. We hebben een paar beginnersfouten gemaakt maar we zi... See more
Company details
Written by the company
Op Plaktegels.com vind je een uitgebreid assortiment van kwalitatieve plaktegels. Ontdek de nieuwste collectie van meer dan 25 verschillende designs plaktegels waarmee je elke ruimte in huis transformeert tot de nieuwste trends. Renoveer de badkamer, keuken, toiletruimte of specifieke wanden in de woonkamer en slaapkamer. Met onze plaktegels creëer je een styling die bij je past.
Contact info
Florijnweg 23e, 6883JN, Velp, Netherlands
- 085-0602352
- info@plaktegels.com
- plaktegels.com
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Moeilijke installatie, randen zijn niet mooi
Wij zijn geen fan. We bestelden de mozaïek plaktegels om een muurtje in onze keuken wat mooier te maken. De verzending was zeer vlot en correct, echter de tegels lieten sterk te wensen over.
Je moet ze langs de achterkant insnijden met een scherp stanleymes, wat helemaal niet vlot gaat. Je moet hiervoor heel hard duwen om een inkeping te kunnen maken in een stuk stevig aluminium. Vervolgens moet je de tegels plooien en zouden ze er zo mooi van af komen. Dit was absoluut niet het geval. De toplaag van de gesneden tegels komt los en natuurlijk komen de stukjes die je af wilt snijden van de tegels op deze manier niet in een rechte lijn los. Het resultaat: tegels met een lelijke rand. Je zou misschien de randen kunnen wegwerken met siliconen, maar er wordt op de website niet vermeld dat je de randen nog verder zult moeten afwerken. Wij zitten daarnaast ook met randen die gewoon niet af te werken zijn, omdat ze de zijkanten én bovenkant van het muurtje zouden bedekken.
Ik heb dit probleem direct aangekaart en kreeg de vraag of we ze wel effectief met een stanleymes hadden ingesneden. Ik moest ook wat foto's doorsturen. Nadat ik dit had bevestigd en foto's had bijgevoegd, kreeg ik weer een hele tijd geen antwoord. Het lijkt alsof ze mijn klacht niet serieus willen bekijken en eerder de schuld bij mij willen leggen. Wij zijn echter ervaren klussers, dus het plaatsen van deze plaktegels, zou niet zo moeilijk moeten zijn.
Snelle reactie en makkelijk bereikbaar…
Snelle reactie en makkelijk bereikbaar voor vragen e.d. Mooie materialen en snelle levering.
Goede afhandeling
Tegels bleken op dit moment uitverkocht. Er is alles aan gedaan om mij toch de tegels tijdig te leveren.
Mooi en snel resultaat
Ruim assortiment, goede kwaliteit en zeer snelle levering. De plaktegels zijn eenvoudig aan te brengen en te versnijden. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.
Ondanks de verkeerde levering zeer netjes geholpen.
Ondanks de verkeerde levering, direct kunnen om ruilen en de volgende dag had ik wel de goede tegels. Ik werd netjes geholpen en ze waren zeer vriendelijk.
Hallo
Hallo, heb besteld bij plaktegels.com. Ze zijn erg klantvriendelijk en geven ook goede adviezen. Snelle levering. Top service.
Mooi product
Snelle levering en mooi product.
Was van plan om een douchecabine te plaatsen en hiervoor de platen te gebruiken.
Heb toch de gehele badkamer gerenoveerd en daarvoor tegels gebruikt.
Laat los, wel oke
Opzich best oke. Wij vonden alleen de kleur niet overeen komen met de foto, we hadden beige verwacht, zo heette de kleur ook maar het is echt grijs/groen. We hadden geen zin om het weer terug te sturen dus maar gehouden. We hebben ze nu ongeveer een maand op de muur en je merkt wel dat het al los laat op sommige plekken, vooral dichtbij de kraan door vocht denk ik. Dus zal wel snel vervangen moeten worden, en dat is wel vervelend omdat het snijden van de tegels erg veel tijd en moeite kost. Dus misschien zou ik als je handig bent eerder met echte tegels metselen.
Snelle levering en goed advies
Goed contact en advies
Goed contact en advies
Ze denken graag en goed met je mee
Prima ervaring!
Bestelling geretourneerd
Bestelling geretourneerd. Plaktegels toch de ‘dun’. Track en trace gaf aan dat de bestelling bij hun was aangekomen. Was niet bekend bij de winkel. Na mailcontact alles opgelost. Prima.
Goede kwaliteit en goede service
Snelle reactie
Snelle reactie, fijn om samples te ontvangen zodat je gerichte keuze kunt maken. Contact verloopt soepel. Website navigeert makkelijk.
Zeer snelle levering van de staaltjes
Zeer behulpzaam.
The Trustpilot Experience