Helt igennem en rigtig god oplevelse. Jeg har fået lavet en Daith december og en Shen Men i januar ved Ida. Jeg har rigtig god effekt fra dem begge, ISÆR Shen Men. Helt fantastisk behandling vo... See more
See what reviewers are saying
Igen igen super god service og rådgivning i Odense 100 % professionel personale,altid god rådgivning og service. Fik lavet en septum alt gik stille og roligt og nærmest smertefri,min bedre halvdel... See more
Så tryg og behagelig oplevelse Jeg har været inde og få lavet min nummer 2 pircing hos pircingehuset i vejle ved Frederikke. Og begge gange er jeg blevet mødt med smil, trods enorm nåleskræk bliver... See more
Written by the company
Professionelt piercingstudio siden 2008, og kun piercere med en sundhedsfaglig uddannelse. Det sikre en god faglig baggrund og ballast som piercer. Alle vores piercere er sygeplejersker, læger, ambulancereddere, medicinstuderende eller sygeplejestuderende. Vi har studio i Odense, Aarhus, Herning, Vejle og Fredericia. Alle vores studier er rene og pæne og ligger på centrale beliggenheder. Vi lægger stor vægt på hygiejne i topklasse, og smykker af den ypperste kvalitet. Vi overholder alle retningslinjer på området, fx Seperat aflukket piercingrum, seperat aflukket sterilrum, sporetest på autoklave hver mdr. Alt udstyr gennemgår en omfattende rensningsproces mellem hver kunde, nåle bruges KUN 1 gang, vi anvender IKKE ørepistol, og alle overflader bliver desinficeret mellem hver kundebesøg Dette er blot nogle af de forholdsregler vi følger, for at sikre din oplevelse og dit helbred, som kunde hos os.
Denmark
- piercinghuset.dk
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
sindssygt god oplevelse
sindssygt god oplevelse, pierceren var simpelthen skøn 💕
Meget positiv oplevelse
Meget positiv oplevelse, jeg har 7 piercinger, og ingen har forårsaget problemer. De er meget opmærksomme og virkelig professionelle.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, min søn på knap 8 år fik lavet øreflip piercing og så søde og rolige og han fik den bedste oplevelse. Tak for det🙌🏼
Sikke en god og tryg oplevelse
Sikke en god og tryg oplevelse.
Datteren har nåleskræk og hun havde ønsket sig en Helix i mange år og nu skulle det være.
Hun følte sig i gode hænder og hende som skulle pierce hende gjorde at det blev en mega god oplevelse.
Klar anbefaling herfra🤗
Virkelig god og behagelig behandling
Virkelig god og behagelig behandling fik 3 piercinger jeg var nervøs for pga arvæv men hun fandt muligheden for at jeg kunne få dem alle og fortalte om mulige problemer så er godt forberedt og elsker mine nye piercinger
Sød og detaljeorienteret behandler
Nemt at booke tid online. Sød og detaljeret behandling og grundig information.
Virkelig god rådgivning og betjening i…
Virkelig god rådgivning og betjening i Aarhus.
Helt igennem en rigtig god oplevelse!
Helt fantastisk behandling vores jeg også fik akupunktur og frekvens behandling og hun er virkelig omhyggelig og omsorgsfuld. Jeg fik lidt irritation omkring min Shen Men og rådføre mig med Ida, hvor jeg kunne komme ned og få en længere stav og fik vejledning i processen herfra.
En kæmpe fornøjelse og de bedste anbefalinger herfra!
Virkelig professionel og dygtig
Virkelig professionel og dygtig. Man er i trygge hænder selvom man er lidt bange for nåle😊
virkelig sød piercer i Fredericia
Skøn oplevelse!
Rare og rene lokaler, godt udvalg af forskellige startersmykker, vildt sødt personale, som giver sig tid til at opfylde de ønsker, man kommer med🥰 Hurtigt svar på mail og fleksibel med tidsbestilling😇
Meget unge piger der laver…
Meget unge piger der laver piercinger... har fået lavet et par stykker og hver gang går der betændelse til trods for jeg passer og plejer dem som anvist.
hvis man er syg og afmelder sin tid så får man trussels sms fra en "jesper". Meget uprofessionelt...

Reply from Piercinghuset
Eminent behandling i Fredericia
Jeg er blevet piercet i øret af Lucca i dag, hun er gennemført dygtig - grundig, enormt kompetent og virkelig behagelig. Kæmpe anbefaling!
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse med navlepiercing hos en rigtig sød piercer
Dejlig oplevelse!
Var inde og få lavet mine allerførste huller i ørerne som 29 årig og sikke en fornøjede! Virkelig professionelt og den sødeste studerende som tog sig af mig (er ikke så vild med nåle). Kan ikke andet end anbefales! 😍
Bedste oplevelse
Kæmpe tak til skønne Ida fra Glød i Aarhus for en virkelig virkelig god oplevelse.
Hun piercede min søn, og han følte sig meget tryg hele vejen igennem. Resultatet er virkelig flot, og Ida var sød, rolig og meget professionel. Min søn er meget glad, og vi kan varmt anbefale Ida <3
Fantastisk oplevelse!
Fik 2x huller i ørene i Vejle afdelingen, og kan kun rose dem. Det var en rar og behagelig oplevelse og gik derfra med et rigtig godt resultat. Og personalet var fantastisk! Kan helt klart anbefales, også gode priser!
Fantastisk oplevelse, super professionel
Jeg fik lavet min første næsepeircing her. Det var en fantastisk, rolig og varm oplevelse. Hun er super god til at lytte til mine behov, tilbyde mig saft, og hjælpe mig ved at blive heeeelt sikker på placeringen. Derudover var hun også sindsyg til selve nålen, og det har været den mindst smertefrie peircing jeg har fået ever. Kæmpe anbefaling herfra
Aarhus - professionel på alle måder!
Aarhus - Professionel på alle måder!
Rene lokaler, sterilt værktøj som pakkes ud mens man ser på det, tålmodig, sød, forklarende og dygtig piercer - Natalie. Min teenagedatter har haft et par uheldige oplevelser hos en guldsmed. Rigtig piercing er tydeligvis at foretrække. Natalie kunne ikke have gjort det bedre!