Orezo Reviews 78

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Eerlijk gezegd was ik in het begin vrij sceptisch over Orezo. Ik had eerder al verschillende schoonmaakdoeken van andere merken geprobeerd en die maakten de beloftes uit de reclame niet echt w... See more

Company details

Written by the company

Orezo biedt innovatieve, herbruikbare schoonmaakproducten die effectief schoonmaken zonder chemie. Van onze populaire Wonderdoek tot de unieke 12-laagse spons: wij maken schoonmaken makkelijker, milieuvriendelijker en voordeliger. Duizenden huishoudens vertrouwen op Orezo voor een streeploos resultaat gewoon met water.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Enorm fijne doeken!

Enorm fijne doeken! Gebruik ze bijna elke dag voor verschillende oppervlaktes. Spiegels, keukenkastjes en ramen neem ik streepvrij af. Je hebt er in iedergeval niet veel middelen voor nodig, met alleen water krijg je een mooi resultaat! Aanrader 👍🏻

2 September 2024

Aanschaf waard!

Ik ben tevreden met de Orezo microvezeldoeken. Het bespaart me tijd met het schoonmaken, omdat alles veel makkelijker gaat. Zonder moeite krijg ik alles schoon, ook verschillende oppervlaktes. Aanschaf waard!

27 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben echt heel blij met de Orezo…

Ik ben echt heel blij met de Orezo schoonmaakdoeken! Ze maken alles supersnel en moeiteloos schoon, van ramen en spiegels tot tegels. Alles droogt streeploos op zonder dat ik hoef na te drogen. Ook laten ze geen krassen of vlekken achter, wat geweldig is.
De doeken zijn ook erg veelzijdig en handig voor het schoonmaken van de keuken, badkamer en zelfs mijn auto. De set met vier verschillende kleuren helpt om alles overzichtelijk te houden. Voor mij zijn deze doeken een top product en een echte aanrader!

23 August 2024

Top doeken!!

Sinds een week ben ik in het bezit van de Orezo microvezeldoeken voor glas, spiegels etc en de Twisted Orezo voor de badkamer.
Ik ben een groot fan van de Jemako doeken maar deze stijgen er wat mij betreft toch echt bovenuit.
Ik hoef niet meer na te drogen na de ramen te hebben gedaan en het droogt streeploos op.
Ook de Twisted Orezo voor de badkamer gebruikt; normaal gesproken trek ik de douchecabine droog met een raamwisser maar nu kan de hele douchecabine met deze doek. Heel erg prettig!

22 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Geprobeerd het mijzelf makkelijker te…

Twisted Orezo towel geprobeerd voor de badkamer om klusje makkelijker te maken, WAT EEN VERSCHIL! Neemt ontzettend veel water op dus na het douchen over de kranen, douchedeur zonder uitwringen en droogt streeploos op. Hoe simpel kan het zijn? Een echt oprechte aanrader.

18 August 2024

Doet wat het beloofd

Fijne doeken die handig te gebruiken zijn. Ze komen in mooie verschillende kleuren binnen. Het doet wat het moet doen! Ik raad het zeker aan.

15 August 2024

Zeer tevreden goeie service

Ik ben echt blij met de Orezo microvezeldoeken; ze maken schoonmaken zo veel makkelijker. Zonder moeite krijg ik alles streeploos schoon, zelfs glas en spiegels. Bovendien gaan ze lang mee, ook na meerdere keren wassen blijven ze top.

12 July 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look