Faglighed, saglighed & service!
Jeg havde haft kikkerten for det blinde øje alt for længe. Billige læsebriller i stigende styrke - man bliver jo ældre, ikke sandt, men uden virkelig lettelse i dagligdagen.
Af mange årsager kom jeg forbi den iøvrigt meget behagelige og efter min vurdering, dygtige, øjenlæge, Speciallæge i øjensygdomme, M.D. Jens Henrik Pedersen, der mente at jeg kunne have glæde af nogle "kombi-briller" - altså nogle med læsefelt osv. OMG... Det ER virkelig gammelfar- briller, ikke?
Virkeligheden blev en ganske anden hos 02 optik. En haha- sand øjenåbner!!!
Fra første sekund følte jeg mig imødekommet, forstået og hjulpet.
Den tekniske del af processen skal jeg springe over, men derimod vil jeg gerne fremhæve den faglighed der møder en fra ALLE ansatte. Styr på sagerne.
Sagligheden følger ofte fagligheden, og der var igen 100% styr på sagerne. Og brillerne.
Men i denne verden af sure og tvære ekspedienter, ligeyldige teenagre på eftermiddagsjob og indtørrede gamlinge der alle kalder sig Arne, og hvor alle som en er lodret ligegyldige overfor alt andet end lønsedlen, var det en åbenbaring af de store, at konstatere at SERVICE ikke er en uddød dyd i Ringkøbing hos 02!!!
Det er uden tvivl den bedste købsoplevelse længe, og ikke nok med FSS-konceptet lever i bedste velgående er det de sødeste mennesker - ingen nævnt ingen glemt.
De allerbedste anbefalinger herfra!!!! - det er hele turen værd fra Herning til Ringkøbing!!!
PS - briller kom nøjagtigt til tiden!!!
/Kenneth Lund
28 February 2024