Svindelfelle
Absolutt svindelmarkedsføring av et produkt som ikke virker. Min mor bestilte prøvepakken av dette produktet for å få hjelp med plager som reklamen til Estrodixin lovte å avhjelpe. Da hun hadde tatt noen doser viste det seg at plagene hennes ble verre, og hun ble svimmel og måtte opp på do om natten mange ganger. Hun måtte da få hjelp av meg for å stoppe abonnementet, men da fristen for å stoppe neste forsendelse var 15. januar og jeg avbestilte for henne 17. januar, var det umulig å stoppe neste store pakke. Jeg forklarte i e-post hvorfor hun ikke ville ta imot og betale for mer av dette produktet, men det var null hjelp å få, og nå må hun altså ta imot og kaste en stor pakke av dette produktet og betale for det. Ekstremt dårlig kundeservice. Det hjalp ikke at jeg forklarte situasjonen og avbestilte da det fortsatt var 12 dager til de skulle sende neste pakke. Ingen mulighet for å forstå situasjonen eller stoppe forsendelsen - svært arrogante svar fra kundeservice. Jeg advarer alle mot å komme inn i en sånn abonnementsfelle. Et utdrag av det arrogante svaret fra dem etter at jeg forklarte om produktets uheldige virkning: "For å gi deg muligheten til å oppleve alle fordelene med produktet, har vi gleden av å tilby deg 50 % rabatt på din neste forsendelse, inkludert fire måneders forbruk. Høres dette bra ut? Svar «OK» på denne e-posten, så tar vi oss av resten!" Dette anser jeg som å trampe på forbrukeren som i denne sammenhengen er min 87 år gamle mor.