Nimly Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

kjempe kundeservice

jeg kontaktet kundeservice pga en gammel kodelås og ble så bra og raskt behandlet at jeg ble helt satt ut, så om jeg får det di lovet i posten så må jeg få legge til at dette er den beste servicen jeg kan huske å ha fått noen gang og da bare liten privatkunde som ikke har handla mere en et par dørlåser

28 July 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har utelukkende gode erfaringer med…

Jeg har utelukkende gode erfaringer med Nimly eller Easy access som de også het før. Har kjøpt omkring 20 låser over noen år. Det er helt klart teknikk vi snakker om som kan gå i stykker. Har opplevd låser som plutselig spiser batteriet på kort tid, da jeg har snakket med og mailet med kundeservice så har de nesten før jeg har rukket å si hade hatt en ny lås i posten s jeg har fått kort tid etterpå. Ikke noen spørsmål om å sende inn eller returnere ødelagte låser. I fjor kjøpte jeg moduler til låsene men de ble ikke brukt da jeg byttet alarmen. Kjøpte i år gateway til dem, men de virket ikke. Etter kontakt med dem så sendte de fire nye moduler før jeg hadde returnert mine, som jeg hadde fått returlapp på. Bare positivt å si om måte jeg har blitt tatt imot på.

2 July 2026
Rated 2 out of 5 stars

Fungerer helt greit hvis du har flaks

Fungerer helt greit hvis du har flaks. Kan være at du trenger svært mange installasjonsforsøk, men at det fungerer etterhvert. Begge de jeg har kjøp har vært slikt. Første lås fungerte greit etter mye om og men. Men den andre har fungert dårlig. Batteriet må byttes hver 3. uke, den mister kontakten med nettet, lar seg ikke låse. Og hvis det ikke fungerer, er du lost. Svar fra Nimly support kan man bare glemme. Null svar etter flere måneders forsøk.

24 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, tar lang tid å få svar. Haler ut tiden ved å svare det samme hver gang. Fikk dårlig foliert kontaktpapir ble tilbudt ny vare, noe som er ok. Dette var den 6.11. Den 9.11 fikk jeg sendingsnummer og beskjed at varen skulle sendes, 11.11 ny beskjed om at den skulle sendes i løpet av den uken. 18.12 var det fortsatt ikke sendt, da ønsket jeg å heve kjøpet. Fikk svar dagen etter 19.11 at den var sendt. Fortsatt ikke mulig for sporing. Klaget enda en gang samme dag,og angret kjøp. Fikk svar først i går mandag. kl.2050. Ny mail. Nytt svar med nytt sendningsnummer. Må er pakken sendt 3 dager etter at jeg har angret kjøp

25 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Låsen som holder deg ute av eget hus

Låsen sviktet totalt: Vi kom hjem midt på natten med to barn og kom verken inn med kode, app eller nødnøkkel. Låsesmed måtte tilkalles (4.500 kr). Låsesmeden, som var autorisert forhandler av Nimly, konstaterer at nødmekanismen ikke fungerte. Nimly nekter å ta ansvar og skylder på montering – til tross for at låsen er montert helt etter bruksanvisningen. I tillegg er det masse utfordringer med connet modul, og batteri som tappes i over kort tid. Styr unna Nimly Touch Pro og Nimly som selskap!

26 July 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look