Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

2.9

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Jævlig komplisert og sette det sammen

Har blitt låst ute av mitt eget hus 8 ganger pågrunn av drittkvaliteten
står opp nye problemer heletiden, har resettet og reprogramert den 20 ganger nå og den er forsatt drit, om du skriver koden riktig er det ikke engang sikkert døren låser seg opp, drittkvalitet ikke kjøp.

21 August 2026
Rated 5 out of 5 stars

Humøret er højt

fulgte en gammel manual (jeg havde fundet en på nettet, da jeg ikke gad at finde den fysiske, der var kommet med håndtaget). Humøret var flovt.

Jeg fulgte den rigtige manual. Satte master key på. Fik installeret gateway og connect modul korrekt (var dog nødt til at flytte Gatewayen helt hen til døren). Og nu virker app og håndtag. Har fået tilføjet konen som administrator i appen og det er nemt og intuitivt at tilføje flere brugere.

I skrivende stund er humøret højt. Jeg giver håndtaget 4 stjerner. Og manden i supporten sikrer den sidste til 5, som kompenserer for at manualen er nem og intuitivt, når det går godt, men ikke så informativ omkring fejlmuligheder, hvis det går skidt.

6 December 2025

Styr unna!

Jeg har kjøpt 5x Nimly Code Black låser, og har måttet erstatte 3x til fordi låsene de kjøper er billig drit made in China, som er satt sammen av håp og blir ødelagt om du stenger døren litt for hardt/banker litt for hardt.

Og dette selger de til en ganske høy pris mtp kvalitet.

Ga beskjed til kundeservice, som sa at det er motoren som har sviktet, og de har sendt meg 2x nye motorer.

Jeg tilkalte låsesmeden på nytt om å bytte dette, for å være sikker på at det ble gjort riktig. Vi tilkoblet alt nøyaktig der det skulle være, men likevel så funket ikke motoren.

Jeg ga bedkjed til Nimly igjen, som sa at de skulle sende over 1x ny lås. Dette har de ikke gjort, og ignorerer meg på kundeservicen.

Forferdelig produkter av ett forferdelig selskap. Det har vært ett stort tap for meg da hver lås som må erstattes med installering koster 6800 NOK(har faktura på dette). Dette er da ett tap på over 35000 NOK.

Nå har 6/8 dørmotorer blitt ødelagt, og jeg kommer til å erstatte dem med låser fra andre selskap, som forhåpentligvis er av bedre kvalitet og ikke satt sammen av håp som Nimly sine låser er.

Ikke gjør samme feil som meg - velg hvilket som helst annet selskap enn Nimly/Easy access.

28 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kjøpte en Nimly EasyAccess EasyFinger…

Kjøpte en Nimly EasyAccess EasyFinger Touch, enkel og montere, god bruksanvisning. Fikk problem med den etter kort tid, tok kontakt med Nimly og de fikset opp og sendte meg ny lås umiddelbart. At tekniske ting kan feile, det vet vi alle, det som ofte er spennende er hvordan leverandør reagerer, har var det kjempeservice!! Produkt og leverandør anbefales! takk til Hanne på kundeservice :-)

23 January 2025

Nimly Touch Pro 3-punkts funktion

Har købt en Nimly Touch Pro, som burde komme med en funktion til 3 punkts døre, som gør at låsen først låser når man trækker i håndtag så man har mulighed for at aktivere 3 punkts låsen i døren, da låsen fungerer ved at slå håndtaget fra. Den funktion har min lås ikke, selvom de reklamere med det på deres hjemmeside.
Deres kundeservice (som så bliver til Easy2Access når du kontakter dem) forklare at det er fordi jeg har fået en svensk version, som er identisk i udseende men den mangler en sensor som denne funktion kræver.

Det er svært at være tilfreds med låsen selvom den virker, når Nimly/Easy2Access forvandler købsoplevelsen til sådan et uigennemskueligt rod.

13 January 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look