En uvurderlig hjælp i en svær situation – varm anbefaling af Borko og Nikolic Arkitektur
Vi havde desværre store problemer med vores entreprenør, som lavede flere fejl – den mest alvorlige var, at tilbygningen blev opført i en højde, der oversteg den godkendte byggetilladelse. I en meget stressende periode trådte Borko fra Nikolic Arkitektur til med det samme og skabte ro og overblik.
Han prioriterede at få løst situationen og tog ansvar for den lange og komplekse korrespondance med både landinspektør og kommune. Med sin imponerende faglige indsigt lykkedes det ham at opnå dispensation og få den nye højde godkendt – en løsning vi ikke troede var mulig.
Borko har stået for tegningerne til vores tilbygning i Lyngby og har med sin rådgivning givet os et solidt grundlag for de valg og tilretninger, vi har truffet – og som vi er utroligt glade for. Han har været 100 % tilgængelig, når vi havde mest brug for ham, og har givet os en stor tryghed og tillid gennem hele processen.
Det har været et fantastisk samarbejde, og vi kan kun anbefale Borko og Nikolic Arkitektur uden forbehold.
Den bedste og mest professionelle service man kan få. Tusind tak for indsatsen, Borko!