Trochę zwlekałam z tą opinią żeby dać sobie czas na ocenę i przyznaję, że wzięcie udziału w kursie NextLevel to była jedn z moich lepszych decyzji biorąc pod uwagę chęć przebranżowienia się. Mając tro... See more

See what reviewers are saying
Daniel, Hubert i mentorzy naprawdę prowadzili za rękę przez cały proces. Wpadły pierwsze zamówienia-radość ogromna. Jestem na początku tej drogi i to nie jest łatwy proces, wymaga dużego zaangażowania... See more
Cóż mogę powiedzieć MEGA ROBOTA, to czego można nauczyć się z tą ekipą w 6 tygodni, wychodzi poza wszelkie ramy. Ogromna dawka wiedzy, szybkie i treściwe odpowiedzi na pytania, ekipa prowadzi wszystki... See more
Cześć, oceniam mentoring na pozytywny. Bardzo dużo się nauczyłem od was, mentorów i od grupy. Szczególne podziękowania dla Młodego który nie miał litości i konsekwentnie sprawdzał moje rzeczy i dawał... See more
Company details
Written by the company
W świecie pełnym przeciętności zrzeszamy osoby ambitne, pragnące od życia czegoś więcej tworząc najmocniejsze Polskie community dotyczące ecommerce. W naszej grupie jest już ponad 100 uczniów nauczonych przez nas od kompletnego 0 do poziomu 40, 60 a nawet 100k miesięcznego zysku w miesiącu (wiemy, że brzmi to nierealnie). it's just Next Level.
Contact info
Poland
- nextlevel-marketing.pl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Myślałem że to kolejny średni kurs…
Szczerze miałem wątpliwości i myślałem że to będzie kolejny „kurs”, 50 filmików i tyle. Ale naprawde pozytywnie się zaskoczyłem i nie jest to tylko kurs tylko parę tygodni ogromnej dawki wiedzy i pełnego support. Kontakt z chłopakami jest praktycznie 24/7 i prowadzą krok po kroku do celu. Mega polecanko naprawdę warto :)
Każda złotówka warta swojej ceny!
Tyle materiałów co na całym mentoringu i na platformie po uzyskaniu dostępu to nie miałem na semestrze na studiach. 🙈 Słowem: petarda! 🧨 Chłopaki wiedzą co robią, świadczy o tym już precyzyjna i fachowa wiedza niedostępna na darmowych tutorialach na YouTube. Uważam, że kwota za mentoring jest warta swojej ceny z uwagi na powyższe powody (zwłaszcza objętość kursu).
POLECAM 5/5
Polecam mentoring z całego serca. Wartość jaka jest przekazywana to jakiś kosmos. Nie byłem początkującym, a i tak wiele się nauczyłem. Pomoc mentorów też jest na najwyższym poziomie! Polecam serdecznie!
Dołączyłem do projektu koło 2 msc temu
Dołączyłem do projektu koło 2 msc temu. Jest tu naprawdę dużo konkretnej wiedzy i sam projekt jest mocno nastawiony na wyniki. Inne projekty w Polsce się chowają. Z NexteLevel wyniki to tylko kwestia czasu, każdy kto się poświęci może spokojnie zarabiać 50k/msc i więcej.
Polecam;)
Czekałem dwa lata żeby podjąć decyzje i…
Czekałem dwa lata żeby podjąć decyzje i dołączyć do grupy, powstrzymywał mnie głównie strach przed porażką i kompletny brak doświadczenia z eCommerce.
Ale teraz wiem że to był największy błąd jaki zrobiłem dołączałem tutaj zdecydowanie za późno. Dużo może nie wierzyć ale w pierwszy miesiąc po dołączeniu udało mi się wykręcić 10k przychodu gdzie taki wynik utrzymuje od 3 miesięcy. Chłopaki Hubert i Daniel zdecydowanie wiedzą co robią i wiedzą jaką przekazują jest niesamowita.
Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że pomogli mi odmienić życie
NextLevel to klucz do sukcesu!
Bardzo spodobało mi się w mentorach, że stawiają sprawę jasno, bez zbędnego marketingowego bełkotu. "Macie być wytrwali, a sukces prędzej czy później przyjdzie". Sama droga do sukcesu nie jest prosta, nikt nie obiecuje złotych gór za nie nie robienie. Ale w grupie gdzie jest 100 ludzi niezwykle napalonych na sukces, dzielących się wynikami, które są nie do uwierzenie dla osoby z zewnątrz,
jest to NIESAMOWICIE SZYBSZA I PRZYJEMNIEJSZA DROGA DO SUKCESU.
Plan działania jest prosty, zawiera wszystko co najważniejsze i najskuteczniejsze, każdy etap jest sprawdzany, żeby nie popełnić znaczących błędów.
Ale co zrobiło na mnie NAJWIĘKSZE WRAŻENIE to, to jak bardzo zgrana i pomocna jest grupa, wszyscy razem z metorami jesteśmy grupą ziomali, którzy razem cieszą się ze szczęścia i sukcesów poszczególnych osób, doradzają w ciężkich chwilach i po prostu pchają do przodu jak wiatr w żagle! Jeśli ktoś się zastanawia czy warto, to polecam sprawdzić i samemu tego doświadczyć, że WARTO!
Zaangażowanie i czas a wyniki same przyjdą
Współpracuje z chłopakami już ponad rok i mogę z czystym sumieniem polecić. Wyniki typu 20/40/60 tysięcy ZYSKU miesięcznie już nikogo w grupie nie dziwią. Next Level prowadzi ludzi od zera do takich wyników z pomocą i nadzorem na każdym etapie od podstawowej wiedzy czym jest ecom do zaimportowania twojego produktu i zbudowaniu z nim marki. Ten projekt to nie tylko mentoring i prowadzenie sprzedaży ale też super społeczność i ludzie z którymi można się spotkać poza Internetem
Polecam, system działa, natomiast trzeba pracować, z nieba nic nie spada
Polecam!
Praktyczna wiedza która działa. Nie sądziłem, że po 3 miesiącach mentoringu będę w stanie wykręcać takie wyniki sprzedażowe. Polecam z całego serca chłopaków!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.