Trochę zwlekałam z tą opinią żeby dać sobie czas na ocenę i przyznaję, że wzięcie udziału w kursie NextLevel to była jedn z moich lepszych decyzji biorąc pod uwagę chęć przebranżowienia się. Mając tro... See more

See what reviewers are saying
Daniel, Hubert i mentorzy naprawdę prowadzili za rękę przez cały proces. Wpadły pierwsze zamówienia-radość ogromna. Jestem na początku tej drogi i to nie jest łatwy proces, wymaga dużego zaangażowania... See more
Cóż mogę powiedzieć MEGA ROBOTA, to czego można nauczyć się z tą ekipą w 6 tygodni, wychodzi poza wszelkie ramy. Ogromna dawka wiedzy, szybkie i treściwe odpowiedzi na pytania, ekipa prowadzi wszystki... See more
Cześć, oceniam mentoring na pozytywny. Bardzo dużo się nauczyłem od was, mentorów i od grupy. Szczególne podziękowania dla Młodego który nie miał litości i konsekwentnie sprawdzał moje rzeczy i dawał... See more
Company details
Written by the company
W świecie pełnym przeciętności zrzeszamy osoby ambitne, pragnące od życia czegoś więcej tworząc najmocniejsze Polskie community dotyczące ecommerce. W naszej grupie jest już ponad 100 uczniów nauczonych przez nas od kompletnego 0 do poziomu 40, 60 a nawet 100k miesięcznego zysku w miesiącu (wiemy, że brzmi to nierealnie). it's just Next Level.
Contact info
Poland
- nextlevel-marketing.pl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Najlepszy Mentoring
Brałem udział w kilku mentoringach, a ten spełnił moje oczekiwania. Wiedza teoretyczna która prowadzi przez każdy etap oraz wsparcie live zarówno przez Mentorów jak i członków grupy na discord (prawie 24 h/ dobę :) ). Żadne pytania i wątpliwości nie pozostają bez odpowiedzi. Mentorzy nie pozwolą tracić pieniędzy na produkty w których nie widzą potencjału. Budowa sklepu oraz jego rozwój pod okiem profesjonalistów - jeśli tego potrzebujesz, to Next Level jest właśnie dla Ciebie.
Next Level zmienia życie
Będzie szybko:
Rok czasu z innym warsztatami i kursami to minus 40k.
Next Lexel: 9 tyg. warsztatu i w drugim miesiącu po kursie plus 20k w pierwszym miesiącu sprzedaży trafionego produktu.
Plan na kolejne miesiące to 40k/msc po podatkach i vatach.
Oni naprawdę się przykładają, wiedzą co robią a wyniki same się bronią.
Dzięki ekipa :)
Polecanko!
Polecam serdecznie NEXTLEVEL. W 6 tygodni zostałem pełno prawnym sprzedawcą, a już po 2 tygodniach działania musiałem założyć Firmę. Dzięki NextLevelovi wejde w q4 z pełnym rozmachem. Atmosfera na grupie na discordzie jest bardzo przyjazna, mentorzy zawsze pomogą gdy jest jakiś problem. Także na spotkaniach online można wygrać nagrody np mi się udało zgarnąć 14litrów napoju DZIK, nie wiem co na to moje serce, ale ja jestem zadowolony. Polecam każdemu kto chce zostać prawdziwym sprzedawcą i cisnąć z nami! Pozdro NextLevel- podpisano koziol_eccomerce!
Petarda
Jeżeli chcesz sprzedawać online jest to jedyne miejsce w Polsce które Cię tego nauczy! Jeżeli chcesz wyskalować swoją sprzedaż to właśnie jest to miejsce. Z Nextlevel grubo albo wszędzie indziej wcale ! Pozdro
Next day same shit
Dołączyłem do ekipy NextLevel w 3 edycji. Mimo że wiedziałem mniej więcej o co chodzi to pomoc Daniela i Huberta była czymś w rodzaju zebraniu tej mojej całej wiedzy, uporządkowaniem i wyznaczeniem jasnej prostej drogi do sukcesu. Tak zwaną wisienką na torcie. Bez nich nie byłbym w tym miejscu w którym jestem dzisiaj i nie robiłbym takich wyników. Naprawdę polecam
Dyscyplina = Cel
Przyszedłem do Next Level z zerową wiedzą na temat e-commerce, dzisiaj mam swój sklep. Ekipa jest bardzo pomocna, wyrozumiała i przyjacielska. Polecam wszystkim zdeterminowanym i zdyscyplinowanym, bo bez tego nie będzie wyników.
Chłopaki robią dobrą robotę
Chłopaki robią dobrą robotę! Nauczyli mnie więcej niż nie jeden kurs i pomogli przełamać bariery o których nawet bym nie pomyślał rok temu. Szanuje że potrafią ogarnąć tak dużą grupę pozostając przy tym "normalnym" i budującym relację
Miałem pecha, niestety!
Miałem pecha, bo uczestniczyłem już w kilku kursach, na które straciłem i zmarnowałem sporo kasy.
Pecha, że trafiłem na nich tak późno.
Next-Level, to w zasadzie nie kurs, a mentoring, gdzie oprócz dużej dawki wiedzy, jesteś non stop wspierany radami, podpowiedziami i rozwiązaniami. I to zarówno ze strony Mentorów, jak i całej ekipy kursantów. Tutaj nie zostajesz sam z ebookiem za parę tysięcy i poklepaniem po plecach, jak na innych kursach. Zresztą przeczytaj opinie poniżej, są prawdziwe.
Robią nabory tylko parę razy w roku. Zapisz się i poczekaj, bo naprawdę warto.
Najlepsi w PL
Polecam każdemu, kto przerabiał wiele kursów i był na innych różnych grupkach... żadna z nich nie umywa się do NextLevel. Działam z chłopakami od 3 edycji. Przetestowałem łącznie 24 produkty i dopiero ten 24 zaczął mi się dobrze sprzedawać i cisnę go kilka miesięcy. Aktualnie dzięki ich pomocy, doszedłem do poziomu ponad 20 k netto za sierpień, więc dobrze to idzie. Mentoring warty swojej ceny, bo może tobie załapie już pierwszy produkt i zmieni życie o 180 stopni. Polecam
Najlepszy dostępny Mentoring :) opieka…
Najlepszy dostępny Mentoring :) opieka na kazdym kroku i spoko atmosfera :D
Szczerze Polecam
Zapisałem się na mentoring na lipiec posiadając zerową wiedzę o tworzeniu sklepów. Po 2 miesiącach spędzonych razem na czacie głosowym jak i tekstowym nauczyłem się wszystkiego od podstaw, od wybrania właściwego produktu po samodzielne nagrywanie reklam co wcześniej wydawało mi się nierealne. Doceniam dobry kontakt z mentorami którzy juz od godzin porannych do późnego wieczora odpowiadali na każde pytanie.
Powiem parę słów prawdy na temat tego…
Powiem parę słów prawdy na temat tego całego nextlevelowego mentoringu ... Duża dawka wiedzy z którą jesteśmy wstanie po 6 tygodniach sprzedawać w milionach. Nie ma pytania na które nie otrzymasz odpowiedzi. Ludzie wokół NextLevele to osoby ambitne, każde spotkanie IRL daje dużego kopa do działania. Polecam!
Bardzo merytoryczny kurs o ecommerce
Bardzo merytoryczny kurs o ecommerce, 6 tygodni dające więcej niż niejedne studia
To nie kurs, to droga do lepszego życia 🍸
Udział w projekcie NEXT Level to dla mnie zaszczyt jak i wyróżnienie, że mogłam do nich dołączyć.
Ekipa NEXT level to prawdziwi profesjonaliści – doświadczeni, cierpliwi i z ogromną wiedzą, humorem młodzi ludzie pełni pasji i ogromnej cierpliwości, Dzięki nim każdy, nawet początkujący, czuje, że naprawdę może osiągnąć sukces w biznesie. Społeczność, którą tworzymy można uznać za ekipę, która zna się od „zawsze” Jestem pod ogromnym wrażeniem Daniela i Huberta pomysłodawców projektu, pod kątem wiedzy, zaangażowania i determinacji. Wiem, że z nimi uda mi się osiągnąć cel, który sobie wyznaczyłam, a nie ukrywam, że byłam na wielu szkoleniach po których zostałam wciąż z wielką niewiadomą. Można byłoby pisać w nieskończoność, o ogromnych plusach - należeć do NEXT Level, gdyż, jestem mega wdzięczna, jak i ogromnie dziękuję za Waszą codzienną obecność, radę, wsparcie, dobre słowo.
Polecam każdemu z całego serca ten projekt 🫶
Prawdziwe i realne!
O chłopakach którzy stoją za NextLevel oraz całym mentoringu można powiedzieć jedno... Po prostu PETARDA. Niej jest to jeden z typowych kursów który "sobie jest". Chłopaki jak i cały zespół dają wsparcie którego nigdzie nie uświadczysz oraz o którym mógł byś tylko pomyśleć i pomarzyć. Wsparcie na każdym kroku. Tobie tylko zostaje słuchać, notować i wprowadzać je w życie. Multum wiedzy do wykorzystania na własną korzyść oraz ciekawe i konstruktywne spotkania.
POLECAM !
Mega duża dawka wiedzy
Mega duża dawka wiedzy! Kurs rozbity na kilka etapów. Jesteś prowadzony przez mentorow krok po kroku, problemy rozwiązywanie na bieżąco. Rozwiązania podawane na tacy. Skalowanie produktu omówione przejrzyście. Włożona kasa zwróci się prędzej czy później.
Najlepszy kurs e-commerce w Polsce!
Ukończyłem mentoring w Next Level w maju. Już w czasie mentoringu pojawiły się u mnie pierwsze zyskowne sprzedaże. Dzisiaj jest 2 września a ja dzięki stosowaniu się do zaleceń Huberta i Daniela zamknąłem sierpień z dochodem na poziomie 10 000zł na czysto!!! A to dopiero początek ;) Mega polecam jeśli ktoś tylko chce zacząć przygodę z e-commerce to tylko Next Level!
Polecam metoring
Polecam metoring, każdy kto jest gotowy na ciężką pracę na pewno nie będzie rozczarowany. Na początku wszystkiego jest dużo i ilość materiałów jest przytłaczająca ale zespół nextlevela we wszystkim pomoże.
5/5 SERIO
Pierwszy kurs który zwrócił się i to z nawiązką. Wiedza w pigułce, po mentoringu osiągasz realne zarobki i to niemałe.
Ciężko by mi było w to uwierzyć gdybym sam tego nie doświadczył, przed mentoringiem byłem totalnie zielony w temacie, a w pierwszym miesiącu po ukończeniu zarobek rzędu 20k na rękę.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.