Breng mijn Peugeot 408 naar Nefkens Amersfoort, dezelfde dag krijg ik bericht dat er na het vervangen storings meldingen zijn. Moet zelf constant bellen voor een update. ze zijn slecht bereikbaar tone... See more
See what reviewers are saying
Zeer slecht koop er nooit een auto Mijn smart for two van 2017 op basis van 25 foto op de iPad in geruild bij Nefkens Amersfoort. Op moment van ophalen van de nieuwe auto maakte de verkoper een probl... See more
Vandaag hebben we een Peugeot 3008 hybride gekocht bij de garage Nefkens Nieuwegein. We zijn gastvrij ontvangen door Dhr Chenani. Afgelopen dagen hebben we andere garages bezocht. Maar deze garage... See more
Company details
Information provided by various external sources
Verkoop en leasing van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens. En tevens voor het verrichten van onderhoud en reparaties aan deze auto's volgens de officiële fabriekseisen. Met 26 officiële Peugeot en 6 Opel vestigingen in Nederland.
Contact info
Slechte managing van tijd en reparatie
Vandaag kon mijn auto eindelijk naar 1,5 mnd naar de garage. Belde om 15u hoe het er mee stond. Toen kreeg ik te horen dat ze het vandaag niet gaan halen.
Was van alles stuk aan mijn nieuwe auto (mei 2024 1jr oud) had een afspraak om 8 u in de ochtend voor mn auto. In deze tijd hebben ze 1 van de 5 klachten gemaakt. En zelfs een update van apple care play is niet gelukt, met de mededeling dit duurt lang. Neem aan dat een update geen 9u in beslag neemt.
De gehele dag mijn auto kwijt geweest en niks gemaakt. Moet ik een nieuwe afspraak maken over ruim een mnd kan ik weer terecht.
Sorry schandalig want op deze afspraak heb ik al ruim 1,5 mnd gewacht om vervolgens weer ruim een mnd langer met een kapot auto te rijden
Nooit meer !!!
Nooit meer !!!! 1.5 week heeft onze fiat daar gestaan in Den Bosch voordat hij eindelijk aan de beurt, wat bleek…….massa kabel die €10,10 kostte moest vervangen worden. Totaal bedrag €418,- euro !!!! Ongelooflijk bedrag waarvan de receptie bij nefkens 20 keer moest knipperen met zijn ogen, zelfs hij zag rood van de schaamte. Opbouw van de rekening is €10,10 voor de kabel en de rest aan uren. Drie uur maar liefst bezig geweest terwijl mijn vaste garage dit had kunnen doen in tien minuten. Ik snap heel goed dat het zo lang heeft geduurd voordat onze auto aan de beurt was als je over elke auto 10 keer zo lang doet als het nodig is. Wat een graftakke garage, ga er niet heen. OPLICHTERS!!!
Nefkens Den Bosch wat een bedrijf
Vorige week maandag bus stuk gegaan de stuurbekrachtiging was lek. Zoals altijd naar Nefkens gegaan voor het onderhoud en reparatie. Helaas was dit voor mij ook de laatste keer. Maandag de bus daar gebracht en wachten op de diagnose terwijl ik mijn bus voor mijn werk nodig heb. Woensdag pas de diagnose afgerond, waarbij ik een aantal vragen had waar ik over belde. Naar vele terug bel verzoeken nog niks gehoord. Naar ander halve dag zelf maar langs gegaan en ze schuiven de schuld op elkaar af. Voor de inspectie vroegen ze €350,- om even te kijken echt van de zotte. Reparatie bedraagde in totaal een kleine €1200,- voor enkel alleen een slang die lek is. Ik heb de slang nu zelf besteld wat volgens de sjef van de reparatie ploeg €400,- kostte voor €75,- en erop laten zetten door een gecertificeerd bedrijf voor €130,- wat mij een kleine €1000,- bespaard. Lijkt net oplichterij. Voor mij nooit meer koopt er nieuwe bussen dan zijn ze er als de kippen bij, maar voor garantie geven ze niet thuis!!
Super service bij Nefkens Eindhoven
In april 2022 een peugeot 208 occasion gekocht. Onlangs moesten de schokdempers vervangen worden, waarbij bij de diagnose direct een monteur mee heeft gereden. Na vervanging bleek er nog steeds een kloppend geluid in de auto te zitten. Hierbij heeft een monteur direct weer meegereden en op de brug gezet. Ik moest de auto laten staan omdat het te gevaarlijk was om door te rijden.
De behulpzame medewerkers hebben direct een leenauto meegegeven. De dag erna kreeg ik in de ochtend direct een bericht dat de auto klaarstond!
Bovenstaande volledig onder garantie gerepareerd, inclusief gratis leenauto. No questions asked!
Super service bij Nefkens eindhoven dus!
3008 gekocht na garantie periode…
3008 gekocht na garantie periode terugroep actie distributieriem. 2 maanden later amper 13.000 kil gereden op 2 jaar , motorstoring hoop gedoe wat blijkt motor moet vervangen worden. Nefkens Den Bosch gebeld waar we deze kochten, antwoord bel zelf maar met stellantis. Uiteindelijk van kastje naar muur gestuurd. Schandalig als ze een auto kunnen verkopen hebben ze alle tijd je te benaderen. Auto koste maar liefst 27.000 euro. Fikse schade nooit meer Nefkens
Eerste keer bij Nefkens Eindhoven.
Eerste keer bij Nefkens Eindhoven.
Gastvrije ontvangst en onderhoud helemaal naar tevredenheid uitgevoerd.
Jo Brunenberg
Na voor het vierde jaar terug te komen…
Na voor het vierde jaar terug te komen voor de APK keuring kan de meneer niet het vertrouwen opbrengen om een factuur te maken. Matig en teleurstellend
Lomp lomper lompst
Op 16 oktober was mijn c3 Aircross mijn band rechts achter lek. Dit gebeurde in Den Bosch Logischerwijs bezocht ik hier voor de Citroën garage in Den Bosch en dit was Nefkens. op 1 november onderweg van Boxtel naar Tilburg Gaf het systeem van mijn auto aan dat de bandenspanning te laag was. Toevalligerwijs was dat vlakbij mijn eigen Citroen garage in Oisterwijk "Bertens". Daar wed geconstateerd dat de betreffende band niet goed was gerepareerd en wederom weer de band gerepareerd maar nu van binnenuit.
Vandaag heb ik contact opgenomen met Nefkens. Om hen hiervan op de hoogte te stellen. Voor dat ik kon uitspreken was de opmerking dat ik naar Den Bosch had moeten komen. Geen excuses of dergelijke gewoon een lomppe opmerking zonder zich van te gewissen van wat ik te melden had.
Nu kan ik alleen maar melden dat men bij Nefkens nog niet eens in staat is om een band te repareren. En als ze gewezen worden op deze fout, kon men allen maar zeggen dat ik met een lekke band kilometers extra had moeten rijden om dat zij te onkundig waren om een band te repareren. Laat die paar tientjes maar zitten. Ik vind het onprofessioneel en zal zeker nooit meer gebruik maken van de diensten van Nefkens Den Bosch
Slechte service Nefkens Eindhoven
Slechte service! Auto gekocht waarop later een terugroepactie is gekomen ivm de distributieriem. Deze is nagekeken en goedgekeurd. 1 week later ging onze auto voor een kleine beurt naar onze eigen garage en werd aangegeven de distributieriem vervangen moet worden (!) maar er een terugroepactie op de auto zit en we dus terug zijn gegaan naar Nefkens. Zij blijven voet bij stuk houden dat de riem goed is (zijn niet eens uitgenodigd de riem nogmaals te controleren), terwijl er foto's van de scheurtjes in de riem zijn! Tevens zit er een niet ingevuld onderhoudsboekje bij en hebben we al flinke kosten gehad (o.a. 2 nieuwe banden) terwijl de auto pas 1 jaar in ons bezit is. Klantenservice? 0,0. Vooral naar een concurrent gaan.
Meedenken
Meedenken
En sociaal zijn
Dit gaat niet om de monteurs en front desk bij de ingang
Ik kwam om 1700 bij nefkens eindhoven
Mijn leasauto maakte een hard geluid , ik dacht Mijn uitlaat hangt los of is kapot.
De vraag was of ze even konden kijken ( 2min )of het veilig was om door te rijden en om later dan een afspraak te maken.
Hij zei geen monteurs beschikbaar. Ik vroeg toen " hoe dan" ... dat is jouw probleem.. toen had ik een voorstel kan ik dan de auto hier laten . Maar ze hadden geen leen auto ter beschikking .
Dus ik zei laat je me dan gewoon vertrekken met een auto die misschien gevaarlijk kan zijn? Dat was dan mijn probleem..
Daarna na leas maatschappij gebeld en die gaven me een auto bedrijf ( bovag)
Die had ik meteen gebeld .. hun hadden het ook druk. Maar ze maakte wel even tijd om op de brug te zetten a 2 min
Conclusie was: ik kon nog even doorrijden. En een dag later kon ik hem inleveren bij carprof van de voort
Ga dus dan ook niet meer naar nefkens!
Voor 't geld hoef ik t niet te doen omdat onderhoud hoort bij leas.. maar je kan best wel meedenken of sociaal zijn
Peugeot E208 onbruikbaar na iets meer dan 2 jaar
Onze Peugeot E208 kan na 2 jaar en 2 maanden niet meer laden.
Vanwege een defect in de boordlader niet meer opladen aan de AC paal, als gevolg dat wij door de dealer en importeur opgezadeld worden met een rekening van bijna 2000 euro voor reparatie des ondanks dat de auto maar 2 jaar en 2 maanden oud was.
De partijen willen maar 50% vergoeden van de 4000 euro aan kosten. En negeren de consumentenrechten van non-conformiteit. Ik ben nu al 2,5 maanden bezig met een oplossing en wordt van de kast naar de muur gestuurd door de dealer en importeur.
Ik moet nu al 2,5 maand elke dag langs de snellader om wat te op te kunnen laden, met als gevolg hoge kosten, velen uren langs de snelweg en snellere batterij degradatie.
Ik heb nog nooit zo’n slechte service en waardeloze auto meegemaakt.
In Nieuwegein is de klant echt koning
Bij Nefkens Nieuwegein werden mijn vrouw en ik als vorsten binnengehaald. We waren nog aan het begin van onze zoektocht, maar hebben na een zeer prettig gesprek met de Verkoopleider zoveel vertrouwen gekregen dat we direct tot de koop zijn over gegaan. Elke afspraak is op papier gezet en alles is tot in de puntjes nagekomen. Petje af voor Ralph Peper en zijn team.
Nefkens Utrecht
Goede service en gezellige mensen.
Hier wordt je blij van.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.