Nefkens Groep Reviews 97

TrustScore 1.5 out of 5

1.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Breng mijn Peugeot 408 naar Nefkens Amersfoort, dezelfde dag krijg ik bericht dat er na het vervangen storings meldingen zijn. Moet zelf constant bellen voor een update. ze zijn slecht bereikbaar tone... See more

Rated 1 out of 5 stars

Zeer slecht koop er nooit een auto Mijn smart for two van 2017 op basis van 25 foto op de iPad in geruild bij Nefkens Amersfoort. Op moment van ophalen van de nieuwe auto maakte de verkoper een probl... See more

Rated 1 out of 5 stars

3008 gekocht na garantie periode terugroep actie distributieriem. 2 maanden later amper 13.000 kil gereden op 2 jaar , motorstoring hoop gedoe wat blijkt motor moet vervangen worden. Nefkens Den Bosch... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag hebben we een Peugeot 3008 hybride gekocht bij de garage Nefkens Nieuwegein. We zijn gastvrij ontvangen door Dhr Chenani. Afgelopen dagen hebben we andere garages bezocht. Maar deze garage... See more

Company details

1. Car Dealer
  2. Auto Repair Shop
  3. Motor Vehicle Dealer

Information provided by various external sources

Verkoop en leasing van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens. En tevens voor het verrichten van onderhoud en reparaties aan deze auto's volgens de officiële fabriekseisen. Met 26 officiële Peugeot en 6 Opel vestigingen in Nederland.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Beledigend lage inruil prijs en zonde van mijn tijd dat ik langs kwam

Betreft vestiging Eindhoven. Afspraak gemaakt voor een proefrit en taxatie van mijn auto. Uur rijden. Vooraf contact gehad over mijn gewenste inruil richtprijs en ik voor een minimum bedrag niet een uur ga rijden om langs te komen. Verkoper garandeerde me dat hij er alles aan ging doen om een mooie prijs te maken. Dat werd dus TOCH die prijs waar ik niet de moeite voor wilde nemen om langs te komen. Zonde van mijn tijd geweest. Goed luisteren en eerlijk zijn is iets anders dan perse een auto willen verkopen.

3 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

Als je als VIP klant wilt worden behandeld moet je niet bij Nefkens Nieuwegein zijn

7 Weken voordat mijn APK verloopt probeer ik een afspraak te maken met deze vestiging voor een servicebeurt, inclusief APK keuring en verlenging van de VIPpas. Tot mijn schrik kon ik niet eerder terecht dan 2 weken na het verlopen van de APK. Dus contact opgenomen met de vestiging om te kijken of zij hier iets aan kunnen doen. Drie dagen later kwam in mijn mailbox de herinneringsbrief van het RDW pas binnen.
De vestiging Nieuwegein waste zijn handen in onschuld en kon niets voor mij betekenen. Planning vol = vol. Het is de verantwoording van de klant om “op tijd” een nieuwe keuring aan te vragen. Ook mijn mededeling dat in het verleden nooit zulke lange wachttijden waren en dat hierover met mij notities gecommuniceerd, kreeg ik te horen dat dit aan mij lag.
Mijn VIPpas wordt dus bij een collega vestiging, waar men wel met de klant meedenkt verlengd, en de Vestinging Nieuwegein is een klant armer

28 May 2025

Storing aan m’n auto

Storing aan m’n auto, bel ik Nefkens de Meern.
Helaas we hebben geen tijd voor u, we zijn nieuwe auto’s aan het uitleveren. Ik maak een notitie en u wordt terug gebeld. Helaas, nog eens gebeld, meneer ik maak er een e-mail van zodat u terug wordt gebeld. Tot op heden nooit terug gebeld! Helemaal klaar met dit bedrijf! Wat een verschrikkelijke service bied Nefkens!
Geen aanrader!

14 March 2025

Nefkens Amersfoort: hoofdpijndossier

Uit onvrede met Nefkens Amersfoort  specifiek over de ondeugdelijke auto en de abominabele follow up (= geen) mbt verlenging vd garantie, hebben wij besloten Nefkens en alle bijbehorende narigheden definitief achter ons te laten.
Eens maar nooit weer.

17 May 2024

Onbetrouwbaar

Betreft nefkens baarn.
Bij apk keuring werd m'n 3 jaar oude
Auto afgekeurd,omdat er een barstje in de koplampzit,
Reparatie kosten 650 euro+ arbeidsloon en btw.
Toch maar even een second opion gevraagd,auto kan gewoon gekeurd worden klein barstje in de kop lamp is geen belemmering.

14 April 2025

Vreselijke garage

Vreselijke garage, overslaan.

Was bij Peugot Nefkens in Baarn

Mijn auto wou niet starten, via de Peugeot website deze garage gevonden en daar naar toe laten slepen. Een uurtje diagnose was al snel gedaan maar daar kwam niets conclusief uit. In overleg 2e uur diagnose aangevraagd, dat zou dan diezelfde dag nog gebeuren.
Dat 2e uur was na ZEVEN WEKEN nog niet gedaan. In al die tijd heb ik regelmatig gebeld, en elke keer was het "morgen", "maandag", "we bellen u wel". Deze gasten komen hun afspraken niet na. Ze hebben mij NOOIT terug gebeld.
Uiteindelijk maar een afspraak gemaakt bij een andere garage, en de auto op mijn kosten weer weggesleept.
150 euro voor 1 uur diagnose, maar nadat ik de specificatie lees was dat ook geklungel. Daarna nog ~150 euro om de auto weg te slepen (ander bedrijf voor gebruikt)
Dus totaal 300 euro en 7 weken zonder auto.

De andere garage heeft de auto binnen 1 dag gediagnoseerd en rijklaar gemaakt. Zo kan het dus ook.

7 April 2025
Rated 1 out of 5 stars

Zeer teleurgesteld in slechte service

Het heeft een reden waarom dit profiel niet is geclaimd denk ik. Maar ook ik heb geen goed woord over voor de service wanneer je een occasion koopt bij Nefkens. Totaal geen service, je moet eerst op je strepen gaan staan en dan nog is de service ver te zoeken. Een gebrek bij een tweedehands auto kan gebeuren maar je verwacht wel dat Nefkens het netjes en correct oplost maar dat kunnen ze op geen enkele manier!
Jammer want al meerdere Citroën autos in onderhoud gehad bij hun en nooit problemen gehad.

8 April 2025

KOOP ER GEEN AUTO- Nefkens Eindhoven

KOOP ER GEEN AUTO- Nefkens Eindhoven!
Een auto bij Nefkens aanschaffen, is net meedoen aan de loterij.. je wint groot of verlies flink!

Wij hebben vanaf het eerste moment problemen gehad met onze auto. Allemaal mankementen die officieel onder de garantie vielen, maar Nefkens gaf er constant aan dat dit niet het geval was en wij maar voor de kosten moesten opdraaien. Aangezien ik juridisch onderlegd ben, heb ik telkens deze claims aangevochten en telkens werd ik in het gelijk gesteld!

Als je niet weet wat je rechten zijn, en geen zin hebt in koppijn, dan doe jezelf een plezier en begin er niet aan.

Wees je er van bewust dat je ten allen tijd BOVAG kunt inschakelen, maar zij kunnen alleen maar bemiddelen. Loop je vast? Schakel de geschillencommissie in!

3 April 2025

Verschrikkelijk lang wachten

Vandaag voor 2e keer voor bandenwissel geweest bij Nefkens Utrecht. 1e keer 2,5 uur moeten wachten!!! Hoopte dat het vandaag sneller zou gaan, werd gezegd: 1 uur met uitloop naar 1,5 uur. Prima. Na 2 uur gaan vragen hoe lang het nog zou gaan duren: nog 20 minuten!!! Dit kan toch niet. Met dame in wachtruimte zitten kletsen. Zij had uur later afspraak en auto was na 45 min klaar. Dit is toch geen service???

Krijg bovendien altijd een mail na een werkplaatsbezoek met een enquête. Die kreeg ik natuurlijk niet….Ja zo kunnen jullie wel voor een 10 gaan.

Een ontevreden klant…

26 March 2025

Garantie is niks waard

Je koopt een auto... alles vriendelijk.... eenmaal auto opgehaald begint de ellende.... auto stottert bij lagere km. Ja zeggen zr: komt door de airco en bij dit type auto hoort dat.

Vervolgens bandenspanning sensor kapot, langs gekomen er naar laten kijken. Na overleg: ja we maken dit en het valt onder de garantie.

Je maakt een afspraak om dus binnen je garantie iets te laten maken... Vervolgens krijgen we een rekening: want het valt toch niet onder de garantie. Of de rekening betalen of we halen het er onder uit en jij mag nogmaals 1,5 uur zitten wachten

24 March 2025

Blijf hier weg!

1 november auto opgehaald. Splinternieuw. Vrijdag 8 november terug gegaan want die week al twee keer een storing gehad waardoor de auto stil valt, ANWB raad mij aan absoluut niet meer te laden en direct terug te gaan naar de dealer. 5 uur in de showroom gewacht vervolgens de boodschap te horen gekregen: Producteigenschap hoort erbij en wordt zonder pardon terug de weg opgezet. Aangegeven dat het niet normaal is dat een auto stil valt en dit onveilige situaties oplevert en wil graag een monteur spreken om dit door te geven en hem na te vragen wat er is gedaan. Plotseling is er niemand te vinden in de werkplaats en wordt ik alsnog weggestuurd.

Inmiddels 11 november valt de auto weer stil met dezelfde storing, weer naar de garage. Krijg te horen dat de auto moet blijven en ze beginnen er over 3 weken aan. Krijg een half afgetankte leenauto mee die totaal niet gelijkwaardig is aan mijn nieuwe auto. Al met al een waardeloze service!

Na een hoop stampij wordt mij beloofd dat de auto 19 november is ingepland zodat ze kunnen starten. Dit wordt mij beloofd door de vestigingsdirecteur die tevens aangeeft mij op de hoogte te houden aangezien ik een discussie heb gehad over o.a. deze review die ik plaats op verschillende platformen. Eigenlijk werd ik dringend verzocht om mijn recensie te verwijderen. Tot op de dag van vandaag niks meer gehoord van de beste man.

19 november, ik word gebeld om 16:00 uur. Ik krijg hier een aantal vragen wanneer de auto afslaat en welke foutmelding ik krijg en wat er dan gebeurd. Hoort dit niet bij het inleveren van de auto nagevraagd te worden? Ik had dit overigens al aangegeven op 11-11. Ze gaan een specialist van de leverancier inschakelen en ik zal nog horen van ze, maar wanneer? Mijn vermoeden is dat er op 19-11 helemaal niks is gedaan omdat ze niet begrijpen waarom hij uitvalt.

26 november bel ik voor een update. Ik krijg te horen er wordt een terugbelverzoek ingediend bij de garantieafdeling. Eindelijk 29 november wordt ik gebeld. Weliswaar niet door de garantie afdeling maar door de werkplaats. Ze vragen mij netjes om toestemming voor een lange proefrit waarop ik akkoord geef.

04 december wordt ik gebeld dat ik hem eventueel mag ophalen maar de auto zal terugmoeten want er moet nog een module veranderd worden voor de spiegels etc. Eind van de week verwacht de monteur hem binnen te hebben en de auto gereed te hebben. Hierop geef ik aan dat de auto daar mag blijven en ik graag hoor wanneer die klaar is.

09 december krijg ik telefoon de module heeft onbekende levertijd dus ik mag hem ophalen want hij geeft geen elektrische aandrijfstoring meer. Hierop geef ik aan 12 december tijd te hebben om hem op te halen en dit wordt akkoord bevonden. 12 december heb ik eindelijk de Peugeot terug.

Na ruim 1.5 week slaat op 23 december het noodlot weer toe. Na het snelladen wederom de auto die stil staat en de melding geeft elektrische aandrijfstoring. Na 5 minuten gaat hij weer aan en even later bel ik Nefkens. 11:00 uur werkplaats is druk dus terugbelverzoek. 13:00 uur nog niks gehoord en wederom wordt er een terugbelverzoek ingediend. Uiteindelijk wordt ik om 16:00 uur teruggebeld. Ik vertel mijn verhaal en krijg het antwoord: Wat wil je dat wij doen?

Dit is de druppel geweest. Gelukkig terecht gekunnen bij een garage waar mensen werken die klantenservice hoog in het vaandel hebben! Nadat ik online een afspraak had gemaakt en mijn probleem had aangegeven werd ik direct gebeld en kon ik direct langskomen! Ik raad iedereen aan om naar Mulder-van Mill in Dodrecht te gaan met je Peugeot!

Ik waarschuw: Doe geen zaken met de firma Nefkens!

De enige die er wat van probeert te maken zijn Remco en Walter. Ze doen hun best maar zijn met handen gebonden door de waardeloze bedrijfsvoering van Nefkens.

P.S. Jullie hebben zonder toestemming bij de bestuurderskant een Nefkens mat geplaatst. Ik kom de bestuurdersmat nog halen!

8 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

TOTAL RIP OFF 208 allure gejocht die…

TOTAL RIP OFF 208 allure gejocht die zogenaamd van een medewerkster was. nu blijkt hij2 keer ongeluk te hebben gehad en meerdere eigenaren.

het kreng gebruikt 1 liter olie op 5000 km en dan heb ik nog geluk want er zijn er doe 1 op 1000 lopen. Dit is algemeen bekend in de branche en niemand wil deze autos kopen dus. ze hebben handig hun voorwaatden aangepast zodat je ze niets kan maken. veeder stonewallen ze je.

mijn google nav retrofit hebben ze me mee genaait voor 735,-

!!!NEVER BUY PEUGEOT NEVER BUY NEFKENS!!!!

28 January 2024

Inruil

Betreft: Nefkens Nijkerk
Had een BMW X5 hybride in te ruilen op een Peugeot 508 of 5008. Verkoper wachte eerst biedingen af van de handelaren uit jullie bestand. Uiteindelijk ging ik akkoord met het bedrag en was bereid tot een bedrag van maximaal € 15.000,- bij te betalen. Alleen de verkoper vertelde mij nu dat de opkopers de auto toch niet wilde afnemen voor hun bod en met mij dus geen verkoop tot stand kon brengen.
Dit is toch wel een zeer slechte zaak voor een merk dealer. Uiteindelijk een Peugeot gekocht bij Jansen van Kouwenhoven in Huizen. Zei gaven zels 800 euro meer voor de BMW dan het hoogste bod wat Nefkens had gekregen. Heel jammer, maar de volgende Peugeot zal ik niet bij Nefkens kopen.

6 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

Slechter dan dit bestaat niet

“Mijn bus staat al vijf maanden bij Nefkens Valkenswaard , en ik krijg maar geen duidelijkheid over de status. Elke keer krijg ik te horen dat er een nieuw probleem is, die ze niet op kunnen lossen. Wat begon met warm lopen van de motor is geëindigd in start problemen, oa een ‘computerstoring’. Ik ben het vertrouwen in de service aan het verliezen en voel me aan het lijntje gehouden. Waar gaat dit eindigen?

28 December 2024
Rated 1 out of 5 stars

Schandalige service en slecht bereikbaar

Schandalige service en extreem slecht bereikbaar. Voor APK en Onder BOVAG garantie terug geweest naar NEFKENS Amersfoort omdat de auto licht scheef trok. Probleem zou opgelost zijn en auto zou uitgelijnd zijn. Vervolgens bleek al snel dat de auto helemaal niet uitgelijnd was en het probleem leek ook verergerd. Vervolgens mij een Profile in de buurt de auto uit kunnen lijnen, echter was het scheeftrekken hierna absoluut niet verholpen. Na meerdere belletjes en mailtjes zonder gehoor (de bereikbaarheid is dramatisch) uiteindelijk een afspraak kunnen maken bij een profile in de buurt voor diagnose en reparatie aangezien het ver was om weer naar Amersfoort te komen. Hierbij bleek dat de rechterschokdemper lek was en er 3 banden scheef waren afgesleten. Het is zeer kwalijk dat de APK bij Nefkens hiermee is goedgekeurd. Vervolgens voor het vragen van akkoord voor het vervangen hiervan wederom erg slecht bereikbaar. Uiteindelijk een mailtje waarin zij aangeven dat ze het hier niet mee eens zijn en de auto zelf weer willen hebben. Dit was niet de afspraak, maar goed. Auto weer naar Nefkens en zij gaven aan dat ze mij op de hoogte houden. Dit is niet gebeurd, uiteindelijk zelf moeten bellen en de auto stond toen al klaar. Dan blijkt dat zij slechts 1 schokdemper hebben vervangen, terwijl dit altijd per set moet. Er word zelfs nog beweerd dat dit niet nodig is. Ze zouden er een testrit mee hebben gemaakt en het probleem zou opgelost zijn. Echter bleek al gauw dat de auto logischerwijs absoluut niet goed rijd en een erg gevaarlijke wegligging heeft in bochten. Schandalig om iemand zo de weg op te sturen. Kijk uit met deze garage!

27 December 2024
Rated 1 out of 5 stars

Na de zoveelste slechte behandeling van…

Na de zoveelste slechte behandeling van Nefkens Den Bosch (olie verversen? kan op z'n vroegst over 3 maanden. Terugbelverzoek, maar uiteraard wordt niet teruggebeld) zijn we het helemaal zat. NOOIT meer Nefkens!

18 December 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look