See what reviewers are saying
Onlangs schilderwerk laten verrichten door Marcel l'Ami uit Wassenaar. Net schilderwerk geleverd, echter in de offerte waren 10 arbeidsdagen met twee man berekend. Zij waren anderhalve dag eerder k... See more
Company details
Information provided by various external sources
Bij Nederland Schildert begrijpen wij dat het schilderen van uw huis erg kostbaar en belangrijk is. Nederland Schildert organiseert schilderscollectieven door het hele land, waardoor we efficiënter kunnen werken en kosten kunnen besparen. Binnen dit collectief werken wij nauw samen met lokale schildersbedrijven in heel Nederland. Zo kunt u rekenen op de professionaliteit van een landelijke organisatie, met het oog op detail en vakmanschap van de lokale schilder. Doordat wij van tevoren afspraken maken met deze vakschilders, kunnen wij de woning op zeer korte termijn al schilderen!
Contact info
Siliciumweg 32, 3812SX, Amersfoort, Netherlands
- 0900-11 00 007 (gratis)
- contact@nederlandschildert.nl
- nederlandschildert.nl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Slecht schilderwerk
Het schilderwerk ziet er na 6 jaar belabberd uit, De huidige schilder is geschrokken van de kwaliteit. Hij kan hier en daar met een plamuurmes de verflaag afsteken. De verf ligt er dik en slordig op. De ramen bevatten schuursporen. Vanwege de reacties is contact opnemen bij Nederland Schildert zinloos.
Ervaring met Vink Schilderwerken Meerkerk
Omdat ik het huis anders geschilderd wilde hebben is er afgeweken van de Offerte. Dat was met mijn toestemming er werd door de Heer den Hartog gezegd dat het niet veel uit zou maken, het zou eerder in mijn voordeel zijn .Niets is minder waar. Er werd een bedrag vooraf gevraagd, daar was een deel met 21 %.
Bij de afrekening werd er met 9% gerekend ,dat scheelde voor mij 120 euro.
Ook heeft een ZZPer meer dan 4 uur in rekening gebracht à 59,50 per uur. Plus 9% BTW .Dat is ook gecorrigeerd.
De correcties zijn gedaan omdat ik het zelf ontdekte, daar zit voor mij het punt dat het vaker zo gefactureerd wordt, ontdek je het niet dan is de winst voor Vink Schilderwerken en/of de ZZPer
Dan is er een boeiboord geleverd ,daar zijn ze met twee man 2 uur bij mij aan bezig geweest. Als arbeidsloon werd 520 euro opgeschreven en daar komt dan nog 21% overheen. Er was nog een deur rot dat was ook niet mijn schuld daar is een andere voor geleverd, dat duurde 8 weken voor die er was.
Ook daar weer arbeidsloon zonder vermelding van uren. Daar heb ik ook bezwaar tegen gemaakt ,maar daar zal niets aan veranderd worden. Ze dreigen met incasso. Op hun website wordt er zoveel reclame gemaakt dat ze al 75 jaar zo goed zijn.
Ik ben niet onder de indruk van het geheel. En zeker het afhandelen van de rekeningen vind ik zeer onplezierig.
Mijn man en ik waren zeer snelle en nette betalers, maar dit heb ik in mijn leven nog niet meegemaakt.
Bij Vink Schilderwerken weten ze van mijn bezwaren.
Wanneer ze bij mij op deze manier een rekening opstellen en slecht omgaan met de rekening die al betaald is ,doen ze dat ook bij andere mensen. Wanneer ik de revieuws in deze rubriek lees dan komt het vaker voor dat er vrij hoge bedragen gerekend worden door schilder bedrijven. Er is kennelijk te veel vraag naar. Heb ook gehoord dat Vink Schilderwerken eigenlijk te veel werk aannemen en dan zijn vrouwen een makkelijke prooi vinden ze.
Nog een advies : Doe geen zaken met Vink Schilderwerken zonder offerte. Ze zoeken naar manieren om meer uren te maken en daardoor die te kunnen declareren .Voorbeeld : een nieuwe deur plaatsen dan ontdekken ze op het nippertje wanneer ze bezig zijn dat de afdeklatjes voor het glas niet passen. Je zou denken dat dat voor het het plaatsen van de deur bekeken zou zijn. Dan moeten ze die gaan halen en de daarvoor gemaakte uren die komen bij mij op de rekening. Ook ging het slot niet soepel er werd voorgesteld dat hij een nieuwe zou gaan halen. Dat vond ik niet nodig , maar het is echt een manier om meer uren te schrijven, daar ben ik van overtuigd. Voor mij nooit meer Vink Schilderwerken.
Ook ben ik niet onder de indruk hoe strak er geschilderd is ,maar daar heb ik nooit iets van tegen Vinks Schilderwerken gezegd. Voel me echt slecht behandeld door Vinks Schilderwerken en zal ze niemand aanraden.
Zeer onbetrouwbare partij
Zeer onbetrouwbare partij. Verschrikkelijk slecht schilderwerk afgeleverd (juni 2018) en bij contact opnemen na 2 jaar (mrt 2020) en ruim binnen de garantietermijn van 6 jaar Sikkens ivm herstelwerkzaamheden (verf laat los), geven ze niet thuis. Paar duizend Euro lichter en verschrikkelijk prutswerk geleverd. Ga hier niet mee in zee!!!
rv vastgoedonderhoud bv te hoorn
alles ging mis grote zwendelaars bellen nooit terug als ze dat beloven ben 1,100 euro kwijt en moet nu door een ander het weer laten doen .Maar er komt aktie in samen werking met andere gedupeerden zie ook mijn review op trustpilot in september onder naam theo.
.Doe aangifte mensen.
ernstig slecht bedrijf.
ernstig slecht bedrijf.
jaren geleden wat laten doen. in het begin lijkt het goed. echter begon de verf snel af te bladderen. zijn meerdere malen terug geweest. vervolgens zouden we nog wat horen. 5 jaar later nog steeds niets vernomen(onderhand wonen we er ook niet meer) maar schandalig hoe dit volk ermee om gaat.
R.V. Vastgoed, oplichters!
R.V. Vastgoed onderhoud .V.
Heel slechte ervaring met dit bedrijf.
Tot 3 maal toe de afspraak om te komen schilderen niet nagekomen.
Aanbetaling van €650,— wilden ze niet terugbetalen.
Dit zijn oplichters !
Daar kun je beter ver van blijven.
Arjan van Dijk van Westland Schilders licht klanten op…
Arjan van Dijk van Westland Schilders heeft 2 jaar geleden mijn gehele huis geschilderd. Na 4 weken begonnen de problemen en begon de verf op diverse plaatsen te barsten. De problemen werden erger en erger en de schilder was nergens meer te vinden. Een keer is hij nog wezen kijken en schrok toen zo van de slechte kwaliteit van zijn eigen werk dat hij heeft gezegd het op te zullen lossen. Vervolgens is hij weggegaan en heeft hij nooit meer iets van zich heeft laten horen. Inmiddels is rond het hele huis de verf aan het afbladderen en is het houtwerk gaan rotten en onherstelbaar beschadigd. Een onafhankelijk expertisebureau heeft geconstateerd dat de schilder met de verkeerde verf heeft geschilderd, witte plamuur buiten heeft gebruikt waardoor vocht in het hout is getrokken, heeft nagelaten grondverf te gebruiken, niet heeft geschuurd, en vuile verf heeft gebruikt. Met als gevolg dat mijn huis aan de buitenzijde volledig gerenoveerd dient te worden. Laat iedereen gewaarschuwd zijn en NOOIT met deze zogenaamde schilder in zee gaan. Hij komt afspraken niet na en bedriegt zijn klanten.
Onredelijke werkuren begroting
geleverd, echter in de offerte waren 10 arbeidsdagen met twee man berekend. Zij waren anderhalve dag eerder klaar dan begroot. Bij een aangenomen klus zit natuurlijk altijd wat speling qua uren, maar 24 uren teveel berekenen gaat erg ver. Wij hebben gevraagd of we reductie konden krijgen, maar dat bleef beperkt tot € 75.-, de kosten voor anderhalf uur voor één man.
Een flinke domper en het zal blijven bij een eenmalig avontuur met dit schildersbedrijf!
Wat is er nog meer niet goed geverfd. …
Ongeveet een jaar geleden mijn gehele woning buiten laten schilderen door Elsto Schilderwerken. In de loop der tijd kom ik achter diverse zaken die niet goed zijn voor wat je van een professioneel schildersbedrijf mag verwachten. Zoals het vergeten (overslaan) van stukken kozijn. Deel van achterdeur welke alleen een grondverflaag
hebben, de dakrand van de garage heeft ook alleen de grondverflaag. Wie weet wat er nog meer. Al met al niet tevreden.
Ik heb Dove Kwasten van Hans van…
Ik heb Dove Kwasten van Hans van Hartskamp ingeschakeld voor een schilderklus binnen 1 jaar liet het schilderwerk los volgde reparatie op en weer viel het los. Nu beroept deze schilder zich op zijn algemene voorwaarden als ondergrond slecht is geen garantie. Maar waarom schakel je dan een schilder in kwakt verf er overheen zonder advies. Volgens mij is hij naast doof voor kritiek ook blind. Geeft geen advies alleen maar verwijzen naar algemene voorwaarden.
Na 2 jaar alweer reparatie nodig
Schilders (ingehuurd door Nederland schildert) waren beunhazen en veel te duur. Na 2 jaar duidelijk scheuren, etc., dus gebeld voor garantie. Duurde uiteindelijk 5 maanden voor er iemand langskwam, en die mocht alleen "bijwerken", in plaats van grondig repareren.
Nooit mee in zee gaan!!
Schildersbedrijf Brevero uit Alphen(brabant)
Schildersbedrijf Brevero uit Alpen(nbr)een offerte laten maken voor ons hele nieuwbouwhuis te schilderen(opdracht januari uitvoering juni 21).Afgesproken wanneer ze zouden starten(juni 21) en hoelang ze nodig hadden(1 week)De eerste dag gingen de 2 schilders na 2 uur al weg.Zo ook de andere 3 dagen ik heb gevraagd waarom ze niet kwamen antwoord te druk ander werk of geen gehoor.Uiteindelijk kwamen ze een week later weer opdagen maar zagen andere klusjesmannen en weg waren ze.Uiteindelijk heb ik gezegt maak het deze week af of je hoeft helemaal niet meer te komen nou dat werd het dus.Half werk geleverd slecht gerenovliest(foto's als bewijs) Telefoontjes mails nergens reageren de directeuren meer op hoe onprofessioneel zijn Olaf van Dam en Martijn Bresser.(st Janstraat in Alpen)Nooit mee inlaten zou ik zeggen!
Niet oppakken klacht schilderwerk
Wacht al zes maanden op het oppakken van een klacht over de kwaliteit van de verf die na drie jaar al bladert en loslaat. Bedrijf stuurt standaard mails en reageert verder niet. Ga nu de klacht bij Sikkens neerleggen aangezien ze claimen daar een klachtenregeling mee te hebben.
Zeer slechte service
Zelfde ervaring als hieronder. Slecht schilderwerk en probeer nu sinds juni het schilderwerk te laten herstellen en ik krijg geen enkele reactie op mijn mails en telefoontjes. Niet mee in zee gaan!
volgens mij bestaat het bedrijf niet…
volgens mij bestaat het bedrijf niet meer! In maart 2020 afbladderende verf gemeld wat een half jaar daarvoor is geschilderd. Na mails en telefoon (toen nog wel) niets meer gehoord. Kan geen contact meer krijgen. NEDERLAND SCHILDERT DUS NIET!!!!!
Zeer slechte kwaliteit en geen service!
Zeer slechte kwaliteit van het geleverde schilderwerk. De verf bladdert er na een tijdje gewoon af. Na meerdere malen contact te hebben gezocht word ik voortdurend aan het lijntje gehouden. Zeer slechte service en klantonvriendelijk. Er wil niemand even komen kijken.
Een waardeloze bedrijf
Een waardeloze bedrijf, ik heb een hele slechte ervaring Ik was heel erg slecht benaderd door de mensen.
Bezig met herstelwerkzaamheden
Beste mensen,
Ga niet in zee met deze oplichters.
Ik ben mijn schilderwerk aan het herstellen nadat een zogenaamde “lokale” schilder mijn huis heeft verpest.
Nu ik aan het herstellen ben, wordt pas echt duidelijk wat een prutswerk er afgeleverd is voor een belachelijk hoog uur loon door zogenaamde vaklui.
Zoek lekker via uw eigen netwerk naar een lokale schilder die goed bekend staat.
Slechte "Vakschilder" uit Hengelo (G)
"Vakschilder" uit Hengelo (G) gevraagd slaapkamer te behangen, kozijnen te schilderen en plafond te sausen. Dacht dat ik dan zeker voor stukje vakwerk (meer) betaal.
Laat "Vak" maar weg, stuurt tot 2 x toe "schilder in opleiding", maar na diverse 1e klachten stuurt hij dezelfde schilder nog een keer, 2 klachten verholpen, maar andere werden van "kwaad tot erger". Zelfs na tweede klacht geen Vakschilder te zien om e.e.a. te beoordelen, laat staan een excuus. Volgens eigenaar Vakschilder was dit vandaag de dag "de norm"?! N.b. 11 foto's gestuurd van ondeugdelijk schilderwerk.
Enkele klachten waarvan duidelijke foto's door andere beroepsschilders als slordig tot slecht wordt beoordeeld:
- slaapkamerraam 1e keer zo slecht geverfd (druipers, gaten niet geplamuurd, zonder het uitzetsteun en raamsluiting af te plakken omheen geschilderd en alles moeten afkrabben), na 1e herstel zo veel verf gekliederd zodat raam (1e etage) niet meer dicht kon.
- behang op de hoeken om het bedrand niet goed geplakt, bleven witte strepen van ondergrond zichtbaar, had omgevouwen moeten worden, bij 1e herstel met grijze stift geprobeerd witte strepen weg te werken
- wanden van nieuwe kast bij eerste oplevering vergeten te schuren en af te lakken
- meerdere plekken niet glad geschuurd en ruw overheen geverfd
- meerdere plekken dikke druipers
- meerdere plekken niet afgeplakt, kost dus enkele uren dat weer schoon te krijgen
Een leerling-schilder moet leren, alle begrip daarvoor, maar dan een leer"meester" die na 2 x klachten zelf niet komt kijken en aanwijzingen ter verbetering geeft is een slechte Baas/Leermeester/Vakschilder.
Ook tot op vandaag, maanden later, geen berichtje of excuus. Heb 2 snipperdag genomen om zelf maar e.e.a. te herstellen en het slaapkamerraam er in zijn geheel uit moeten halen, opnieuw schuren, gronden, lakken en weer inhangen (dit keer wel beslag er af gehaald).
Wat een "rouwdouwers", niet aan te bevelen deze "Vakschilder" uit Hengelo (G), laat Vak maar weg!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.