Jeg har flere gange fået hjælp hos Mobi. Hjælp med virus, indstallering af programmer, opsætning af skabelon til cv Der er god tid og jeg er aldrig derfra skuffet. Ofte er der ovenikøbet lige inst... See more
Company replied
God service og kvalitet. Fik renset ladestikket og købt nyt cover og panserglas til min IPhone. Som Magnus sagde :” så skulle den gerne holde en 4 år mere…” Ja tak. Bedste sted at få repareret tele... See more
Company replied
Super sød arbejder! Skulle op og købe en Macbook oplader og var klar til at betale, men så får vi at vide af ejeren vi bare må tage den gratis 🙌 Opladeren virkede også som vi havde forventet... :)... See more
Super god og behagelig betjening hurtig rep og til den rigtige pris
Hos Mobi får du hurtig, prisvenlig og pålidelig service til din enhed. Vi har over 13 års ekspertise, og reparerer de fleste enheder på under 60 minutter uden tidsbestilling. Vi har altid 2 års reklamationsret på alle reparationer. Vi tilbyder også op til 3 års garanti på vores refurbished computere. Vi klarer alt fra skærmskift og batteriudskiftning til avancerede reparationer af følgende producenter: Apple, Samsung, Oneplus, Huawei, Motorola, Google Pixel, Xiaomi og Sony. Har du en smadret skærm på din Macbook eller PC klarer vi også det. Vi har også et bredt udvalg af tilbehør til iPhone, iPad mac og PC Kontakt os i dag for professionel service i særklasse.
Vinkelvej 39, 4600, Køge, Denmark
No recent history of asking for reviews
Super god og behagelig betjening hurtig rep og til den rigtige pris
Titusinder tak for en hurtig betjening.
Altid dejligt at komme her , tingene er bare i orden 🥰👍
Jeg har i dag den 08.05.2026 fået skiftet batteri på min Iphone 13 mini.
Venlig og hurtig betjening. Prisen var bestemt ikke for høj.
Fantastisk service, og super hjælp. Alt 100% i top. Kan varmt anbefale
Købte en computer for et par år siden. Jeg har været mere en tilfreds med den.
Fuld tilfredhed herfra. Altid imødekommende og fin ekspertise
Magnus er utrolig hjælpsom ,og god til os ældre. 👍🤩
Er altid blevet godt behandlet her. Har kommet her i mange år. Her er altid god service. Mvh Kaj
Har endnu engang fået optimal betjening og vender altid tilbage til Mobi! Piamarie

Reply from Mobi
Fantastisk service og hjælpsomhed fra Magnus, som havde tålmodighed til at hjælpe nogle ældre mennesker med opsætning af en iPad - kan virkelig anbefale hans forretning.

Reply from Mobi
Magnus er skideflink og hjælpsom, fik et gratis panserglas med siden jeg var ny kunde. Kan varmt anbefale

Reply from Mobi
God lokal mobilservice i Køge.
Fin service og rimelige priser 👍

Reply from Mobi
Var forbi lørdag den 21/3 for at få skiftet min skærm på min Samsung telefon efter en halv time var den fixet og 2 års garanti super god service
Mvh Brian

Reply from Mobi
Har lige været inde hos Magnus for at få hjælp til min nye mobil.
Han er super sød og god til at forklare.
Er god til at forklare på en stille og rolig måde. Jeg følte mig i trykke hænder.
Jeg vil besøge Magnus igen hvis jeg har brug for hjælp.

Reply from Mobi
Super god service,en rigtig god oplevelse,kan godt anbefales.

Bedste sted at få repareret telefon eller computer. Og så lokalt i Køge 👍

Reply from Mobi
Fik fjernet virus på min telefon, er rigtig glad for at få min elskede telefon tilbage. Vh Kirsten

Reply from Mobi
Kar været kunde hos Mobi i mange år, og går altid tilfreds derfra