See what reviewers are saying
Det skøre Pizzabud, Magnus leverede en helt fantastisk, kreativ og særdeles vellykket indsats, ved vores datters Malia konfirmation, Kristi Himmelfarts dag. Der gik laang tid før, gæsterne opd... See more
Vi bookede Magnus som Fup-fotograf som overraskelse og underholdning til vores børns konfirmation. Det var SUPER sjovt, bl.a. fordi det ikke blev introduceret og så bare udviklede sig derfra.... See more
Sikke et talent vi fik booket til sønnens konfirmation. Helt utroligt, at så mange stikord blev husket og sat i spil til stor morskab for alle. Tror dog fupfotograften alias Magnus, kan lave et lige s... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Ville have sat pris på om Magnus
Ville have sat pris på om Magnus, havde taget kontakt til os? Og indrømmet om der var sket noget med fotos til os. I stedet for ikke at svare, hvad der evt. er sket. Bare mega kedelig afslutning på en ellers god dag.Mærkelig nok ser vi han har optrådt andetsteds i april ???
Det skøre Pizzabud
Der gik laang tid før, gæsterne opdagede, at det var en glad happening/komik med Magnus som det skøre pizzabud der pludselig og uventet dukkede op og satte vild gang i snakken/underholdningen ved bordene og som erfarent og sikkert brug af sine improvovisatoriske evner fik stemningen 110% i top.
Magnus fik fat i hele selskabet, inklusive hovedpersonen Malia på sin egen charmerende måde og latteren ville ingen ende tage.
Der blev snakket, smilet og grinet meget af det hele dagen igennem, samt de efterfølgende dage.
Kæmpe stor tak skal lyde til Magnus, for en helt igennem uvurdelig og unik underholdning,
Vi kan helt klart anbefale Magnus til Jeres næste underholdning.
Prøv det :)
Alle fik en på opleveren……
Konfirmander og gæster og værter fik en på opleveren.
Så jeg giver de varmeste anbefalinger fra mig til jer.
Vi havde Magnus til at underholde som…
Vi havde Magnus til at underholde som "fupfotograf" til en 70 års fødselsdag. Det var vanvittigt morsomt og han fik hele selskabet rystet sammen. Der blev grinet længe efter at han var gået.
5 stjerner er for lidt for denne oplevelse.
Til vores bryllup kom Magnus og…
Til vores bryllup kom Magnus og underholdte. Det var verdens klasse.
Det var hylende morsomt fra start til slut.
Alle vores gæster roste ham og snakkede om ham hele aften.
Keep up the good work Magnus.
Vi glæder os til at modtage billederne.
Bedste anbefaling herfra
Fantastisk oplevelse.
Fantastisk oplevelse.
Magnus optrådte til min datters bryllup,og det er en oplevelse vi alle sent vil glemme.
Han er yderst professionel og hylende morsom, alle gæster ( ca 65 stk ) morede sig kosteligt.
De Aller varmeste anbefalinger herfra.
Tak til Magnus.
Tusind tak til Magnus!
Tusind tak til Magnus for at være med til at skabe en dejlig sjov og uformel stemning til vores sølvbryllup 2/9/23 i Kerteminde. Gæsterne var noget i tvivl omkring den fotograf i Columbo cottoncoat der kom ind efter forretten, men fandt efterhånden ud af at det blev sjovt, rigtig sjovt. Og vi fik rigtig mange dejlige og sjove festbilleder som en bonus oveni.
Magnus fik rigtig meget ud af de anekdoter vi havde sendt om udvalgte gæster og fik aktiveret rigtig mange.
Mange af gæsterne har rost indslaget og vi kan kun anbefale Magnus på det varmeste!
Knus fra Lone og Hans Henrik
Kan varmt anbefales
Hej Magnus
1000 tak for at du gjorde vores fest til dette århundredes sjoveste. Tak for de herlige billeder af os alle. Vi griner endnu 🙂
De bedste anbefalinger her fra.
De varmeste anbefalinger
Hej Magnus,🌸
Tusind tak, det er de sjoveste billeder, jeg har set fra festen.
Du er bare så god til at fange stemningen, går lige til stregen men ikke over.
Du kan virkelig sætte gang i en fest. Alle synes du var helt vild sjov, vi grinede længe efter du havde forladt os, og fortsatte kærligt drillerierne.
Det blev en fantastisk aften og nat. 🤪
Mange hilsner og varme anbefalinger herfra. 🌸
Lou
Det var en super oplevelse og rigtig…
Det var en super oplevelse og rigtig sjovt. Alt forløb som aftalt, og konfirmanderne elskede det.
Ekstra sjovt blev det med det personlige twist til hovedpersonerne og gode og humoristiske billeder.
60 års fødselsdag
det er helt bestemt, hvis man ikke ved hvad man skal give manden der har alt, så er magnus helt sikkert det bedste bud, det er noget vi aldrig glemme, ej heller vores gæster. tak for et meeeget sjovt indslag.
VH trine og co
super fik stemningen helt i top i et…
super fik stemningen helt i top i et stort selskab, super underholdning som fotograf
Magnus var helt perfekt…
Magnus var helt perfekt til at dosere sin underholdning i forhold til mine gæster til min 40års fødselsdag. Vi grinede rigtig meget og på intet tidspunkt var det for plat eller for meget. Magnus er dygtig til at mærke hvad de forskellige gæster vil være med til.
Løftede stemningen med sjov komik…
Løftede stemningen med sjov komik udført så gæsterne fik en sjov oplevelse!
Kan varmt anbefales hvis du vil have “gang i festen”
Fantastisk underholdning
Fantastisk underholdning. Alle små stikord var med og blev udført på utrolig vis. Ønsker man grin, smil og liv i festen, kan fup fotografen helt klart anbefales
Ikke mindre end fantastik
Ikke mindre end fantastik, super super sjovt indslag, alle 70 gæster på tværs af generationer havde grineflip, skønne og sjove foto modtaget - kan varmt anbefale Magnus som indslag til et festligt arrangement 😊
Fantastisk underholdning.Sjov og latter.
Kanon underholdning
Kan helt sikkert anbefale fup fotografen.
Har brugt ham nu to gange og det er bare total underholdning i top klasse hver gang.
Bh Maiken
Virkelig anbefalelsesværdig underholdning
Virkelig anbefalelsesværdig og fantastisk sjov underholdning. Fupfotografen tog fra start fusen på vores gæster til vores søns konfirmation, og han fik alle til at grine så tårerne trillede! Festkomikeren, Magnus, fik flettet vores stikord ind på den sjoveste måde og inddrog både konfirmanden og vores gæster til stor morskab for alle.
Samtlige gæster talte om fupfotografen bagefter. Derudover har vi fået tilsendt de mest fantastiske og sjove billeder af vores gæster.
Herhjemme er vi enige om, at skal vi booke underholdning en anden gang, så skal det være festkomikeren igen.
Et kæmpestort TAK til Magnus
Et kæmpestort TAK til Magnus - den fantastiske Pizzamand, som gjorde en sjov entré til min mands 60 års fest.
Magnus gjorde det super-godt - og satte godt skub i folk - og i festen - præcis som jeg ønskede.
Alle snakkede om det/ om Magnus bagefter....
OG alle var vildt imponerede over alle de navne og 'ting om folk', som han kunne huske.
Magnus fik så meget ud af de stikord, jeg havde givet om forskellige gæster - og brugte dem meget kreativt. Det kom der utrolig meget sjov ud af.
Derudover var Magnus god til at læse gæsterne - og havde en stærk intuition, som han brugte på fin vis.
Fra første tlf. samtale - og igennem hele forløbet har det været utrolig nemt og ubesværet at lave aftalen med Magnus.
Alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke - alt i alt har kontakten med Magnus været meget ordentlig og professionel.
Vi tøver ikke med at give Magnus vores bedste anbefalinger.