Möbelkungen Reviews 22

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Rated 4 out of 5 stars

Möblerna stämde exakt efter beskrivningen Dock var återkopplingen ang lev.tid lite väldålig.. Fick själv kontakta dem. För att få ett exakt leverans datum.

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans och trevlig personal! Lådorna är lite tröga, de glider liksom inte smidigt ut o in men det visste vi redan för vi har en byrå redan som är likadan.

Rated 4 out of 5 stars

Väldigt nöjd med tv-bänken! Jättefin och välinpackad, och så skönt att den kom hel och bara att ställa in! Väldigt lång leveranstid dock!

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Bra kundtjänst och support

Bra kundtjänst och support. Fin möbel och levererades problemfritt.

24 May 2026

Reply from Möbelkungen

Tack så mycket för din fina recension! Vad kul att höra att du upplevde bra service och en problemfri leverans. Hoppas du får mycket glädje av möbeln!

Väldigt nöjd med tv-bänken

Väldigt lång leveranstid dock!

16 May 2026

Reply from Möbelkungen

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med tv-bänken, väl paketerad och färdigmonterad att ställa på plats.
Vi beklagar samtidigt den långa leveranstiden och uppskattar verkligen ditt tålamod och din feedback kring detta.

Rated 4 out of 5 stars

Möblerna stämde exakt efter…

Möblerna stämde exakt efter beskrivningen

10 May 2026

Reply from Möbelkungen

Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att möblerna stämde helt överens med beskrivningen. Vi beklagar att återkopplingen kring leveranstiden inte var tillräcklig och tar med oss din feedback för att bli bättre. Vänliga hälsningar,

Rated 4 out of 5 stars

Byrån jag beställde var kanon

Byrån jag beställde var kanon, högsta betyg till den. Däremot var leveransen mycket senare än den skulle. Inez Alvarsson

1 May 2026

Reply from Möbelkungen

Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med byrån. Vi beklagar att leveransen blev senare än planerat och tar med oss din feedback kring detta. Vänliga hälsningar,

Lite lång leveranstid.

Lite lång leveranstid.
Annars toppenservice rakt igenom.
Chaufförens bemötande vid leverans/ hämtning likaså.

3 May 2026

Reply from Möbelkungen

Tusen tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både vår service och chaufförens bemötande. Vi uppskattar också din förståelse kring leveranstiden. Vänliga hälsningar,

Lite lång leveranstid

Lite lång leveranstid, men det var vi beredda på eftersom det stod på hemsidan. Men så fin möbel och den kom monterad och välpaketerad!

3 May 2026

Reply from Möbelkungen

Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att möbeln levde upp till förväntningarna och att leveransen fungerade smidigt trots lite längre väntetid. Vänliga hälsningar,

Rated 3 out of 5 stars

Outlet?? Sekunda möbler ??

Tycker man borde informera om att det är sekunda möbler . Mitt fina skåp har färgrinnings-märke inuti skåpet och ” fel ” i träet ( själva snickeriet) , på vitrinskåpets framsida på dörren, som bara är övermålat .

Inser att om skåpet skulle varit perfekt borde det kostat en halv gång till . Dock är 9” mycket pengar. Orkar inte ta ” fighten” då jag sett hur många bemötts och skåpet är annars jättefint .

Trevligt bemötande av chauffören och i övrigt inga problem med något .

29 April 2026

Reply from Möbelkungen

Tack Cina för att du tog dig tid att skriva en recension.
Det är tråkigt att höra att skåpet inte helt motsvarade dina förväntningar. Vi förstår hur du menar kring de detaljer du beskriver, och tar med oss din synpunkt kring tydligare information framåt.

Vi vill samtidigt förtydliga att våra möbler är nya och inte outlet- eller sekunda varor.
Insidor på skåp har en annan ytfinish än utsidan, då de inte är exponerade på samma sätt. När det gäller märket i träet kan det i vissa fall röra sig om naturliga variationer, såsom kvistar i massivt trä, som behandlas och lackeras över.

Vi önskar att du hade hört av dig till oss direkt – vi hade gärna tittat närmare på detta och sett om vi kunnat hjälpa dig vidare. Du är självklart fortfarande varmt välkommen att kontakta oss.

Vad roligt att höra att du i övrigt är nöjd med skåpet samt bemötandet vid leverans.

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans och trevlig personal

27 April 2026

Reply from Möbelkungen

Tack för 5 stjärnor! Kul att du är nöjd med leverans och bemötande. Tips: lite silikonspray på anläggningsytorna får lådorna att glida smidigare.

Rated 1 out of 5 stars

Noll koll på ordrar...skulle köpa 6…

Noll koll på ordrar...skulle köpa 6 stolar fick fyra....

19 April 2026

Hej Niklas,

Det här låter förstås inte bra, och vi förstår att det blev en frustrerande upplevelse.

Vid ert besök stod två kartonger framme på lastpallen, där varje kartong innehöll två stolar. Vi öppnade tillsammans med er en av kartongerna på plats och visade färgen på tyget och att det låg två stolar i varje, med tillhörande delar (ryggar och sitsar). Därefter gick ni in i utställningen för att titta på om ni istället ville ha de bruna stolarna. När ni kom ut igen visade ni att ni hade slutbetalat för ordern.
Samtidigt som vi hjälpte en annan kund med lastning lät vi er gå före och hämta era kartonger, och i det läget missade vi tyvärr att göra en gemensam avstämning innan ni åkte.

När ni ringde oss kort därefter bad vi er komma tillbaka direkt, och då såg vi till att ni fick med de två stolar som saknades samt hjälpte till att kontrollera allt på plats.

Vi tar med oss att vi alltid ska säkerställa utlämningen tillsammans med kund för att undvika liknande situationer.

Hoppas att ni nu är nöjda med stolarna och att allt känns bra efter att vi rett ut det.

Rated 5 out of 5 stars

Jag har redan köpt några möbler här

Jag har redan köpt några möbler här. vackra möbler... ingen konstruktion, underbart😊

1 April 2026

Reply from Möbelkungen

Tusen tack för de fina orden! Vi blir så glada att du återkommer till oss och att du uppskattar våra möbler. Vänliga hälsningar,

Rated 4 out of 5 stars

Köpet motsvarade mina förväntningar.

29 March 2026

Reply from Möbelkungen

Tack för din recension! Vad roligt att höra att köpet motsvarade dina förväntningar. Hör gärna av dig om det är något vi kan göra ännu bättre framöver. Vänliga hälsningar,

Gedigna trästolar

Gedigna trästolar, jättefina, mkt nöjd. Otroligt pris, 300kr/stol!

1 March 2026

Reply from Möbelkungen

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med dina trästolar och att du uppskattar både kvaliteten och priset. Vänliga hälsningar,

Rated 5 out of 5 stars

Supertrevlig person i utlämningen och…

Supertrevlig person i utlämningen och stolarna jag köpte är riktigt snygga och bekväma.

8 March 2026

Reply from Möbelkungen

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd både med servicen vid utlämningen och dina stolar. Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar,

Rated 1 out of 5 stars

Jag är mycket besviken på hur länge…

Jag är mycket besviken på hur länge företaget har hanterat min beställning.

Jag väntade i flera månader utan att få någon leverans eller information. När jag till slut kontaktade dem och gav flera alternativ
- leverans, avbeställning eller kompensation
- fick jag bara ett kort svar: ”Ordern är makulerad, ok!”

Det är väldigt oproffsigt och respektlöst sätt att bemöta en kund på. Jag hade förväntat mig bättre service och kommunikation.

24 October 2025

Reply from Möbelkungen

Ni bokade soffbordet hos oss, och ingen handpenning har erlagts. Vi har tyvärr haft längre leveranstider på vissa möbel serier och har därför meddelat att bordet ännu inte kommit in i lager.

När ni återkom med tre önskemål har vi valt att tillmötesgå ert önskemål om att avboka ordern helt. Detta bekräftade vi i vårt tidigare mail:
"Hej, Ordern är makulerad, OK!"
Vi beklagar verkligen att leveransen dragit ut på tiden. Ni som kund har alltid rätt att avboka er order, och vi kräver ingen förskottsbetalning, vårt mål är att ni alltid ska känna er trygga och bekväma när ni handlar hos oss.
Tveka inte att kontakta oss om vi kan hjälpa till på något annat sätt framöver.

Kundsupport

Rated 5 out of 5 stars

Byrå på Möbelkungen Outlet -SUPERNÖJD!!

Sökte efter byrå - trött på att skruva ihop själv och ville inte betala en förmögenhet - fann Möbelkungen. Hittade två st vita stora robusta byråer (64kg/byrå) på Möbelkungens Outlet (1000kr/st) med avhämtning Härryda - beställde på söndagen, supersnabb mailbekräftelse med information från Kundservice om att jag behöver boka tid för avhämtning - hämtade byråerna enl överenskommelse på torsdagen samma vecka - emballerade och färdigmonterade fick jag syna möblerna innan de lastades på min släpkärra - jag okejade att det var en liten, liten antydan till en spricka i färgen på en låda, byårerna blev emballerade återigen och lastade på släpkärran för hemfärd. Jag är SÅÅ NÖJD med hela köpet; från första titten på Möbelkungens hemsida där det finns MYCKET TYDLIG INFORMATION om företaget, möbler, genomförande av köp, hantering av reklamation, etcetera. Stort Tack till Möbelkungen! 🌟

7 August 2025

Reply from Möbelkungen

Tack Anna för ditt fantastiska omdöme och för att du lät oss leverera två riktiga tungviktare (64 kg styck!) – färdigmonterade, emballerade och redo för hemfärd. 💪 Vi blir extra glada när våra kunder hittar riktiga guldkorn i vår Outlet och får en smidig upplevelse hela vägen – från första klicket på hemsidan, till att möblerna står säkert på släpkärran. Det känns fantastiskt när allt klaffar från början till slut – och att du är nöjd är vårt bästa betyg! Tack för att du delar med dig. /MöbelKungen.

Mycket fint möbel👌super nöjd

Mycket fint möbel👌super nöjd. Bra kvalitet 👍leverans hem toppen,
Rekommenderar verkligen
MVH Hanna

17 February 2025

Hej Hanna,
Tack för din positiva recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med möbeln, dess kvalitet och att hemleveransen levde upp till dina förväntningar. Tack för att du rekommenderar oss – vi hoppas få möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden!

/Kundsupport

Fejk

Fejk. Du beställer, du får veta ett leveransdatum för att 2 dagar före leveransen meddela dig att leveransen skjutits upp på obestämd tid. Dock får du pengarna tillbaka fort.

22 November 2024

Hej Hamid,
Tack för din återkoppling och för att du delar dina synpunkter. Vi är givetvis ledsna över att vi inte kunde leverera enligt den ursprungliga tidsplanen och att detta skapade en negativ upplevelse för dig.

Vi vill dock ge en mer nyanserad bild av händelseförloppet:
Din order med avhämtning i Kungens Kurva var planerad till söndag den 24 november. Torsdag den 21 november kl. 18:08 skickade vi ut ett meddelande om en försening på grund av ett maskinfel på den lastbil som servar våra avhämtningsplatser. Vi informerade samtidigt att vi skulle återkomma med en ny avhämtningsdag så snart problemet var löst.
Kl. 18:20 samma dag valde du att avboka din order, vilket vi självklart respekterade. Kl. 18:40 genomförde vi en återbetalning av hela beloppet via Swish, och därmed är ordern makulerad.
Vi skickade ett nytt meddelande den 28 november med information om att en ny avhämtningsdag var fastställd till lördag den 30 november, vilket innebar en försening på sex dagar. Er order var avbokad enligt Ert önskemål och ingen avisering skickas då till Er.

Vår leverans till avhämtningsplatser är numera kostnadsfri, uppskattad av våra kunder och har varit en återkommande service i 8 års tid. Vi förstår att det är frustrerande när leveranser inte går som planerat, och vi beklagar verkligen denna fördröjning.

Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden. Tveka inte att höra av dig om du har ytterligare frågor eller funderingar.
Mvh
Kundsupport

Rated 1 out of 5 stars

Leverar (bokstavligen) inte vad de lovat

Skriver aldrig recensioner men denna gången blev jag riktigt arg.

Gjorde en beställning på en sänggavel med frakt hem till mig i Kristianstad. 9 arbetsdagar efter att jag fått beställningsbekräftelse så hör de av sig och säger att produkten inte kan levereras med externt åkeri pga. "skaderisk" men att de kan köra den med egen lastbil till Malmö, först i slutet på nästa månad.

De hör alltså av sig dagen innan sista leveransdag och vill att jag ska hämta produkten 9 mil från min bostadsort över en månad senare. När jag påpekar att de har skyldighet enligt konsumentköplagen att leverera produkter hänvisar de att de reserverar rätten att tacka nej till utkörning av större möbler, vilket inte stämmer med informationen på deras hemsida. Dessutom har de redan tackat ja till villkoren i och med att jag fått en beställningsbekräftelse.

Bedrövligt dålig attityd och okunniga om sina skyldigheter. Som tur var fick jag snabbt full återbetalning. Enda anledningen till att jag inte fortsatte att kräva leverans är pga. att jag verkligen inte vill bråka med dem igen om det skulle vara fel på produkten, vilket verkar vara en risk enligt tidigare recension.

De behöver verkligen, som tidigare nämnt av en annan recensent, lära sig konsumentköplagen.

15 February 2024

Reply from Möbelkungen

Vår högsta prioritet är att säkerställa att våra möbler anländer i samma fina skick som när de lämnar vårt lager. För att uppnå detta måste vi ibland begränsa leveransalternativen för vissa större varor.

De stora sänggavlarna kan tyvärr inte skickas med externt åkeri på grund av den höga skaderisken under transport. Därför erbjuder vi endast avhämtning vid våra avhämtningsplatser eller leverans med vår egen lastbil. Tyvärr ligger er adress utanför det område där vi kan leverera med egen transport, vilket vi verkligen beklagar. Vi informerar om dessa begränsningar i våra köpvillkor.

Vi föreslog leverans till närmaste avhämtningsplats, som i ert fall var Malmö. Vi förstår att detta inte var möjligt för er vid det föreslagna tillfället, men det fanns även fler tillfällen senare för avhämtning i Malmö.

Vi beklagar verkligen om ni blivit missnöjda och om vår information inte varit tillräckligt tydlig. För oss handlar det inte om att sälja så mycket möbler som möjligt, utan det viktigaste är att de levereras till dig som kund i bästa möjliga skick.
/Kundsupport

Under all kritik

Det kom en fantastiskt vacker skänk som jag betalt över 6000 kr för. Efter flera veckor börjar den spricka överallt och de hänvisar till luftfuktighet i hemmet vilket jag mätt och är helt perfekt. Den fortsätter att spricka och jag är så besviken. Att de pratar om luftfuktighet och att den då kan spricka... Ingen av mina andra möbler spricker! Jag har en nyproducerad lägenhet sedan juni och alla mina möbler är nya. Konstigt att de inte spricker då... Kommer gå vidare med detta. Handla inte från detta företag!

26 January 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look