See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

MitID virker alt for ofte ikke. Appen fejler, koder afvises, og man sidder bare fast. Det er frustrerende, især fordi man er afhængig af det til vigtige ting. Alt i alt en dårlig og upålidelig løsning... See more

Rated 4 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

Virker som forventet ikke. Udelukket fra min bank og alt andet som kræver Mit ID. Ingen kundeservice, ingen hotline, overladt uden hjælp, ikke nemt når man er af ælder årgang og ikke er digitalt ind... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

MitID virker alt for ofte ikke

12 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Lønningsdag - nede igen som altid

Så blev det lønningsdag i Danmark, og MitID er nede IGEN. Det sker næsten hver lønningsdag efterhånden, man kan sætte sit ur efter det. Det er simpelthen ikke i orden, det er kritisk infrastruktur!! Gør noget ved det i Folketinget, indsæt krav til driften!

31 March 2026

Det er en ommer

Det er en ommer! Vil logge ind, og der kommer intet stregkode frem så man kan logge ind på mobilen. Derefter kommer den med en udmelding at man har brugt mit id to steder, og dermed ikke kan logge ind???! Nogle gange virker den slet ikke. Kan det ikke gøres bedre??

16 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

En flok gale mennesker eller uduelige politikere? Vælg selv!

Nå..hvor stod det skrevet, at en gammel IT-nørd som mig skulle traske ned til Borgerservice på Rådhuset på mandag, for at få en kode til Mitid? Ingen steder. Men det gør det nu.

Fredag og lørdag var min fysiske krop ved at eksplodere af raseri. Jeg skulle sætte min nye mobil Samsung A26 op. Barnemad tænkte jeg. Her 14 timer senere opgav jeg.

Først fik jeg en ekstrem dårlig rådgivning hos You See butikken i Aabenraa. Mitid kunne jo overføres fra den ene telefon til den anden. Digitalt. Nøøø..sagde han i butikken. Min telefonliste (ikke opkald) kunne faktisk også overføres digitalt. Nøøø..sagde han i butikken. Du skal skrive den ned på et stykke papir og indføre den manuelt nøøøede han videre. Inkompetente personer.

Det værste var så faktisk da jeg skulle scanne mit pas til den nye telefon. Jeg fandt mit pas frem. 1½ år til udløb..men rent og blankt. Jeg havde simpelthen aldrig brugt det.

I forhold til Nemid som i sin tid gik glat er den nye måde passet skal scannes på galimatias.
Det gik godt med identifikationslinjen. Nede i bunden hvor billedet sidder. Så skulle der sidde en skjult chip i pappet på forsiden. Man skulle lægge telefonen med bunden nedad og så millimeter for millimeter lede efter "papchipset". Hvis det ikke lykkedes skulle man starte forfra..forfra..forfra..forfra..forfra..forfra..gab..

Intet resultat, Jeg spurgte kunstig intelligens AI. Prøv at scanne siden hvor fotoet er, svarede it-monstret. Jeg scannede, scannede og scannede overalt.

Ringede så til Mitid. "Tja kvidrede kvinden i min gamle mobil telefon. Du skal have en kode på rådhuset....du kan ikke få en her".

Og så nåede jeg endda ikke at scanne mit ret så grimme fjæs ind. Som var den tredje forhindring i processen. Enhver ved jo, at gamle folk skifter ansigt lige så hurtigt som nyfødte babyer. Så var jeg kommet dertil og så langt, ville jeg helt sikkert få en politianmeldelse fra Mitid for tyveri af passet. Fordi fotoet ikke lignede!

Spørgsmål til Mitid, politikerne, det digitale Danmark og alle os..de gamle folk. Der kun ønsker det gamle land videregivet til ganske almindelige mennesker med spørgsmålet:

"Hvad pokker bilder I jer ind"? At kvæle os i IT-fims med umulige systemer, og vor et pas skal scannes tre forskellige steder? I I gået fra forstanden. Gale individer.

6 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Helt håbløst på en mobil

Helt håbløst på en mobil. Det er umuligt at logge på mange sites. Appen virker heller ikke med fingeraftryk trods nyeste opdateringer og Android 15 eller 16. Sjovt nok virker alle andre apps med fingeraftryk.

3 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kunne man give 0 stjerner var det sket.

Kunne man give 0 stjerner var det sket.

Ustabilt system og når man bruger det erhvervsmæssigt, er det hamrende frustrerende når man ikke kan komme ind i sine værktøjer man bruger til at udføre sit arbejde!
Det koster utrolig meget i tabt arbejde og man bruger VANVITTIG meget tid på det.
På jeres egen side står det at det er utilgængeligt, men på diverse login sider, står der normal drift. Det er simpelthen for ringe!

4 February 2025
Rated 4 out of 5 stars

Mitid fungere bedst på computer med…

Mitid fungere bedst på computer med kodeviser, til alle dem med fastnet telefon der endeligt lukker helt ned i 2030 men er begyndt i jan 2025 vil en computer være det bedste køb sammen med en alm nokia telefon. da smartphone vil være spildte penge at bruge mitid på for at undgå en masse bøvl især hos ældre med dårligt syn.

20 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

Tja igen igen en “uventet” fejl

Tja, er jo bare en af vildt mange der er træt af Mit id.
Senest har jeg siddet i kø til skat i en halv time og kom endeligt igennem. Så skal man kun lige igennem Mit id, så er man der.
Men men men. Igen igen kommer man ikke igen da der er sket en uventet fejl😱🤮
Altså er der ventede fejl og uventede fejl. Altså de fejl i har er meget forventet hos mig, da i jo ikke har styr på noget som helst. Noget man er så afhængig af skal bare virke, eller skal vi finde andre måder.
Så tag jer sammen og drop alle undskyldninger!!!

12 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

Du har brugt dit bruger-ID to steder…

Du har brugt dit bruger-ID to steder samtidigt. Derfor er sessionen blevet afbrudt. Prøv igen

Det sker alt for ofte og man kan IKKE prøve igen i låser en ude og snakker om at rydde cache og alt muligt. Klart ældre ikke fatter noget af jeres system og vi andre har ikke tid til det!!!

OPSIG JERES JOB OG FÅ ET LIV

19 October 2024
Rated 1 out of 5 stars

Virker ikke igen (skete også ved…

Virker ikke igen (skete også ved påsketid) på min Samsung Galaxy S24 ultra. "Der er sket en fejl" og man kan ikke kopiere fra gammel telefon, da samme meddelelse kommer igen. Supporten kender nu endelig til problemet, men vil ikke skrive om det på deres side. Er nu tvunget til at bruge gammel telefon eller chip, som jeg følte nødvendig at skaffe sidst. Den er i øvrigt en hel uge om at nå frem, i stedet for at den sendes som pakke fra dag til dag. Man bruger alt for meget tid på det halvvirkende skrammel. NEM id virkede trods alt.

10 June 2024
Rated 2 out of 5 stars

Virker bare så tungt og man kan jo ikke…

Virker bare så tungt og man kan jo ikke undgå det.
I forbindelse med login til Eboks går det altid galt og de mærkeligste fejl besked dukker op.
Om det er eboks eller mitid vides ikke , men ofte må man vente længe hvis lykkes . Hver gang må jeg forsøge mindst 2 gange , hvis jeg er heldig !
Håber at ikke at sikkerheden i koden er lige så dårlig!

23 May 2024

Brugerfjendtlig og en skandale

Man kan ikke oprette en profil hvis man ikke har et pas,eller møder op i borgerservice. Der skal bestilles tid mindst 2 uger i forvejen, og i den tid, kan man ikke betale sine regninger, eller gå på mobilbank. Det er lavet så det er så besværligt som muligt. QR kodenavn heller ikke benyttes, og går man ind på mitid på den gamle enhed, for at se de oplysninger man skal bruge (brugernavn og kode) beder den igen om at man skal bruge sir pas, eller møder op I borgerservice.. Hvad formålet er med det, kommer jeg aldrig til at forstå. Helt igennem skandaløs og komplet ubrugelig app som får mig til at tvivle kradtigt på at de vil brugerne det bedste.

9 July 2023

dem der lavede dette system burde fyres

dem der lavede dette system burde fyres
ny telefon? så er du tvunget til endnu engang at finde en tid langt ude i fremtiden hos kommunen, fordi IKKE ALLE HAR PAS!!!!!! så jeg kan ikke bruge det, oveni kan jeg heller ikke validere min mobilepay fordi ikke allr har råd til en masse elektronik!!!! jeg en mobil jeg var tvunget til at købe, da huawei blev smidt ud af google pga usa, jeg har ikke en tablet jeg kan bruge udover, jeg er heldig jeg i det hele taget har en laptop
jeres system er omstændigt, jeres koder istedet for qr virker oftest ikke og det er i det hele taget noget rod i har lavet, nemid fungerede men neeeeeeeej, i SKULLE bare bruge millioner af danskernes penge på et dårligt system. hvornår lærer i det? i er SUPER DÅRLIGE når det kommer til at lave programmer og andet der involverer IT
hvor mange trustpilot sider har i??????

10 July 2023

Is this your company?