Det er eet af de bedste steder at hente…
Det er eet af de bedste steder at hente nogle gode madder!
Det er eet af de bedste steder at hente nogle gode madder!
Intet negativt at sige om hverken Anders, hans varer eller service. 100% tilfredshed fra 8 forskellige voksne, der var så heldige at finde Anders` hjemmeside.
Ikke sidste gang vi vil benytte os af Madmanden:)
Lækkert smørrebrød til god pris! Og venlig betjening! Ikke sidste gang at jeg har været der!
For denne virksomhed er service en by i Rusland. Ejeren, som også arbejder på stedet til hverdag, er alt for hurtig til at sige "nej", "kan ikke", "findes ikke", "det gør vi ikke", "vil ikke" og lign. Jeg har aldrig oplevet noget lign. Manden hører ganske enkelt ikke hjemme i den del af arbejdsmarkedet, hvor man skal rykke ud med en tjenesteydelse over for en kunde. Måske burde han finde sig et andet metier?! Når han f.eks. vitterlig har lakserillette stående (bruger det til smørrebrød), men for alt i verden ikke vil lave en sandwich med den, når en kunde beder derom ("Nej! Vi laver kun frikadelle- og flæskestegssandwich!", hedder det), eller en anden slags sandwich for den sags skyld, f.eks. med æg, så man ikke skal få det samme at spise hver evig eneste gang (nej, der er ingen god forklaring, ingen god grund: manden gider bare ikke at yde det mindste ud over, hvad han engang er blevet enig med sig selv om, at han vil yde!), ja, så er det altså topmålet af dårlig service, hvad den slags butikker angår. Manden skider jo simpelthen på sine kunder. Han burde skamme sig. Han får åbenbart de penge hjem, han vil have, for den mindsteanstrengelse, han er villig til at mønstre. Flot! Hvor ville verden være et trist sted, hvis flertallet af virksomheder opførte sig på den måde!

Reply from Madmanden
Jeg bestilte til et selskab på ca. 40 personer. Maderne var klar til tiden (lørdag kl. 10), og det så smagte det rigtig godt.
Har lige hentet 24 stykker smørrebrød fra Madmanden - og alle til mødet var henrykte! Det så lækkert ud og smagte endnu bedre :)
Kan varmt anbefales!
Vi fik lavet pindemadder til 35 personer, til vores barnedåb i januar, og det hele var perfekt. Med hensyn til service, kunne vi selv bestemme hvornår vi hentede maden, fik hjælp til at bære den ind i bilen, og kunne aflevere fadene når det passede os. Maden var af høj standard i forhold til prisen, og portionerne var store. Alt i alt meget anbefalelsesværdigt.
Jeg kommer altid tilbage til Madmandens smørrebrød!