LEC ENERGY SOLUTIONS Reviews

3. Air Conditioning Store
  4. Air Conditioning System Supplier
  5. Auto Air Conditioning Service

Written by the company

Installateur airco, airconditioning, ventilatie, sanitair. Wij plaatsen al uw airco projecten en warmtepomp projecten.

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Slim energiebeheer dat meteen resultaat oplevert

Na de installatie van onze zonnepanelen, warmtepomp en laadpalen heeft LEC Energy Solutions ook het Midea energiebeheersysteem voor ons bedrijf geactiveerd en correct ingesteld.

Het systeem is duidelijk en gebruiksvriendelijk. We zien meteen hoe de verschillende installaties slim op elkaar worden afgestemd, waardoor we onze zelf opgewekte energie optimaal benutten. Het rendement is direct zichtbaar.

De installatie, configuratie en uitleg verliepen vlot en professioneel. Een aanrader voor bedrijven die het maximale uit hun energie-installatie willen halen.

10 July 2026

Top bedrijf !!!

2 binnen units en & buiten unit laten plaatsen van het huismerk MIDEA.
Wat ik kreeg was een vertegenwoordiger die weet over wat hij praat en perfecte uitleg geeft hoe en wat de mogelijkheden zijn.
Ipv van het dure merk Daikin wat ik in gedachte had prijsde hij mij het thuismerk aan wat even goed is maar veel prijsbewuster en langere garantie....en volledig compatibel met zonnepanelen en warmtepomp.
Dus keuze was rap gemaakt en na installeren en testen had ik daar geen spijt van!!!!
De plaatsing is heel snel gebeurd door een team die weet wat ze doen, werken heel snel en precies en alles heel netjes achtergelaten.
Je krijgt een deskundige uitleg over de werking en gebruik van de toestellen en onderhoud.
Kortweg.....indien je airco wil plaatsen zeker deze firma contacteren !!!!

11 June 2026

Reply from LEC ENERGY SOLUTIONS

Dag Christophe, bedankt voor de review

Tevreden klant

De vertegenwoordiger Dylan, kwam 2 keer langs om alles goed te bekijken en kwam de dag van de installatie mee om alles nog eens te overlopen met de installateurs. Ze leverde proper en goed werk. Kan hen zeker aanraden!!!

17 March 2026

Reply from LEC ENERGY SOLUTIONS

Dag Louis, bedankt voor de review. Wij wensen jou heel veel plezier met jouw aircoheaters. Groeten, team LEC

Rated 5 out of 5 stars

Koelte in de zomer bij NAH Eindelijk!

Koelte in de zomer bij NAH Eindelijk dankzij LEC - Energy Solutions! 🌞
Bij NAH Eindelijk vinden we het belangrijk dat onze leefruimtes aangenaam en koel blijven tijdens warme zomerdagen.
Voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) kan hitte als een extra prikkel worden ervaren, wat kan leiden tot ontremd of ander gedrag. Daarom investeren we op een duurzame manier in verkoeling.
Deze week zijn de experts van LEC - Energy Solutions bij ons aan de slag gegaan om airco’s te installeren in zowel de kleine als de grote leefruimte. Dankzij hun fantastische service en oog voor detail hebben ze rekening gehouden met onze cliënten en het therapieprogramma. Zo werd de hinder tot een minimum beperkt.
We zijn enorm tevreden over de kwaliteit en service. Mocht er in de toekomst nog behoefte zijn aan airco's, zonnepanelen, warmtepompen of laadpalen, dan weten wij wie we zullen contacteren!

12 July 2024

Reply from LEC ENERGY SOLUTIONS

Bedankt voor de review Matias en laat de warme dagen maar komen

Rated 1 out of 5 stars

Onprofessioneel

Een aantal jaren geleden hebben ze een airco geplaatst waar we tevreden over waren. Nu hen gecontacteerd in ons nieuwe huis voor airco en extra zonnepanelen. Raphael is langsgekomen om alles te bekijken, op te meten. Er moest een tweede omvormer geplaatst worden omdat er al zonnepanelen lagen. Dit alles is in sneltempo afgerond en gekeurd voor eind 2023 zodat we recht hadden op de premie voor de zonnepanelen. Nu wordt onze aanvraag voor de premie geweigerd door fluvius omdat het een tweede installatie betreft. LEC is plots niet meer bereikbaar en blokkeert zelfs ons nummer. Uiteindelijk, via ander nummer, toch kunnen bereiken. Raphael probeert zich er op verschillende manieren uit te praten: hij wist niet dat er zonnepanelen lagen (terwijl er zijn bijgelegd en hij zelfs foto's van eerste omvormer heeft), hij wist niet dat er subsidies waren aangevraagd voor de vorige zonnepanelen, de vorige zonnepanelen waren niet op onze naam, hij kent de voorwaarden van de premie niet (terwijl zijn vrouw mij deze via mail heeft doorgestuurd)... Kortom, geen aanrader. En vooral heel professioneel wanneer je probeert tot een oplossing samen te komen en dan je nummer geblokkeerd wordt. Blijkbaar ben ik niet de enige waarvan hij geen oproepen meer beantwoordt.

Bedankt voor uw antwoord. Als u zelf de voorwaarden doorstuurt , achteraf na plaatsing , voor de aanvraag van de premie zou u moeten weten dat dit niet kan goedgekeurd worden aangezien het om een 2de installatie gaat. Dus dan is het ook heel vreemd dat u ons dit laat aanvragen want dit kon nooit goedgekeurd worden. En wij geloven als klant nog altijd de mensen die de zonnepanelen plaatsen, zijnde jullie, dus je zou toch mogen verwachten dat jullie dan de correcte info geven…Als ik een mail krijg met de boodschap dat het blijkbaar om een 2de installatie gaat (en niet de eerste) van jullie bedrijf, terwijl jullie zelf foto’s van de keuring hebben doorgestuurd naar ons (in het keuringsverslag) waarin de eerste zonnepanelen vermeld werden alsook jullie eigen elektricien een volledig nieuwe kast gemaakt heeft waar ook de eerste zonnepanelen in verwerkt zijn..Dan vraag ik me af wat er in dit dossier nog correct verlopen is ivm de premie en kan u niet zeggen dat wij goed geïnformeerd zijn.

28 November 2023

Reply from LEC ENERGY SOLUTIONS

Dank u voor uw feedback. We betreuren het dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. De installatie is uitgevoerd conform de afspraken in onze offerte. Wat betreft de premie, we hebben ons uiterste best gedaan om u correct te informeren over de aanvraagprocedure en -vereisten. De uiteindelijke goedkeuring van subsidies ligt echter buiten onze controle, zoals duidelijk vermeld in onze verkoopvoorwaarden, facturen en offertes.

Zeer goeie ervaring

Twee airco binnenunits en 1 airco buitenunit laten installeren. Zowel het advies als de installatie verliepen zeer vlot. Korte doorlooptijd van eerste afspraak tot installatie. Zeer professioneel met aandacht voor elk detail. Zeer tevreden met het uitgevoerde resultaat.

29 November 2023

Reply from LEC ENERGY SOLUTIONS

Dag Dirk, bedankt voor de mooie review en veel plezier met jullie energiezuinige verwarming en koeling.

Rated 5 out of 5 stars

Geen zaken gedaan maar wel vrijblijvend en eerlijk advies

Ik stelde dit bedrijf enkele vragen in verband met het laten weghalen van een oude airco en de mogelijke opties. De afstand van het bedrijf tot mij thuis is wat te groot, waardoor de reiskosten nogal hoog uit zouden vallen. Desondanks kreeg ik van de zaakvoerder uitgebreide en eerlijke informatie.

21 March 2021

Aanrader!

Van prijsofferte tot plaatsing: goede service en knap werk geleverd! Absoluut een aanrader als u op zoek bent naar een installateur voor een airco.

13 March 2021

Reply from LEC ENERGY SOLUTIONS

Dank u wel Ira, veel genot van de airco deze zomer!

The Trustpilot Experience

Take a closer look