See what reviewers are saying
At man skal give 1 rød stjerne før virksomheden gider og få ordnet ens ordre og endda stadig uden at kontakte en når man har prøvet via mail og telefon, så kan jeg ikke anbefale denne virksomhed.... See more
Rigtig fin og personlig service ved spørgsmål til ordren. Bestilte et større antal skilte, og de kom hurtigt, selvom alt skulle laves fra bunden. De små handelsdrivende kan noget, som de store ikke he... See more
Written by the company
Elegante produkter laver af træ.
Benløseparken 19, 2 tv, 4100, Ringsted, Denmark
- +4560749996
- kontakt@kunstli.dk
- kunstli.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Otroligt fina produkter
Personlig service og hurtig levering.
Rigtig god, personlig betjening ved forespørgsel på personlig opgave via e-mail. God service og hurtig levering.
Det var fordi
Det var fordi, at I havde sendt min bestilling af 3 nøgleringe, så jeg fik dem inden jul, da de skulle bruges til Julegaver, men da jeg fik nøgleringene, var sommerfugl nøglering med forkert navn på, øv så skrev vi til jer om det og lagde et billede ved, så i kunne se navnet var forkert. I sendte lyn hurtigt en ny med rigtig navn. 👏 Det var god service.
Kan ikke anbefales
Varen kom forsent, selvom orden er bestilt i god tid. Varen var rigtig fint og godt lavet men det kan ikke ændre på den dårlige service
Ja jeg fik penge retur fra virksomheden, men jeg har stadig ikke fået en besked omkring det. Ingen respons fra virksomheden.
Jeg har ofte brugt dem og jeg er aldrig…
Jeg har ofte brugt dem og jeg er aldrig blevet skuffet 🤗
Virkelig flot!
Virkelig flot!
Har modtaget det flotteste skilt til vores hoveddør. Jeg er meget glad og tilfreds.
Har bestilt et mere til en gave.
Og et par julegaver bliver også bestilt der.
Helt perfekt sted at handle.
Tak for god service.
Stærk oplevelse med kunstli
Stærk oplevelse med kunstli
Kom til at lave en fejl i ordren, men fik svar meget hurtigt med det var blevet rettet - Er også yderst tilfreds med selve produktet, der levede op til forventningerne.
Klarede en reklamation på bedste vis.
Trods udfordringer med leveringen, lykkedes det firmaet at få klaret leveringen hurtigt efter henvendelse fra mig. Tilmed modtog jeg en personlig forklaring. (Det havde nu ikke været nødvendigt) Varen er flot og anvendelig, det var ikke lykkedes mig at finde en, der havde de specifikationer andetsteds. Så jeg er glad.
Meget glade for de bordkort vi fik…
Meget glade for de bordkort vi fik lavet hos kunstli
Flot skåret i træ- wau
God oplevelse
Bestilte et skilt til mit havebord som en lille sød gimmick. Ventede på at kunne se hvornår det kom og ringede til kundeservice - meget venlig mand - efter et par dage kom mit skilt, ovenikøbet et ekstra da producenten syntes en større dimension ville være flottere
Kanon god service og mega flot skilt
Kan varmt anbefales
Super oplevelse
En misforståelse gjorde at vi fik leveret en forkert vare - en mail til Daniel og vupti fik vi det korrekte.
Kan helt klart anbefale at handle her!!
Har bestilt mang pg kvinde figurer til…
Har bestilt mang pg kvinde figurer til toilet dør i træ. Faktisk 2 gange og vi er alle meget tilfredse og vil selvfølgelig gerne give en positiv anmeldelse af både produkt, hjemmesiden og levering.
👍
Har modtaget fint skilt og navneskilt
Har modtaget fint skilt og navneskilt. Flot design og hurtig ekspedition.
Bordskilte Design A
Bestilte 2 bordskilte (Design A med personlig tekst).
Skiltene levede til fulde op til forventningen.
Virkelig flotte og unikke!