Så rar og venlig betjening online/messenger Fine og beskyttet forsendelse. Handler så gerne der igen
See what reviewers are saying
Jeg modtog den fineste gavekurv med posten! Der var et håndskrevet kort med fra Gavehjertet, og et par gratis chokolader med, virkelig flot! Super godt pakket, hurtig levering og rigtig sød kundeser... See more
Troede når jeg skrev modtager på ville I/Post nord give modtageren besked om at hente gave hos Meny i Thorsø ærlige penge
Company details
Written by the company
Vi sælger skønne gavekurve og gaveartikler. Vores gavekurve er nøje sammensat af kvalitetsprodukter, og du kan finde noget for en hver smag.
Ved Klædebo 15, 2970, Hørsholm, Denmark
- 50 59 98 89
- kontakt@gavehjertet.dk
- gavehjertet.dk
Så rar og venlig betjening…
Så rar og venlig betjening online/messenger
Fine og beskyttet forsendelse.
Handler så gerne der igen
Fantastisk kunde service
Fantastisk kunde service, helt i topklasse.
Hurgtig behandling af ordre.
Meget fine kurve
Det er en rigtig flot gave og en hurtig…
Det er en rigtig flot gave og en hurtig levering, tak..
Rigtig god personlig service
Utrolig dejlige varer selvom det var…
Utrolig dejlige varer selvom det var mad spild. Købte 2 og det jeg godt kunne lide var så fik man også 2 forskellige pakker. De var ikke ens.
Nem brugerflade til at få skræddersyet…
Nem brugerflade til at få skræddersyet gavekurve leveret, så selv de mindre teknisk begavet kan følge med. Gode valgmuligheder til kurven. Hurtig og nem levering. Flotte og fine gavekurve som vil passe til enhver anledning
Er yderst tilfreds
Virkelig god service og hurtig…
Virkelig god service og hurtig levering, modtager var super glad for gavekurven som var rigtig flot
Alt er lækkert og forsvarligt pakket…
Alt er lækkert og forsvarligt pakket ind. Varerne er lækre og som beskrevet. Hurtig ekspedition. God oplevelse.
Troede når jeg skrev modtager på ville…
Nem betjening og vældig hjælpsomme.
Så fin og hurtig levering 🌸
Nemt at bestille og hurtig levering
Kan anbefales
Kan anbefales. Skønne gavekurv der kan sendes med en sød personlig hilsen direkte modtager. Fin hjemmeside der er nem at gå til
Stor tilfredshed
Hurtig levering, nem hjemmeside at finde ud og gode og lækre vare.
Min kammerat var yderst tilfreds og fortalte at alt smagte delikat.