Hentede nytårsmenu 2025, alt pakket fint og god anvisning til tilberedning. Blinis smagsløse, fyld smagsløs og bar præg af færdigkøbte salater. Ærgerligt at de havde valgt brisler som forret, men... See more
See what reviewers are saying
Vi afholdte vores barnedåb på Kitzchen for 50 personer. Der manglede absolut ingenting. Stort og lækkert udvalg af mad, hvor der hele tiden blev fyldt op. Dybt professionelt personale med stort... See more
Kitzchen Middelfart var sådan et fint sted at gå ud at spise! De var helt utroligt søde og serviceminded.En usædvanlig god betjening omkring at lave glutenfri pizza, brød mm. Alle venlige og søde. Vir... See more
Maden var ok men hellere ikke mere. Betjeningen ?? Eller mangel på samme. Vi ventede 35 min på drikkelse, bordet ved siden af os endnu længere. I bruger ganske unge mennesker hvilket kunne være fint... See more
Hasn’t replied to negative reviews
Igen har vi spist på Kitzchen
Igen har vi spist på Kitzchen, og både mad og betjening var i top, og vi kan kun anbefale at spise på Kitzchen.
Vh.
Hardy
kundeservice
Vi har forsøgt at kontakte Kitzchen ift. at bestille deres nytårsmenu siden 23/12. Vi ringede til butikken, hvilket deres svare lover de ringer tilbage. Det bliver den 25 jeg ringer igen, samme besked. 26 ringer jeg atter engang, samme besked.
Om eftermiddagen læser jeg så, at de har udsolgt af menuen.
Kontakter dem via facebook, hvor de oplyser man ikke har kunne bestille telefonisk - hvilket der står på hjemmesiden.
Plus et svar om, at de altså havde julelukket - står der heller ingen steder eller oplyses ej af telefonsvarer. Da det i følge Kitzchen er for dyrt at lave om! Generelt er det dårlig kundeservice ift til denne oplevelse! Vil ikke anbefale det til nogen..
Burde måske hedde Kitzchen Nightmare
Burde måske hedde Kitzchen Nightmare, for kan ikke huske hvornår jeg sidst har spist mad af så ringe kvalitet. Stedet er hyggeligt. Super indretning, og de har en fantastisk isbar. Det må være den der kan trække stedet op på 4 stjerner. Mit bedste råd til stedet er, at de ansætter en kok der rent faktisk er interesseret i at lave mad der smager af andet en købedåsetomater og køleskab. Stedet/omgivelserne fortjener det.
Utrolig ventetid
Utrolig ventetid, 40 min. for 2 burgere og en gang fritter er efter min mening for lang tid. Bestilte en flaske vin og det var kun muligt at få plastik og så blev hele flaske tømt på en gang i de 2 halvliters plastik - generelt en kedelig oplevelse.

Reply from Kitzchen
Enorm lang ventetid
Enorm lang ventetid (+30 min) på fire ordinære kedelige burgere fra streetfood området er simpelthen under al kritik, dertil var flere bøffer brændte. Personalet hertil er oveni købet også en særklasse for sig. Kan på ingen måde anbefales.

Reply from Kitzchen
FANTASTISK 😊 første besøg på Kitzchen
FANTASTISK 😊 første besøg på Kitzchen. Lækker mad, kanon betjening, SKØN indretning, smukke planter, dejlig musik 😍 SÅDAN 💪💪💪
Kommer helt sikkert igen 😁
Har lige været forbi Kitzhen for 5 gang…
Har lige været forbi Kitzhen for 5 gang siden de åbnede. Helt igennem perfekt koncept især for os med børn. Vi spiser med det samme, service i top og super hyggeligt. Vi kan slet ikke få armene ned. Vi kommer helt sikkert igen.
Numse og nøgler
Ikke særlig stort udvalg. Hvilket er ærligt da konceptet er mega godt. De kan ikke lave nok mad. Hver gang jeg gik op var der ikke noget af tag af. Plus man venter i lang tid på tjeneren. Det eneste er godt er deres italienske øl (poretti) ærligt da jeg skal køre bil. Ellers havde jeg taget et par flere frem for maden. 👎🏻
FANTASTISK nyt og dejligt koncept.
FANTASTISK nyt og dejligt koncept.
Fruen fik italiensk, jeg fik asiatisk og de unge amerikansk - og det hele var lækkert og friskt. ,,, og til en meget fair pris.
De bedste anbefalinger.
Thomas, Skanderborg
Der fås ikke bedre
Der fås ikke bedre! Kitzchen food court er absolut en totaloplevelse både på gastronomiskalaen og stemningsskalaen. Retter fra tre verdenskøkkener: italiensk, amerikansk og asiatisk, severet på en helt ny og spændende måde! Servicen er i top, og indretningen summer af gode vibes sammen med lounge-musikken! Helt klart en oplevelse værd!
Mest fantastiske mad man kan få !
Mest fantastiske mad man kan få ! gourmet mad fra en food truck som serveres lækkert og er en fryd for ganen. Dette MÅ ALLE prøve, som kommer forbi skoven i Middelfart så sving ind forbi KITZCHEN Street Food !