Hentede nytårsmenu 2025, alt pakket fint og god anvisning til tilberedning. Blinis smagsløse, fyld smagsløs og bar præg af færdigkøbte salater. Ærgerligt at de havde valgt brisler som forret, men... See more
See what reviewers are saying
Vi afholdte vores barnedåb på Kitzchen for 50 personer. Der manglede absolut ingenting. Stort og lækkert udvalg af mad, hvor der hele tiden blev fyldt op. Dybt professionelt personale med stort... See more
Kitzchen Middelfart var sådan et fint sted at gå ud at spise! De var helt utroligt søde og serviceminded.En usædvanlig god betjening omkring at lave glutenfri pizza, brød mm. Alle venlige og søde. Vir... See more
Maden var ok men hellere ikke mere. Betjeningen ?? Eller mangel på samme. Vi ventede 35 min på drikkelse, bordet ved siden af os endnu længere. I bruger ganske unge mennesker hvilket kunne være fint... See more
Hasn’t replied to negative reviews
Virkelig dårlig oplevelse.!
Virkelig dårlig oplevelse.!
Vi fik ingen betjening. Vi fik et bord og så var vi så overladt til os selv. Det mad der skulle være varmt, var desværre koldt og omvendt. Salaten var slatten. Når man har et koncept, så må man meget gerne fortælle om det. Totalt dårlig oplevelse!
Maden er kedelige
Maden er kedelige. Det hele smager ens. Spild af penge. Tjener kom ikke og fortalt om konceptet.
Kunne være et super konceptet, hvis man alt gjorde mere ud af maden, men det mislykkedes deres for dem.
Jeg fik en meget velsmagende burger kit…
Jeg fik en meget velsmagende burger kit her til aften og må sige en yderst venlig betjening i food trunken 😋
Kan kun sige jeg er meget tilfreds
Ingen familie hygge
I lørdags holdt vi 75 års fødselsdag på Kitzchen, det var en total fiasko, der var lukket af ind til buffeten og blændet af pga et bryllup, vi fik maden serveret, det væltede bare ind på vores bord, der kom ikke tallerkener ind, det tog meget lang tid før der kom drikkevarer og endnu længere tid før maden kom. Vi havde købt 3 timer, så det var bare en forvirrende og stresset oplevelse. Hvis de havde spurgt os om vi ville acceptere den måde det blev på, ville vi have sagt nej tak. Fødselsdagen blev ødelagt.
Britta Laustsen
Syg af maden
Jeg var der i går med min kæreste. Vi har begge haft problemer med maven efter besøget. Øv.
Dårlig burger awasome sauce smagte dårligt
Dårlig burger awasome sauce uden smag gammelt salat i burger tørre fritte
Har lige været der for anden gang
Har lige været der for anden gang. Første gang var da de lige var åbnet…. Det var en direkte dårlig oplevelse. Maden var ringere end det jeg selv kan lave ( og jeg er ikke god i et køkken ). Igår ville vi så prøve igen. Det er bestemt blevet bedre, men kvaliteten står slet ikke mål med prisen… vi var dagen før på Brøndums i Skagen, og betalte her næsten det samme som på Kitzhen…. Men Kitzhen når ikke Brøndums til sokkeholderne…. Maden er ikke dårlig, men heller ikke fantastisk… jævn oplevelse der bare er alt alt for dyr i forhold til kvaliteten. God betjening dog….
Lidt øv betjening.
Her kom jeg med min familie, efter en hård og lang arbejdsdag. Vi bliver vist til vores bord hvor det er super betjening, men da vi går op og kigger efter hvilken slags mad der var, var der jo næsten intet til børn. Vi får så afvide i det man går ud at man bare kunne få det special lavet. Til prisen synes jeg det burde være bedre.
Ikke særlig spændende eller god mad
Ikke særlig spændende eller god mad.
Dyrt i forhold til kvalitet.
Meget snavsede toiletter.
Men flink personale og hyggelige omgivelser.
Min 🌟 går til pigen, der betjenede os.

Reply from Kitzchen
Kylling i vegetar maden??
Virkelig lidt vegetar muligheder det eneste man kunne få var brød, pomfritter,flødekartofler og 1 salat der var endda kylling i deres VEGETAR pokebowl som er fuldstændig uacceptabelt, vores drikkevarer tog 5 minutter om at komme og derfor fik vi dem gratis sindssyg god service som trækker dem op på de 2 stjerner

Reply from Kitzchen
Manglende mad og over 1 time forsinkelse på den forudbestille mad.
Bestiller via hjemmesiden takeaway mad til afhentning kl 18.40.
Ved ankomst kl 18.35 står der 20 i kø, og der er hele tiden folk, der forlader køen i frustration uden mad og må opgive. Kl 19.35 kommer vi forrest i køen og der er vores mad ikke færdig endnu. På det tidspunkt 55 min efter ordre-tidspunktet.
Folk forlader fortsat køen uden mad, omend personalet forsætter med at tage imod helt nye ordre. Det er under al kritik og med fokus på at tjene penge frem for service.
På intet tidspunkt er der nogen der beklager. Bare et enkelt “vi beklager” ville gøre underværker.
Da vi endelig får maden og kommer hjem med den, da mangler der pommes frites. Til stor frustration. I kø i over 1 time på forudbestilt mad til 8 personer, og så mangler noget af maden.
Da jeg ringer til Kitzchen og forklarer mig og ønsker penge retur for de manglende pommes frites, er der igen ikke en eneste beklagelse. Ikke en.
De tilbyder tværtimod et gavekort for de glemte pommes, som er erstatning for de for meget betalte penge. De vil ikke give mig penge tilbage for de glemte varer og derfor for mange betalte penge. Jeg må derfor lægge røret på med uforrettet sag.
Dette er under al kritik og service på et meget lavt niveau.
Jeg kan ikke anbefale stedet.
Simpelthen genialt
Simpelthen genialt. Super betjening og herlig mad til prisen. Tak
Hjertevarm service ud over alle grænser
Hjertevarm service ud over alle grænser
Vi ankom 3 personer onsdag d. 5. maj klokken 14:30, for vi var ikke opmærksomme på, at I først åbnede klokken 16. Vi var dybt skuffede, sultne, kolde og våde, så vi satte os i tørvejr hos jer, og hentede hver sin softice på den anden side af gaden.
Så dukkede en medarbejder op, og vi forventede at blive bedt om at gå et andet sted hen, da han fik øje på os.
I stedet gik han ind og tændte for strålevarmerne til os. Vi kontaktede ham, takkede for varmen og fortalte, at vi var kommet langvejs fra for at smage jeres burgere og is, men at vi var nødt til at køre mod København klokken 16.
Så gik han, og kom tilbage med hvad han kaldte "smagsprøver" på is med guf til os.
Jeg har aldrig oplevet så hjertevarm service før, og glæder mig helt vildt til næste gang jeg er på Fyn, for så går turen helt klart ud til jer - efter klokken 16.
Medarbejderen hed Mathias - og ham kan I godt nok være stolte af.
Lækker mad og SUPER GOD SERVICE fra…
Lækker mad og SUPER GOD SERVICE fra personalet i foodtrucken 👍🏻
Rigtig lækker 10 retters menu
Rigtig lækker 10 retters menu. Søde, gode og opmærksomme tjenere. En dejlig oplevelse, som jeg helt klart vil anbefale til andre og jeg kommer uden tvivl tilbage. :-)
Ganske enkelt fantastisk mad og…
Ganske enkelt fantastisk mad og service!
Fem retter, udvalgt af kokken, og hver en bid smagte virkelig dejligt😊
Her kommer vi bestemt igen!!
Ingen service
Havde bestilt bord til kl 20, og blev også anvist til et bord på det tidspunkt. En halv time senere forlod vi restauranten uden at have fået lov at bestille mad eller drikkevarer... Da vi gjorde tjeneren opmærksom på at vi forlod stedet af den årsag lød svaret "fair nok"... Ikke specielt god service
Lækker mad og god energi fra tjenere
Super fedt koncept og super lækker mad.
God betjening og tjenere med god energi som også gerne giver en ærlig guide igennem oplevelsen uden de tænker på “mersalg” af ekstra rettet.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Maden og servicen var helt i top. Personalet har været super gode til at beskrive retterne og været behjælpelige med passende mængde.
Kan klart anbefales