Pakken jeg havde bestilt kom ikke. De svarer ikke på telefonen. Der står kundeservice 24/7 på deres hjemmeside, men selv via deres mail formular er det svært at komme i kontakt med dem. Svar kan... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Company replied
Desværre lidt knas med gls men kundeservice gjorde alt de kunne og endte med at få både produkt og penge retur - god service. Dog kunne kundeservice godt svare en anelse hurtigere 👍
Written by the company
Vi tilbyder kæledyrsartikler og tilbehør til din kat, som gør både dig og din kat glade! Vi forhandler alt fra kradsetræer, foderautomater, katteskåle og meget mere.
8000, Aarhus C, Denmark
- kontakt@katteliving.dk
- katteliving.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
Varen er ikke modtaget
Varen er ikke modtaget, der er ingen trackinginfo på varen og der svares ikke på mails.

Reply from Katte Living
Super tilfreds med min første bestilling
Super tilfreds med mit køb, det var både billigere og hurtigere levering af min vare end det andet sted jeg først overvejede at bestille fra. Bliver helt sikkert det første sted jeg kigger næste gang jeg skal bruge noget til min kat 👌🏻

Reply from Katte Living
Jeg er overordnet tilfreds med…
Jeg er overordnet tilfreds med produktet jeg modtog. Men informationen om at det ikke var på lager da jeg bestilte det, og derfor måtte vente i over en uge på at det blev afsendt, var dårlig. Først da jeg selv henvendte mig til jer, fik jeg denne information.

Reply from Katte Living
Jeg har ventet 3 uger på et kradsetræ…
Jeg har ventet 3 uger på et kradsetræ til 1300,-kr
Den var i restordre, jeg bliver spurgt om jeg vil have den når de igen får på lager, jeg svarer ja tak.
Har intet hørt
Har spurgt om ikke de har et tilsvarene de kan sende
Ingen svar
Jeg er ikke tilfreds

Smart og flot kradsetræ
Jeg bestilte et kradsetræ med skab. Det blev leveret efter 3 dage, og kradsetræet er super smart, og kattene elsker det!

Reply from Katte Living
Gode produkter og kanon service
Udover der var lidt bøvl mht. deres hjemmeside viste noget var på lager som var udsolgt, men de var så gode til at skrive til mig undervejs, og undskylde. Bestilte et stort kradsetræ, og et stykke legetøj og en måtte til foran kattebakke, og de var så søde at give mig så meget ekstra legetøj med som undskyldning pga ventetiden på ordren. Det eneste kritik jeg har efter jeg har fået det store kradsetræ vil min kat hellere ligge i den end ved siden af mig xD Kan 100% anbefale, gode produkter og kanon service

Reply from Katte Living
hurtig levering og dejligt legetøj
jeg købte en masse forskelligt legetøj til mine 2 katte - blev leveret efter 2 dage og kattene er glade for det

Super kradsetræ
Købte et af de store kradsetræ. Var spændt på købet, da det jo er en ny butik. Kradsetræet var i super fin kvalitet, og vores lille Marco elsker træet som det vigtigste!