Jensencykelhaus
See what reviewers are saying
Svindel og humbug. Jensencykelhaus.com er ikke en dansk webshop, som de udgiver sig for at være, de har ingen fysisk butik, selvom de påstår det. Jeg prøvede at annullere min ordre få minutter eft... See more
People also looked at
Anmel svindel til Rigspolitiet
1 levering kom efter 12 dage. 2 levering har aldrig kommet, og der er nu to mdr siden. Sagen er anmeldt til rigspolitiet, og overdraget til NSK økonomisk kriminalitet. Hvor jeg lige har modtaget svar. Udenlandsk hjemmeside, hvor de ikke vil foretage ydeligere retsforfølgelse, med mindre de modtager flere anmeldelser. Så anmeld! Kan dog ikke se den er udenlandsk, København Cykler. Adresse i Århus ovs. Cykelhaus invest, Jensen Cykler, Pedersen Cykler. Ergo stort Svindel firma
Svindel firma
Svindel firma. Man får ikke sin varer det er ikke muligt at komme i kontakt med dem. De svarer aldrig tilbage.
Efter 14 dage stadig i transit, måske, ingen information, handel ikke her under nogen omstendigheder
Efter 14 dage stadig i transit ,måske, i kina!!!! ingen information tak for ingenting
Kinaprodukt😩
Jeg melder mig desværre i koret af meget utilfredse kunder.
Troede det var en dansk virksomhed med moral, men nej, det er det rene svindel!
Svindlervirksomhed!!
Svindlervirksomhed hvor størrelserne ikke passer med de mål de opgiver, alt er fra Kina og kommer først 3-4 uger efter det er bestilt.
Og hvis du vil returnere skal du selv sende det til Kina og betale evt. Told & Importomkostninger.
Fortjener ikke 1 stjerne.
Fortjener ikke 1 stjerne.
Mangelfuld leverance.
Bestilte 2 PAS trøjer og har rykket for…
Bestilte 2 PAS trøjer og har rykket for levering efter 10 dage og blevet informeret om at varerne er udsolgt - de vil refunderer edter 72 timer efter jeg har rykket for levering og refusion. Ellers må jeg melde til politi/ bank for mistænkelig virksomhed
Svindelfirma - de har ingen fysiske varer
Svindelfirma. For guds skyld hold jer langt væk. Er selv blevet snydt. De har kun online varer på deres Shopify platform, men ingen fysiske varer. Efter ordren er lagt, sker der ikke mere. Når jeg rykker holder de mig hen med "afventer opdatering fra deres shipping firma". Der sker bare ingeting. Har nu lært på den hårde måde. "If it is too good to be true - it IS too good to be true"
Fup,og svindel
Fup,og svindel - glæder mig til pengene retur 🙏🎉🎉
Hold jer væk …..China når der er værst
Der er tale om en svindel virksomhed
Der er tale om en svindel virksomhed.
De bruger Jensen cykler I århus billeder for at få det til at se legitimt ud.
Skrækkeligt
Virksomheden er ren svindel. En politi anmeldelse ville være på sin plads.
Såfremt du har handlet brug inddrivelse af beløbet via din bank.
Svindel!!
Svindel!!! Hold jer væk!
Det er noget værre skrammel de sælger, og deres lager liggger i Kina, de har aldrig haft en butik i DK
Vis man vil handle med Kina så købe ved…
Vis man vil handle med Kina så købe ved jensencykelhaus da ders lager liger i Kina. Jeg er skuffet over ders kundeservice er lige nul kunne ikke få en ting annullere. Så nu må jeg se hvornår sager kom for pt har de været 11 dag uden vej og er blevet skadet 14 gang på ders vej .
Svindel og humbug.
Svindel og humbug.
Jeg prøvede at annullere min ordre få minutter efter bestilling, men fik at vide, det ikke var muligt.
Meget mistænkeligt. Hold jer væk!
Svindel!
Svindel!
Det er fake. Virkelig dårlig kvalitet.
Det hed jessensgaardcykler for en måned siden.
Samme historie med familie, og at de skal lukke.
Svindel og tyveri
Svindel for der er tale om kopivarer direkte fra Kina og ikke en butik i København. Men også tyveri, for selvom de ikke kan levere en bestilt vare, vil de ikke betale pengene tilbage.
ADVARSEL JENSEN CYKLER
ADVARSEL JENSEN CYKLER
Før du handler skal du lige tænke dig en ekstra gang om.
Jeg så på deres website jensencykler.com eller jensencyklerhaus.com (og hvad de ellers har af domæner til deres SCAM) at de havde ophørsudsalg og de havde et par Progrip cykelsko nedesat med 40% og tænkte det var en god handel og de havde dem på lager så jeg regnede med at de kom inden for få hverdage.
De havde dem dog ikke på lager, dvs deres kinesiske Temu/Aliexpress leverandør havde dem på lager og de blev sendt fra Kina og jeg fik dem først 19 dage efter bestilling. Det altså dropshipping og ikke en kvalitets lagervare.
Da jeg fik skoene blev jeg noget skuffet, det var det værste gang kinabras i imiteret læder og med en skobund i blød plastic, derudover lugtede de ganske forfærdelig.
Da jeg således gerne vil benytte mig at returretten skulle jeg tage et billede af skoene og sende, derefter skulle jeg sende dem til en adrersse i Kina og betale en fragt på ca 250 Kr. Skoene kostede 400 Kr.
Jeg fandt dog selv de samme sko på Temu til 232 kr inkl fragt hvis jeg bestilte dem selv.
De tilbød mig dog først 10 % rabat hvilket jeg sagde nej tak til, så tilbød de 20% rabat og jeg takkede nej.
Da jeg ikke vil betale en fragtpris for det samme som skoene koster hvis jeg selv køber dem på Aliexpress eller Temu, så valgte jeg at smide dem ud.
Så jeg skrev så tilbage til dem at jeg gerne vil have de 20% alligevel for så havde jeg dække nogle af omkostningerne så svarede de ikke tilbage på mail.
Det godt nok utroligt frækt at drive forretning på dem måde og tage fusen på deres kunder, for det er i strid mod god markedsføringsskik og et produkt købt i Danmark uden mulighed for garanti og returret ere ikke lovligt.
Men det er heller ikke gået så godt for dem for på deres tidligere webshop jensencykler.dk har de en trustpilot scorre der er MEGET dårligt, så de laver blot en ny shopify webshop på et .com domæne og starter forfra. Så kan de starte forfra med deres hustle.
Det skal være min ypperste pligt at advare potientielle kunder om at handle hos jensercykler, mage til hustler firma. Det sidste ord er ikke sagt i denne sag.
Hilsen
Frank Rasmussen