Bestelling Jeha
Afgelopen 24 mei een tuintafel besteld, deze zou binnen 5 werkdagen geleverd worden. Op 1 juni wordt de tafel bezorgd, echter mist de helft van mijn bestelling en blijf ik achter met alleen de tafelpoten. Er wordt beloofd binnen 2 dagen het tafelblad te leveren, niet gebeurd. Op 3 juni zelf contact gezocht, opnieuw wordt gezegd dat binnen 2 dagen geleverd wordt. Uiteraard 5 juni ook niks geleverd. Wel krijg je mails dat je bestelling eraan komt of onderweg is waarna niemand op komt dagen. 5 juni opnieuw contact, maandag wordt het echt geleverd word er gezegd, opnieuw een tijdsindicatie via de mail maar ook op maandag 8 juni geen levering. Bijna dagelijks contact moeten zoeken met de vraag waar mijn bestelling blijft, het komt eraan wordt opnieuw gezegd. 12 juni word dan uiteindelijk mijn bestelling geleverd, alhoewel deze helemaal kapot in de doos zit. Gemaild met een klacht, en opnieuw telefonisch contact gezocht. Erg vervelend, zet de foto’s maar op de mail en dan kan ik het meteen op. Ondertussen is het 19 juni, zou de bestelling al 2 keer worden opgehaald maar al 2 keer komt er niemand opdagen. Ik blijf nu met een kapotte bestelling zitten en mijn geld word pas terug gestort zodra alles is opgehaald. Ontzettend slechte service, geen communicatie vanuit hen en met de klacht word niks gedaan. Bestel hier vooral NIET.
19 June 2026
Unprompted review