4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Flotte billeder af høj kvalitet

Vi har haft et super godt samarbejde med Interfilm. De har taget ansvar for den fulde proces og leveret alle billeder i høj kvalitet og lige efter vores ønsker. Vi vil klart bruge dem igen til næste opgave. Stor anbefaling herfra.

10 March 2026

Professionalisme og fleksibilitet

Hos A/S Sæby Fiske-Industri ønskede vi at forbedre vores profilfilm og kontaktede derfor Interfilm.
Vores oplevelse var, at hele processen og produktionen blev gennemført med stor professionalisme og fleksibilitet i forhold til de opstillede rammer og betingelser.
Vi er meget tilfredse med det endelige resultat.

15 December 2024
Rated 5 out of 5 stars

Interfilm og Raber er fantastiske samarbejdspartnere

Anmeldelse af Interfilm og Raber
Vi er utrolig glade for samarbejdet med Interfilm og Raber, som har skabt de smukke videoer til vores hjemmeside for Park Lane Copenhagen.
Deres professionelle tilgang og kreative vision har formået at indfange essensen af vores hotel på en måde, der virkelig gør indtryk. Videoerne formidler den unikke atmosfære og luksus, som vores gæster oplever, når de besøger os.
Gennem hele processen har Interfilm og Raber været lette at arbejde sammen med - fra den indledende briefing til den endelige levering. De forstod hurtigt vores ønsker og kom med værdifulde input, der løftede det visuelle udtryk.
Resultatet taler for sig selv: Videoerne på vores hjemmeside skaber nu en stærkere forbindelse til vores potentielle gæster og præsenterer hotellet på en autentisk og indbydende måde.
Vi kan varmt anbefale Interfilm og Raber til alle, der søger professionel videoproduktion af høj kvalitet.

24 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

En fornøjelse at arbejde med Interfilm…

En fornøjelse at arbejde med Interfilm productions! Kvaliteten og arbejdet var i top klasse! Et uvurderlig produkt jeg fik efter vores arbejde var færdigt. Raber formåede at levere mere end forventet! Kommer helt klart til at bruge ham til fremtidige projekter. Kan helt klart anbefales hvis man vil have det bedste kvalitet på markedet og være tilfreds med sit valg👏

8 August 2025
Rated 4 out of 5 stars

Rigtig flotte produktioner

Vi i Fårup Sommerland er tilfredse med resultatet af samarbejdet med Interfilm og Raber. Vi endte med rigtig flotte og gennemarbejde produktioner, og Raber og hans team fik bragt vores idéer til live på en rigtig fin måde. Særligt Interfilms dronearbejde var utrolig veludført.

31 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med vores bryllup

I forbindelse med vores danske bryllup, valgte vi at benytte interfilm til at lave videoer og billeder af den store dag. Dette har vi bestemt ikke fortrudt, fordi sjældent oplever man så dygtig og engageret person, med en naturlig og professionel tilgang til opgaven. Gæsterne roste fotografen over skyerne for måden han kunne tilpassede sig stemningen og omgivelserne. Endnu mere der de så billederne og de videoer der var blevet taget/optaget.

Fotografen var dygtig til at guide og vejlede os i forbindelse med vores photoshoot, hvor vi endte med billeder og videoer præcis som vi ønskede dem. Meget profesionelle, flotte og naturlige, hvor man kan se kærligheden til hinanden osv. de opnår "next level".

Vi var så tilfredse med interfilm, at vi valgte dem igen til vores store udlandske bryllup, selvom der allerede var blevet bestilt fotograf og videograf til dette bryllup. Dette har vi bestemt heller ikke fortrudt, fordi ærligt sagt, så opnår den anden virksomhed slet ikke samme niveau som interfilm. Langt fra!

Vi kan varmt anbefale Interfilm og især hvis man vil sikre sig et godt resultat og fantastisk oplevelse.

21 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi hos Radteam vil gerne give vores…

Vi hos Radteam vil gerne give vores varmeste anbefaling til Interfilm! De har skabt en fantastisk kort video til os, der både fanger vores vision og præsenterer vores arbejde på en professionel og indbydende måde. Samarbejdet har været gnidningsfrit, kreativt og præget af høj kvalitet fra start til slut. Tak for en flot produktion – vi ser frem til at arbejde sammen igen!

- Radteam

10 March 2025

Jeg er dybt imponeret

Jeg er dybt imponeret - hele arbejdet fra Raber og interfilms side er uden sammen ligning ! Hos ewalds ApS fik vi lavet 2 videoer med udtalelser fra vores kunder. Opgaven blev drøftet og gennemgået - og Rabers ideer fik det til at spille ! Samtidigt til en totalt overkommelig pris - jeg var bange for videoer i denne kvalitet var voldsomt dyre. Men modsat er tydeligvis bevist 🙏🤩 tak til jer

6 January 2025

Fra vision til virkelighed: En fantastisk rejse med INTERFILM Production

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med INTERFILM Production, som har skabt en dokumentarfilm, der oversteg alle mine forventninger. Teamet var ekstremt professionelle, kreative og engagerede i hele processen. De formåede at omsætte mine idéer med højeste kvalitet i både kameraarbejde og redigering.
Deres positive energi og fokus på detaljerne gjorde samarbejdet både nemt og inspirerende. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker en produktionspartner i verdensklasse.
⭐⭐⭐⭐⭐

23 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Interfim - super match mellem ambition og budget

I 2022 ønskede Pihl/LM Byg at skyde alle projekter (eksisterende som nye) med større visuelle ambitioner. Derfor blev der lavet en aftale med Interfilm, da de både kan håndtere alle pltforme og medier…men også optimerer i budget.
Efterfølgende var det en glæde, at Interfilm ikke bare levede op til vores ønsker, men også leverede gode råd og ideer undervejs. Det blev hurtigt tydeligt, at uanset om det krævede en enkelt person eller et helt team, så fik vi altid det vi ønskede – plus det lille ekstra. Om det er ikoniske billeder, produktionsbilleder eller portrætter så sørger Interfilm for, at vi både kvalitativt og professionelt var i sikre hænder.
Bottom line var vi meget tilfredse med samarbejdet og kan på det varmeste anbefale Interfilm til andre virksomheder, der ønsker at styrke deres profil og markedsføring.

10 January 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kunne jeg give flere stjerne

Kunne jeg give flere stjerne, så havde Raber & Interfilm fået det.....
Raber & Interfilm har sponsoreret en flabet og yderst lækker promoveringsvideo om Cycling for Cancer som er Danmarks STØRSTE & FEDESTE teambuilding- & Netværksevent til fordel for dem der bliver glemt i cancer Kamen nemlig de pårørende.
Resultatet er fantastisk, og vi er MEGA glade og YDERST stolte af den film, de har lavet for os.

Jeg kan HELT KLART anbefale Raber og hans professionelle måde at være på om fange de mindste deltaljer.
Tak Tak Tak

Dbh. Kim Guhle
Stolt stifter & direktør i Charity for Cancer

14 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super tilfreds med Interfilms arbejde!

Super tilfreds med Interfilms arbejde!
Vi fik lavet en hjemmeside; MNA-Co med reklamefilm, flotte billeder og en opsætning som er lige til og meget brugervenlig.
Alt blev som vi snakkede om, og vi fik i processen rettet til så hjemmesiden blev nøjagtig som ønsket.
Helt klart en anbefaling herfra.

31 August 2023

100 👌🏻

Vi fik produceret en brandingfilm og vi er yderst tilfredse og kan helt klart anbefales 👌🏻✨️

10 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Gode resultater hver gang!

Vi har benyttet interfilm til forskellige opgaver det seneste år, til alt fra billeder til reklamevideoer. Hvor den seneste opgave var en reklamefilm i Bulgarien. Her blev vi igen og især vores samarbejdspartner meget positiv overrasket over hvor fantastiske resultater Interfilm formår at få skabt.

Vi er meget tilfredse med Interfilm og den professionelle tilgang der altid er med opgaverne.

23 September 2023

Is this your company?