IDentika Reviews 44

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Servicen håller absolut toppklass – smidig kommunikation, hög kvalitet och ett resultat som överträffar förväntningarna. Det märks verkligen att IDentika brinner för det de gör och strävar efter pe... See more

Rated 1 out of 5 stars

Varnar för Identika AB! Företaget tar betalt varje månad för kreditbevakning. Min upplevelse är att tjänsten i praktiken inte ger något värde alls. Om en betalning blir sen går ärendet snabbt till i... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rekommenderar ! IDentika är ett säkerhetsföretag som hjälper mig med att skydda mina personuppgifter på nätet. Jag får en direkt notis ifall mina person uppgifter används i ett bedrägerisyfte.

Rated 5 out of 5 stars

Mycket trevligt bemötande och väldigt enkelt och prisvärt. Ett väldigt bra skydd att ha för att känna sig trygg från bedragare som finns på internet. Rekommenderar verkligen!

Company details

Written by the company

IDentika övervakar kreditrelaterade uppgifter och kända dataläckor. Vi tillhandahåller information som kan användas som stöd vid uppföljning av kredituppgifter och vid hantering av misstänkt bedrägeri.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Riktigt bra bemötande och snabb och bra…

Riktigt bra bemötande och snabb och bra service!Riktigt nöjd!

Reply from IDentika

Stort tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att du uppskattar vårt bemötande och den snabba servicen. Tack för att du tog dig tid att dela med dig!

Rated 5 out of 5 stars

Jag är otroligt tacksam för deras…

Jag är otroligt tacksam för deras tjänst väldigt kunniga och hjälpsamma! Tusen tack

10 March 2026

Reply from IDentika

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att du uppskattar tjänsten och vårt stöd. Tack för att du tog dig tid att dela med dig!

Rated 5 out of 5 stars

Väldigt bra tjänst och fantastiskt…

Väldigt bra tjänst och fantastiskt bemötande varje gång, rekommenderas

19 March 2026

Reply from IDentika

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar både tjänsten och vårt bemötande. Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss!

10/10👏 jättebra

10/10👏 jättebra! Tacksam

Reply from IDentika

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Jag är super nöjd med skyddet och kan…

Jag är super nöjd med skyddet och kan absolut rekommendera tjänsten!

4 March 2026

Reply from IDentika

Stort tack för dina fina ord och för att du rekommenderar tjänsten vidare. Det gläder oss verkligen att du är så nöjd. Vårt mål är att skapa trygghet och leverera en tjänst som gör skillnad i vardagen.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Rated 1 out of 5 stars

Varnar för Identika AB

Varnar för Identika AB!
Företaget tar betalt varje månad för kreditbevakning. Min upplevelse är att tjänsten i praktiken inte ger något värde alls. Om en betalning blir sen går ärendet snabbt till inkasso och en kreditupplysning tas varje gång, vilket kan påverka ens kreditvärdighet. Än mer märkligt är att ärendet ändå skickades vidare till Kronofogden trots att inkassokravet betalades innan sista betalningsdagen. Mycket oprofessionell hantering.

Reply from IDentika

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi kan inledningsvis inte se att vi har haft någon fakturering eller kundrelation kopplad till det namn som anges, och ber dig därför vänligen att återkomma med korrekta uppgifter så att vi kan undersöka ärendet närmare.

Vi vill också förtydliga att vi inte skickar ärenden direkt till inkasso eller Kronofogden utan föregående aviseringar och påminnelser enligt våra rutiner. Om det skulle stämma att ett ärende gått vidare till inkasso eller Kronofogden verkar det tyvärr som att betalningarna inte har kommit in enligt de överenskomna villkoren.

När det gäller kreditupplysningar tas dessa i enlighet med villkoren för tjänsten. Vi förstår att detta kan upplevas oroande och hjälper gärna till att reda ut vad som har hänt.

Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt på 010-88 00 988, så går vi gärna igenom ärendet tillsammans och ger dig korrekt information.

Jag är jätte nöjd

Reply from IDentika

Stort tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du är så nöjd.

Reply from IDentika

Stort tack för din rekommendation! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Rated 4 out of 5 stars

Haft produkten i någon månad och…

Haft produkten i någon månad och hittills väldigt nöjd.

4 March 2026

Reply from IDentika

Stort tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du är nöjd hittills. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trevliga och hjälpsamma.

Trevliga och hjälpsamma.

Reply from IDentika

Stort tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Rated 5 out of 5 stars

Id skyddet ger snabb bevakning och…

Id skyddet ger snabb bevakning och varnar vid misstänkt aktivitet. En enkel lösning mot identitetsstöld

Reply from IDentika

Stort tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att tjänsten upplevs som snabb och tydlig samt ger trygghet vid misstänkt aktivitet. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Otroligt bra skydd

Otroligt bra skydd! Och ett fantastiskt bemötande från dem som jobbar där! Personligen är jag supernöjd!

Reply from IDentika

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är så nöjd med tjänsten och uppskattar bemötandet från vårt team. Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Rated 5 out of 5 stars

Varit kund hos identika i några månader…

Varit kund hos identika i några månader nu, tjänsten funkar bra. Larmar mig direkt när någonting händer.

Reply from IDentika

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att tjänsten fungerar bra och att du uppskattar våra notifikationer. Tack för din rekommendation och för att du tog dig tid att dela med dig.

Mycket nöjd med skyddet

Mycket nöjd med skyddet. :)

Reply from IDentika

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är mycket nöjd med tjänsten. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Rated 5 out of 5 stars

Supertrevligt bemötande och jättebra…

Supertrevligt bemötande och jättebra tjänst

20 February 2026

Reply from IDentika

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar både bemötandet och tjänsten. Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Reply from IDentika

Stort tack för ditt omdöme! Vi blir verkligen glada att höra att du är så nöjd med vår tjänst. Det är vårt mål att alltid ge trygghet och smidiga lösningar, och det är extra roligt att höra när det uppskattas.

Rated 5 out of 5 stars

Tjänsten fungerar utmärkt har inget…

Tjänsten fungerar utmärkt har inget dåligt att säga 👍🏽

1 February 2026

Reply from IDentika

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du upplever tjänsten som utmärkt och att allt fungerar som det ska. Vi strävar alltid efter att erbjuda en trygg och smidig tjänst, och det är väldigt uppskattat att få sådan positiv feedback. Tack för att du tog dig tid att dela med dig!

Reply from IDentika

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du fått hjälp som passar dina behov. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Rated 5 out of 5 stars

Profesjonell, seriøs og ryddig.

Profesjonell, seriøs og ryddig. Veldig fornøyd.

17 February 2026

Reply from IDentika

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplever oss som professionella och seriösa. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look