Fra mit hjerte - kan jeg varmt anbefale - Hypnoseterapi Vejle. Jeg tog kontakt til Hypnoseterapi Vejle i håb om at få hjælp til min frygt for tab af kontrol - spiseforstyrrelse. Jeg har haft 4 b... See more
Company replied
En længere og ikke erkendt omgang stress kulminerede med panik angst og søvnløse nætter, som tidligere højdesyge. Dette bevirkede lidt klaustrofobi og især flyve skræk. Blot læsning om flyvning o... See more
Company replied
Super super behagelig terapeut, som virkelig satte ens mentale i fokus. Relativt hurtig effekt og diverse øvelser jeg har taget mig med der fra, har en god og stærk virkning når behovet det opstår. Ka... See more
Company replied
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Gitte fra Hypnoseterapi Vejle. Hun har hjulpet min søn med at overvinde sin angst for blæsevejr på en tryg, professionel og børnevenlig måde. Allerede... See more
Company replied
Jeg har fået 2 sessioner hos Kim ift. Rygestop. Jeg var meget skeptisk og også lidt bange for hypnose. Kim brugte rigtig meget tid på at forklare om hypnose, super professionel. Jeg må i den grad erkende, at hypnosen har fungeret for mig. Efter 14 dage er jeg stadig ikke ryger, og det har været super nemt. Jeg har slet ikke tænkt på at ryge, det er SÅ mærkeligt. Jeg vil gerne give Kim de allerbedste anbefalinger.

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Har haft to sessions omkring sukker og mad fokus hos Kim. Jeg var helt sikkert ret skeptisk - men må sige, at det er blevet gjort til skamme. Har slet ikke haft det sammen fokus - har helt klart fået et meget lettere og lige til tilgang til mad. Føler dog ikke jeg har fået et vægttab - men tænker og håber på, at det kommer på sigt. Det vigtigste er, at jeg kun spiser når jeg føler sult, og at jeg ikke længere spiser efter jeg er mæt🙏

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Min søn har fået hjælp til nikotinafvænning af Kim.
Det var en fantastisk oplevelse. Der var rigtig god tid til indledende snak hvilket gjorde at vi fik os sporet frem til ikke kun at tale om nikotin men også om evnen til at håndtere modgang.
Efter to behandlinger oplevede vi at min søn, ikke alene har droppet nikotin, men har fundet en anden ro end han havde før.
Bedste anbefalinger herfra

I kampen mod angsten
Hele mit liv har jeg haft en følgesvend. En følgesvend som for andre oftest er usynlig. En følgesvend jeg har kunne undertrykke - til tider. En følgesvend som er vokset med mig, ikke fordi jeg er blevet ældre af år, men fordi den er blevet næret af svigt, den er blevet næret af turbulente perioder gennem barndom, ungdom & voksenliv.
Min følgesvend er angst.
Min følgesvend er en del af mig & vil altid være en del af mig, men med tiden tog den del over & ind imellem paralyserede denne del af MIG SELV- MIG. Det var skræmmende & i lang tid kom jeg mig over anfaldende ved at “holde ud” , “hænge i” og negligere anfaldende. Lige ind til den dag jeg ikke kunne dette længere. Lige ind til bægeret for alvor var fyldt.
Krøbet sammen i hjørnet hos mig mor, i fosterstilling, fyldt med motorisk uro, kvalme, mavesmerter og en følelse af altoverskyggende tomhed, blev jeg klar over at det her, det kunne jeg ikke klare selv. Jeg skulle have hjælp.
Flere i min omgangskreds talte varm om hypnose & jeg tænkte , det skader jo intet at prøve, det kan kun blive bedre.
Og her kommer Kim så ind i billedet.
Kim tog fra første møde professionelt, ærligt og nærværende imod mig & mine udfordringer. Han støttede mig hele vejen igennem min rejse, en rejse hvor jeg fik “ ryddet op” i min rygsæk af dårlige erfaringer, oplevelser & svigt. Han fik mig igennem flere faser af mit liv, fik mig tilbage til starten, der hvor angsten fik rodfæstet sig.
Han fik mig til at ræsonnere , stoppe op & bruge redskaber, som er så simple , men samtidig SÅ effektive.
Efter 4 behandlinger , en masse tilgivelse , for MIN egen skyld , ikke for alle mulige andres skyld, gik jeg derfra , lettet , med en følelse af at jeg endelig var havde fundet MIG igen. En mig, som godt ved at min følgesvend altid vil være der, men en mig, som ved hvilke metoder der virker for mig, hvordan jeg kan håndtere angsten , hvis den igen begynder at røre på sig.
Jeg er blevet klogere på en masse psykologiske processer & lært at se tingene fra en helt anden vinkel.
Jeg ved at det her forløb har hjulpet mig, jeg ved at jeg står mere rank nu i mødet med folk, med omverdenen, mødet med de udfordringer der må møde mig & helt fysik ved jeg at mine skuldre er faldet helt ned på plads & jeg kan trække vejret helt ned i maven igen, dette uden at blive mindet om den knude der førhen kronisk sad og gnavede.
Jeg er selv meget overrasket over de fremskridt jeg tog for hver session , men ikke desto mindre var de der! Jeg rykkede mig hele tiden & indimellem helt uden at være bevidst om det. Alt dette med støtte fra Kims engagement.
Kim hjalp mig gennem hypnose men også med kognitiv terapi. Der er intet hokus pokus ved hypnose , det lærte jeg hurtigt, men der er effekt & jeg kan kun meget varmt anbefale Kim og hans tilgang til mennesket. For det er netop det der sker- Kim ser mennesket, mennesket der kæmper i kaosset & hjælper med at skabe en overskuelighed & en vej ud og fremad.
Et stort tak skal det lyde herfra til Kim.

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Gitte har hjulpet mig gennem min stress. Har aldrig været ramt af stress før, men pludseligt måtte jeg sande at det havde ramt mig. Jeg var inde og søge nettet tyndt for råd og vejledning. Her fandt jeg frem til Gitte/filucca. Hun greb mig hurtigt og jeg kom i behandling ved hende.
Jeg har været i behandling 3 gange og allerede efter 2 gang kunne jeg mærke en kæmpe forskel. Jeg har fået redskaber som jeg skal arbejde videre med.
Men kunne uden tvivl ikke allerede være kommet så langt uden filuccas hjælp. 🙏
Kæmpe anbefaling herfra.
Efter blot 1 session, har jeg lagt 41 års rygning på hylden.
Har været røgfri i snart 1 år, og det har været utrolig let. Ingen trang, abstinenser, crave eller andet.
Mange tak

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Jeg har lige afsluttet et forløb hos Gitte, der primært har handlet om en fobi, der begrænsede mig utrolig meget i mit liv. Det har været det bedste, jeg har gjort for mig selv, og jeg vil give Gitte mine allerbedste anbefalinger. Hun har ikke blot hjulpet mig med min fobi, men hun har også fået mig mere "i vater", så jeg nu kan nyde livet meget mere.
Gitte har den mest behagelige tilgang til sine klienter, og hun har været utrolig god til at forstå mig og den måde, jeg tænker på. Jeg er kørt fra vores aftaler fyldt med en ro og glæde, og jeg har mærket en stor forandring allerede efter første gang.
Kæmpe anbefaling herfra!
Hypnoseterapi Vejle, er en hurtig og effektiv måde, at få ro og orden i sit indre. Det en psykolog skulle bruge år på, klarede Prue fra Hypnoseterapi Vejle på 1. mdr. Lige meget hvad du har af udfordringer i livet, kontakt Hypnoseterapi Vejle, og få et bedre liv. Et nyt og bedre liv, var det jeg selv fik med hjem. En STOR TAK til Prue.