Fra mit hjerte - kan jeg varmt anbefale - Hypnoseterapi Vejle. Jeg tog kontakt til Hypnoseterapi Vejle i håb om at få hjælp til min frygt for tab af kontrol - spiseforstyrrelse. Jeg har haft 4 b... See more
Company replied
En længere og ikke erkendt omgang stress kulminerede med panik angst og søvnløse nætter, som tidligere højdesyge. Dette bevirkede lidt klaustrofobi og især flyve skræk. Blot læsning om flyvning o... See more
Company replied
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Gitte fra Hypnoseterapi Vejle. Hun har hjulpet min søn med at overvinde sin angst for blæsevejr på en tryg, professionel og børnevenlig måde. Allerede... See more
Company replied
Jeg er i øjeblikket i et meget givende og udviklende forløb hos Hypnoseterapi Vejle, og jeg vil gerne dele min oplevelse som en klar anbefaling til andre.
Allerede efter første session var jeg dybt imponeret over min terapeut, Kamilla Voss. Hun er både yderst kompetent og nærværende, og hendes evne til at opdage selv de mindste detaljer og møde mig med stor forståelse skabte med det samme en følelse af tryghed og tillid – noget, der har været afgørende for min udvikling.
I løbet af de sidste par måneder har jeg rykket mig enormt meget – især på områder, jeg egentlig havde opgivet at kunne ændre, eller som jeg tidligere havde undervurderet betydningen af, selvom de fyldte meget i min hverdag.
Kamillas tilgang er både professionel og menneskelig. Jeg er meget taknemmelig for dette forløb og imponeret over, hvor stor en forskel det har gjort. Derfor vil jeg gerne give min varmeste anbefaling til alle.

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Efter en længere periode med massiv søvnløshed, besluttede jeg mig her i foråret for at række ud efter noget professionel hjælp. Jeg var efterhånden ved at blive desperat over ikke at få sovet, og det blev en lidt ond spiral, idet det skabte en masse indre panik og bekymringer over, hvordan jeg skulle få min søvn tilbage, og om det i det hele taget kunne lykkes. Sovemedicin ville jeg ikke have, og en række naturmidler blev afprøvet uden at virke 100%.
Min hverdag og mit arbejde blev noget jeg skulle kæmpe mig igennem, og jeg blev mere og mere utilfreds med mig selv og følelsen af ikke at have overskud til alt det jeg gerne ville.
På nettet stødte jeg lidt tilfældigt på hypnoterapi som hjælp mod søvnløshed, og mit valg faldt på Hypnosehuset i Vejle. Her kom jeg i kontakt med Lise, som jeg nu har haft to sessioner hos. Jeg er blevet mødt med den største åbenhed, varme, nærvær, accept og ikke mindst professionalisme. Lise skaber hurtigt tillid, og du føler dig med det samme i trygge og gode hænder.
Jeg var selvfølgelig spændt på, om hypnoterapi kunne hjælpe mig, men allerede efter de første to sessioner har jeg sovet markant bedre. Terapiformen gør, at man kommer vidt omkring, hvilke årsager der kan være til problemet, hvad der rent lavpraktisk kan gøres, men der skabes også en mental transformation, der gør at tankerne omkring det ændrer sig lige så stille. Jeg har fået et langt mere positivt forhold til mig selv og en generel større accept og følelse af, at jeg er helt ok som jeg er.
Jeg har foreløbig to sessioner tilbage hos Lise, og jeg glæder mig vildt til næste gang, fordi jeg oplever, at jeg får SÅ meget godt med hjem i rygsækken.
Når jeg tænker på min skepsis i starten, må jeg sige, at jeg er virkelig glad for, at jeg har taget skridtet og giver mig selv denne gave.
En stor TAK skal lyde til Lise, der med sit søde varme væsen hjælper og støtter mig til, ikke bare at sove bedre, men rent faktisk også blive en bedre udgave af mig selv. Vidunderlig rejse 🤗🙏

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Hos Kamilla har jeg været igennem et hypnose forløb, for at få styrket selvværdet.💪
Har efterhånden prøvet alm. psykologer, coach og psykiater, som ikke har kunne rydde op i årtiers mobberi og modgang, så havde min skepsis ved første session.🤔
Men jeg blev positivt overrasket over effekten og Kamilla's egenskab til at være nærværende og forstående. Efter 4 sessioner kan jeg mærke, at hypnosen/forløbet har en positiv effekt.
Det er ingen mirakelkur, så der er lidt vej endnu og det kræver, at man selv hænger i og arbejder med de små ting mellem sessionerne.
Men pilen peger i den rigtige retning, så jeg fortsætter forløbet og giver mine varmeste anbefalinger til Kamilla.😃🙌

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Min største anbefaling til Hypnosehuset Vejle!
Jeg startede i et forløb hos Lise i slut november måned, hvor jeg stod i mit livs krise - jeg havde netop sygemeldt mig fra mit job, og min spiseforstyrrelse havde overtaget mit liv. Jeg havde forinden været gennem en masse lægeundersøgelser og havde også været gennem et psykologforløb, men uden resultat, hvad angik mine tanker om mad/kalorier og overdreven motion.
Efter 5 behandlinger hos Lise, har jeg nu fundet troen på, at jeg kan komme min spiseforstyrrelse til livs. Jeg har fået ryddet op i en masse tanker og følelser, og jeg har, vigtigst af alt, tilgivet mig selv, og jeg forstår nu, hvorfor jeg endte så lagt ude med en spiseforstyrrelse i en alder af 29 år.
Jeg vil give min varmeste anbefaling til Hypnosehuset Vejle og især Lise, som har været en kæmpe hjælp for mig! Jeg kan nu holde hviledage fra fitnesscenter uden dårlig samvittighed samt spise uden overdrevet fokus på, hvad maden indeholder af kalorier! Jeg nyder nu livet, og jeg har taget kontrollen tilbage - og jeg kan nu nyde at være social med familie og venner, hvor jeg er nærværende og nyder den mad, som jeg har lyst til!

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Jeg har været til 2 sessioner hos Kim ift. rygestop. Super behagelig oplevelse begge gange. Jeg har nu været røgfri i 1 måned og er meget taknemmelig for hjælpen.

Reply from Hypnoseterapi Vejle
En klar anbefaling til Kamilla fra hypnosehuset, hun hjalp mig ved 3 samtaler og hypnoser til at være meget mere i ro med min angst. Kamilla er tillidsvækkende og har en tro på at bedring kommer, som smittede af på mig. Vil klart bruge hende og hypnose igen

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Jeg har haft en super oplevelse hos Hypnoseterapi Vejle. Behandlingerne hos Kim har hjulpet mig rigtig meget i mit angst-forløb (angst, søvnbesvær). Både selve hypnosen men også den samtaleterapi, som også er en vigtig del af behandlingen, har været meget givende. Man føler sig tryg og i gode kompetente hænder hos Kim.
Jeg er meget taknemmelig for den hjælp, som jeg har fået. Hypnose er desværre ikke en del af det almindelige behandlingssystem (læge/sundhedsforsikring), så jeg har selv opsøgt hypnosen efter anbefaling fra en bekendt. Forhåbentlig bliver hypnose anerkendt hen ad vejen. Jeg kendte ikke selv til hypnose i forvejen, men det har gjort en forskel i mit behandlingsforløb.
Alt i alt en kæmpe anbefaling her fra.

Reply from Hypnoseterapi Vejle
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En fantastisk oplevelse hos Hypnosehuset i Vejle!
Vores datter, Malou, har været til hypnose hos Lise ved Hypnosehuset i Vejle, og det har været en livsændrende oplevelse. Hypnosen har haft stor effekt på Malous angst og hjulpet hende med de udfordringer, der følger med at have ADD.
Lise er utrolig professionel, omsorgsfuld og dygtig til sit arbejde. Hun skaber en tryg og afslappet atmosfære, hvor man virkelig føler sig hørt og forstået.
Vi kan varmt anbefale Hypnosehuset i Vejle til alle, der søger hjælp til angst, stress eller andre udfordringer. Tusind tak for hjælpen, Lise – du gør en kæmpe forskel!
#Hypnosehuset #Hypnose #Anbefaling #Vejle

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Stor anbefaling til Hypnoseterapi og ikke mindst Kamilla Voss, jeg var så heldig at blive behandlet af.
- jeg tog kontakt i håb om, at kunne få hjælp til at håndtere uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, pådraget i barndommen, som spændte ben for mig og min glæde. Håbet var stort, men troen skulle komme an på en prøve. Hypnoseterapi havde den håbede effekt og Kamilla viste sig, at være den helt rette for mig. Ikke kun i forhold til hendes faglighed vedrørende mine problemstillinger, men jeg havde behov for et særligt stærkt og nuanceret menneske. Det fik jeg! - lynhurtigt fangede hun hvilket menneske jeg var og hvordan jeg skulle “håndteres” og have tingene kommunikeret. Jeg står nu med en rygsæk der er ryddet godt op i og erstattet med stor forståelse og brugbare redskaber til fremtiden. Taknemmeligheden er stor, TAK.

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Jeg har bidt negle hele mit liv og har hivet skæg ud lige så længe jeg kan huske.
Kim forklarede at han havde haft mange af de sager og med god effekt.
Jeg må bare sige, det har været den bedste oplevelse og investering jeg har lavet.
Kim er super kompetent, dygtig, forstående og bare en flink fyr. Høj 5 herfra 😀

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Jeg havde brug for at arbejde med en problematik og kontaktede derfor Hypnoseterapi Vejle og fik en aftale med Kamilla. Jeg følte mig allerede taget rigtig godt imod i den indledende telefonsamtale og var straks tryg ved at starte forløbet.
Efterfølgende havde jeg 4 sessioner hos Kamilla, Det er absolut den bedste investering, jeg længe har gjort i mig selv. Kamillas professionalisme og store viden inden for psyko- og hypnoterapi, kombineret med hendes meget store empatiske evner, har virkelig gjort underværker. Jeg har følt mig tryg, set og mødt hele vejen. Jeg kan på det kraftigste anbefale Kamilla og Hypnoseterapi Vejle.

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Jeg vil gerne give mine varmeste anbefælinger til Hypnoseterapi Vejle og især Laila. Jeg var mødt med kærlighed og forståelighed og gennem mine seanser har fået ro og tryghed som kan mærkes i hverdagen. Samtidigt vil gerne sige tusinde tak til Laila for alt det hjælp jeg har fået. Mange, mange hilsner, Dana

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Da jeg kom til min første session hos Lise, havde jeg en hel pallette af ting jeg gerne ville arbejde med - tankemylder, bekymringstanker, uro i kroppen, vægttab, dårligt selvværd, stress, depressive tanker - og hun vidste lige hvor hun skulle starte
Nogle gange føltes det let, andre gange som spild af tid og penge - lige præcis som enhver "normal" udvikling eller forandring i livet, er der bump på vejen.. og Lise har formået at gribe mig hver gang - på hendes omsorgsfulde, varme og kærlige måde
Når det har været svært, har jeg alligevel haft en følelse af at det har været lettere, en følelse af at hypnosen har gjort en stor del af arbejdet for mig - og det har været en KÆMPE lettelse.
Jeg har fået skruet ned for alle mine tanker, jeg oplever meget mere ro i kroppen, øget selvværd og en vægt der går stille og roligt nedad… og vigtigst af alt, føler jeg, at jeg har redskaber til at arbejde videre og holde mig på sporet, når jeg falder tilbage i gamle stier.
ALLE fortjener en behandling hos Hypnoseterapi Vejle🙏❤️

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Super super behagelig terapeut, som virkelig satte ens mentale i fokus. Relativt hurtig effekt og diverse øvelser jeg har taget mig med der fra, har en god og stærk virkning når behovet det opstår. Kan varmt anbefale Kim fra Vejle Hypnoseterapi

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Kritisk sygdom og hypnoseterapi virker måske som en spøjs cocktail, men da jeg i juni fik diagnosen terminal cancer, var det præcis, hvad jeg valgte at gøre. Jeg ringede til Hypnoseterapi Vejle for at blive lidt klogere på det og lave en aftale.
Det har ubetinget været den bedste beslutning i dette forløb. Først og fremmest fordi ens psykiske og mentale rygsæk bliver tømt for skrammel, som man ikke længere skal bruge ressourcer på, men helt klart også fordi hver session jeg har haft, har jeg oplevet som både livsændrende og frisættende. Det er som om, at jeg ser mig selv og verden med nye øjne efter en behandling med hypnoterapi og det er udelukkende som en positiv forandring, der stråler ind i resten af min tilværelse, hvilket for mig er afgørende for alle de andre valg, jeg skal træffe i mit liv. For livet har jeg stadig og det skal prioriteres. Stor tak til Hypnoseterapi Vejle for så kvalificeret og kompetent behandling.

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Da jeg kontaktede Hypnoseterapi Vejle var jeg noget bekymret for, om jeg endnu en gang ville kaste penge efter noget, der ikke virker. Men den bekymring blev gjort til skamme. For det første blev jeg modtaget meget åbent og hjertevarmt. Allerede under den første samtale i telefonen, kunne jeg mærke, at det her var anderledes.
Jeg er gået fra at være SÅ ked af min krop og mig selv, til at jeg kan stå og se på mig selv i spejlet og smile og rent faktisk være glad for det, jeg har. Jeg har altid været enormt selvkritisk, men jeg har fået hjælp af Lise fra Hypnoseterapi Vejle til at komme ud af det mønster. Det er en befrielse, og jeg føler mig glad og let. Alt dette på kun 3 sessioner!
Det er ikke rent trylleri, og man skal selv gøre en indsats, men det kræver ikke meget af én udenfor hypnose-sessionerne, og det er det hele værd.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Jeg giver Kamilla mine varmeste anbefalinger. Jeg er dybt taknemmelig for de forandringer der er sket i mit liv, og Kamilla har været en stor hjælp for mig.
Jeg har i næsten halvdelen af mit liv, lidt af bulimi, og voldsom migræne. Efter at have været ved Kamilla 1 gang, var jeg færdig med at kaste op efter hvert måltid. Jeg har været ved Kamilla flere gange og er enormt overvældet og taknemmelig over den forandring jeg har fået i mit liv.
Jeg føler at jeg har fået kontrollen over min hverdag tilbage, hvilket er helt fantastisk.
Jeg har fået en meget bedre kontakt til mig selv, og min migræne fylder slet ikke så meget mere. Jeg føler mig oprigtig på en måde jeg ikke har gjort i meget længe, og jeg er meget glad for min nye hverdag, uden så meget fokus og energi på bulimi og sygdom.
Mit selvværd er vokset utrolig meget, og jeg har fået troen på mig selv tilbage. Jeg har de sidste måneder formået at sætte mig mål, som jeg faktisk tror på, og derudover lykkedes det mig at opnå dem. Derudover har jeg fundet min indre ro, hvilket er en enorm forandring for mig.

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Jeg kendte ikke til hypnoseterapi på forhånd, men kom med et åbent sind, da jeg stod i en livskrise og havde brug for at få kigget på gamle vaner og fastlåste reaktionsmønstre, som påvirkede mig ret negativt både i min måde at være i livet på og ikke mindst i de nære relationer og kommunikation med min hustru.
Jeg var nok lidt skeptisk i forhold til hypnose, da jeg ikke havde prøvet det før, men oplevede allerede fra første session store forandringer.
Terapeuten Kim har nænsomt og meget professionelt støttet mig gennem 6 sessioner, som jeg vil sige har været livsforandrede for mig.
Jeg oplever at være mere rolig, i harmoni og ikke mindst nærværende i de nære relationer. Men også at være i stand til at leve mit liv mere frit og levende.
Gamle mønstre fra opvæksten kombineret med oplevelser i det voksne liv havde gjort mig usikker og ængstelig, men gennem hypnoseterapi har jeg fået god støtte i at kigge på, hvem jeg er og hvordan jeg gerne vil være i verden og i forhold til andre.
Hypnoseterapi kræver lige som alt andet, at man vil og tør kigge på sig selv og ønsker at arbejde for en forandring. Men jeg vil sige, at metoden og den gode støtte fra terapeuten kan være med til at gøre en helt afgørende forskel.
Jeg føler helt klart, at jeg er et bedre sted i livet efter forløbet.

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Da jeg blev ramt af stress og angst, fik jeg anbefalet hypnose. Jeg tog kontakt til Hypnoseterapi Vejle og følte mig allerede i den indledende telefonsamtale taget virkelig godt imod. Efterfølgende havde jeg 5 sessioner hos Kamilla, som er den bedste investering, jeg længe har gjort i mig selv. Den metakognitive tilgang og hypnosen, som jeg mødte hos Kamilla, har virket transformerende ind i alle dele af mig. Det har givet mig inspiration til at stå stærkere i mig selv, i mine relationer og verden omkring - og til derigennem at leve et stress- og angstfrit liv. Jeg har følt mig set, holdt og guidet igennem hele forløbet. Jeg har oplevet Kamilla som meget erfaren og hurtig til at spore sig ind på, hvilke udfordringer jeg havde, og hvordan de kunne løses.
- Sophia Rose

Reply from Hypnoseterapi Vejle
Har døjet meget med søvngængeri og dårlig søvn. Efter en behandling ved Laila har jeg mærket stor effekt på meget kort tid, og sover meget bedre. Man er i trygge hænder, alt i alt en super god oplevelse:)